Mart 28, 2026, 06:30:47 pre podne

Autor Tema: Kvacilo za R1  (Pročitano 1706 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Uzivaj dok si jos ziv.
Kvacilo za R1
« poslato: Novembar 11, 2011, 11:39:33 pre podne »
Evo, da i ja nesto lepo napisem. Ovo je moje prvo iskustvo za kvacilo, gde ,ko, kako, zasto i za koliko!
Pa da se vratim par meseci nazad. Bilo je to u augustu (tacno 26.8.) Tog dana ja narucujem kvacilo za R1 u italiji kod moto Charlie u Trstu. Sad zasto se odlucio za njih ovako. Kao prvo obecali su za 7 dana kvacilo i to za 86 € (to jest konkurencija) a druge firme u Slo. samo original i to od 160€ na dalje a isto bi trebalo cekat nekih 7 dana. Niko nije imao kvacila na raspolagu, nego samo preko narudzbe. Dobro proslo onih 7 dana i nista (bas na pocetku 9 meseca kad sam planirao sa r1 za Srbiju). Ajde rekoh sebi , valjda ce za par dana kad ono nista, niti zovu ne javljaju nista! Dogovoreni smo bili, kad stize kvacilo oni zovu mene tel.. Ponovo zovem i pitam sta se dogadja, te da cekam vec 14 dana a oni trebalo bi do 20 .9. stici u Trst. Prosao i 20. 9. ponovo zovem i kazu sigurno do kraja 9 meseca, kao 100%! Da zavrsim jos, kraj 9 meseca zovem i kazem hvala nikad vise i tako dobio u Kopru za istu cenu, cak i jeftinije i original (76€) za 7 dana. Ali zasto to ja vama pisem. Zato sto su me sad prije 2 dana nazvali bas oni i rekli EVO KONACNO STIGLO KVACILO ZA R1 i to samo za 70 dana.
A jesu likovi pokvareni.  *3

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
Odg: Kvacilo za R1
« Odgovor #1 poslato: Novembar 14, 2011, 08:28:34 posle podne »
Auuuuu ja mislio da su samo ovde prodavci bezobrzani i neazurni! Covece, 70 dana! Pa stiglo bi i iz Australije za to vreme  ;D

Van mreže miskoR6

• Dobar Vozac
  • **
  • R6 ni za drugi 6
Odg: Kvacilo za R1
« Odgovor #2 poslato: Novembar 13, 2012, 09:46:02 pre podne »
Mozda direktno iz Japana.. :)
Ispred krivine zavrni gas-to ti je jedini spas!