Garaža > Moto Servisi i prodavnice

PREDSTAVLJAMO VAM 3T RACING SERVIS - TODOROVIĆ, BALOSAVA

(1/1)

MR.Čokanlija:
U rublici moto servisi i prodavnice niko nije pisao više od godinu dana pa ću vam preneti moje iskustvo sa 3T RACING-om iz Balosave...Prvi utisak koji sam ja stekao je da je to vrlo dobro opremljen servis i da tamo rade ljudi koji su stručni i vrlo ljubazni.
To je bio razlog da nakon dva odlično odrađena servisa naših motocikala nastavimo da gotovo svi u moto klubu budemo stalne mušterije...U okviru servisa postoji i bogato opremljena prodavnica moto opreme u kojoj možete opremu i isprobati dok vam oni servisiraju motocikl...3T RACING je inače i generalni uvoznik za MRA vizire, LSL dodatnu opremu za motocikle...Generalni su uvoznici i za MODEKA opremu za motocikliste vrhunskog kvaliteta i bogatog asortimana...3T- RACING je inače firma koja se bavi ne samo servisom nego uvozom, izvozom i prodajom delova i moto opreme...
Firma je registrovana još daleke 1987. godine. Poseduje servis, poslovni i izložbeni prostor veličine čak 960 m2 u kome možete videti, probati i kupiti od njih polovne kvalitetno servisirane motocikle. Generalni su uvoznici za MRA vizire, LSL dodatnu opremu za motocikle i MODEKA opremu vrhunskog kvaliteta sa kojom su neki članovi moga moto kluba prezadovoljni. Saradjuju i sa nemačkom firmom UGT. Servis obavljaju majstori takođe UGT škole. U sklopu preduzeća posluje benzinska stanica "Vožd Petrol" u Balosavi. Kako oni kažu aktivno su učestvovali na brojnim medjunarodnim i domaćim Rally šampionatima. Vrše prepravku i remont svih sklopova motocikala. Rade kompjutersku dijagnostiku i štelovanje motora svih modela. Takodje poseduju DYNOJET probni sto sa kojim mere snagu, obrtni moment i maksimalnu brzinu motocikala. Mere i ispravlju ramove, točkove i viljuške motocikala pomoću MOTOLINER radnog stola.
Radnja se lako nalazi na putu posle Kragujevačke Gruže par kilometara, na blagoj nizbrdici sa desne strane.
Lako ćete je uočiti posto je usamljena na tom pravcu i obično ima brojne motore poredjane ispred radnje...
Na njihovom sajtu postoji sve što vas zanima kao i detaljna karta sa ucrtanom putanjom do ovog servisa:
http://www.3t-racing.com

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju