Moram da napisem neku rec, jer sam se vozio od Zlatibora do Starceva, pa zbog obaveza iskljucio iz relija. Jednom recju, FENOMENALNO. Pratnja, vreme, domacini, provod sve je bilo perfektno.
Zlatiborci posle dorucka na Jokinom vrelu ispratili nas kako dolikuje, zatim smo otisli do Mokre Gore i razgledali Drvengrad. Morali smo da se parkiramo na magistrali, jer nisu dozvolili da toliko puno motora zauzme citav parking gore, pa smo se lagano popeli pesice sto je vecini bio smor po onoj vrelini, ali dobro, preziveli smo.

MK "Ere" su nam spremili pasulj za rucak, a kupali smo se na gradskoj plazi gde je voda bila i vise nego osvezavajuca, da ne kazem ledena, budila iz mrtvih.

Uvece smo imali odlicne muzicare koji su kafeu zabavljali bajkere i ostale goste.
U Jagodini Dane i MK "Riders" su nas docekali u Aqua parku na odlicnom pasulju i osvezenju, a zatim smo svi otisli na kupanje u bazenima.
MK "Resava" organizovao je posetu pecini, jer je njihov clan vodic kroz resavsku pecinu, zbog nedostatka vremena, nije se otislo do vodopada"Lisine", ali Boze moj, mora nesto da se ostavi i za drugi put. Inace vece je bilo sa nekoliko lokalnih bendova, gde su u neko doba banuli trubaci sa obliznje svadbe i jedno pola sata zabavljli prisutne. Za veceru su posluzili fantasticni lovacki gulas, a za dorucak pecene kobaje sa sa hlebom.
U Starcevu je moto klub "Neolit" napravio docek gde smo se osvezavali sa hladnom limunadom i kafom, u obliznjem kaficu, da bi posle toga otisli na rucak gde smo klopali dobar gulas i zalivali ga hladnim napitcima.
U 18:30 kolona je nastavila ka Sefkerinu gde ih ceka Dragan bajker sa 40 kg. rostilja, ali nazalost, Ja i moja mlada, smo zbog obaveza morali da se vratimo kuci za Belu Crkvu. Sve slike su mi ostale kod burazera Zeljka u aparatu, pa cemo morati da se ipak strpimo jos neki dan.
Pozdrav svima od Vladana iz Bele Crkve i MK "Bikers".