Kao i uvek skup za pamcenje !
Domacin nas je docekao u petak kako dolikuje i odmah smo se smestili u kampu u debeloj ladovini !
Odmah kad smo se raspakovali stigla je i vecera , riblja corba koja je bila fantasticna i bilo je na pretek. Zatim je usledila svirka , Wizard je ozvucio profi mada je falilo malo vokala ali dobro . Bina namontirana tako da se ne cuje u kampu sto je jos jedan + , a zadnji bend (neka cura) razvalili su kvalitetnim Funk-om !
Te veceri u kampu je bilo relativno mirno pa je i moglo da se spava .
U subotu standardno puno , gomila ljudi i motora i skup se polako puni .. Na red je dosao rucak gde je ispravljena greska od prosle godine i bilo je vrlo dobrog pasulja na pretek . Na prvi pogled malo bledunjav (majstor stedeo alevu) ali opasno ukusan ! Posle toga je krenuo defile i eto sanse da se malo odmori pa sam ja odspavao par sati

.
Opet krece kvalitetna i dobro ozvucena svirka , mali peh u toku koncerta Bjelo Dugme ali se to nekako zaboravilo jer su cinimi se svirali za sve pare (oko 4h) . Da je sve proslo dobro govori tisina uvece u kampu , valjda se svi ponapijali i umorli od svirke pa popadali jer nije bilo onih sto urlaju po celu noc ...
Jutro standardno uz kaficu i BEZ ! alkohola (bar ja nisam video) uz dorucak i naravno ispraceni od domacina kako dolikuje !
Neki pominju muriju ? ja sam standardno kao sto treba dosao u petak i otasao u nedelju a da nigde nisam sreo ni jednu patrolu policije ...
Svi clanovi kluba Extrem su bili na zadatku i ljubazni (pogotovu extrem-ke

)
Zamerke .
Da se sledeci put oprska protiv komaraca (nije bilo strasno ali ajd)
I formiranje kolone defilea na onoj uzbrdici , nekima vidim to smetalo (znam da je neizvodljivo to gore uraditi na magistralnom putu ali )
crko mi aprat pa evo samo par slika :