Mart 30, 2026, 01:55:05 pre podne

Autor Tema: zastita zena suvozaca  (Pročitano 11517 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
zastita zena suvozaca
« poslato: Januar 15, 2008, 08:52:03 posle podne »
jako je tesko zastititi zene kao suvozace,tu su razni problemi,od kise,zamrsavanja kose,vetra,pada...za sve to treba dobra oprema koja kosta,ne treba se igradi,neciji zivot je u vasim rukama.najbolja zastita je ostaviti ih kuci i sve im to lepo objasniti,bolje da sedi kuci mirna nego nedaj boze nesto da joj se desi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;)
ako neko ima adekvatniju zastitu neka preporuci

adminX

• Gost
Odg: zastita zena suvozaca
« Odgovor #1 poslato: Januar 15, 2008, 11:53:04 posle podne »
Na samom vencanju...ona cuvena recenica "ZAJEDNO I U DOBRU I ZLU" prema tome momcine kupujte devojkama,zenama dobru opremu...mislim sto su zene manji bajkeri od muskaraca..samo zato sto su zene?? aha da da kako da ne...

Zene,devojke...preuzmite rec.

X
« Poslednja izmena: Januar 16, 2008, 12:27:53 pre podne od strane adminX »

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #2 poslato: Januar 16, 2008, 10:36:48 pre podne »
daleko od toga da su manji,to nisam rekao.prelepo je videti devojku,zenu na motoru.ali ja iskreno nisam ljubitelj da bilo koga vozim negde dalje,i po gradu retko.ne zbog opreme,imam i kompletnu opremu za suvozaca,ali jednostavno mnogo vise brfinem jer jbg odgovaram za neciji zivot sto i nije mala stvar,necu mozda ja napraviti grasku ali desice se (desilo mi se par puta,ali hvala bogu bez posledica) da neka budala koja ne gleda izleti,meni je svesno izleteo covek,ali je proslo bez posledica,suvozac ce garantovano mnogo vise nastradati,a znam kakav sam i da neko vreme nakon toga ne bih mogao da sednem na motor ako se nesto desi suvozacu,a jos pogotovo ako je moja krivica.ja sam za zene vozace,ali po mogucstvu na svom motoru,ko nije u mogucnosti (znamo kakava je ekonomska situacija) neka je suvozac ali oprezan i sa opremom. 8) 8) :) :)

adminX

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Januar 16, 2008, 11:20:25 pre podne »
uhhh izvuko si se na brzaka  ;D

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #4 poslato: Januar 16, 2008, 11:27:59 pre podne »
quikly and with style   ;D ;D ;D ;D ;D    ;) ;) ;) ;)

adminX

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Januar 16, 2008, 11:51:51 pre podne »

;D

Ostoja i Tina

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Januar 17, 2008, 11:03:48 posle podne »
Pa ja sam jednostavno navikao da je Tina uvek tu iza. Dodushe u komplet opremi i pri razumnim brzinama, ipak treba da razmishljamo o sopstvenoj bezbednosti. Ponekad kao suvozacha vozim i najstariju cerku, ona je vec velika, ima opremu i ume da se vozi. Poenta svega je, shto bi rekao onaj momak asa upadljivom frizurom iz Familije da mi stignemo tamo gde smo poshli, da se provedemo i bezbedno vratimo kuci. Ako je samnom u dobru i zlu, onda je i na motoru, zar ne.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Januar 18, 2008, 07:38:53 pre podne »
Ja volim da vodim moju suprugu samnom. Na dosta voznji smo isli zajedno i uvek smo se dobro proveli.
Medjutim pocela je da se zali da je bole krsta ili vec tako nesto i sad se slabije vozi na motoru.
Ipak mi je bitnije njeno zdravlje nego neka voznja. :D ;)

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #8 poslato: Januar 18, 2008, 08:59:24 pre podne »
sve je to lepo ako se ima oprema i ako suvozac nauci da se vozi,neka dje to ja ko tesko.vozao sam bivsu devojku po skupovima par puta(zenu nemam) ali mi uvek kao teret neki u glavi,i ne mogu skroz opusteno da vozim,naucila je da se vozi,nazalost na tezi nacin jer je par puta osla pesaka kada je u sred voznje naglo podigla ruku da mahne nekom,samo sam stao i odatle je morala peske,posle je naucila,kad nema puno da pesaci javlja se,kad ima drzi ruke dole i ne mrda se  ;D.e sad moram drugu devojku pocetkom sezone da naucim isto,samo mislim da ovu necu voditi na skupove  ;D ;D ;D

adminX

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Januar 18, 2008, 12:09:29 posle podne »
Ovo su zenske rubrike a od ZENA I DEVOJAKA ni traga ni glasa !!!!!!

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #10 poslato: Januar 18, 2008, 07:12:00 posle podne »
Ja volim da vodim moju suprugu samnom. Na dosta voznji smo isli zajedno i uvek smo se dobro proveli.
Medjutim pocela je da se zali da je bole krsta ili vec tako nesto i sad se slabije vozi na motoru.
Daj prodaj recept, moja bolja polovina vise kuka od mene, jer ne moze vise da ceka to prolece.
A sto se opreme tice, tu nema govora, sve mora da ima i da nosi pa bila to voznja samo po gradu ili negde dalje.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Januar 18, 2008, 07:20:04 posle podne »
Daj prodaj recept, moja bolja polovina vise kuka od mene, jer ne moze vise da ceka to prolece.
A sto se opreme tice, tu nema govora, sve mora da ima i da nosi pa bila to voznja samo po gradu ili negde dalje.

Auuuuuuuuuuuu. E sto nisam ja te srece pa da i moja bolja polovina kuka ne mene da se vozimo. Ali sta ces. Kad ozdravi bice i toga. :D :D

R 50/5

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Januar 24, 2008, 01:21:55 pre podne »
A tu je naravno i problem zashtite od nezeljene trudnoce.Znate kako je: odete na skup, malo se popije, u satoru tesno ... >:D :o >:D :o >:D :o >:D :o :icon_scratch:

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #13 poslato: Januar 24, 2008, 01:31:09 posle podne »
A tu je naravno i problem zashtite od nezeljene trudnoce.Znate kako je: odete na skup, malo se popije, u satoru tesno ... >:D :o >:D :o >:D :o >:D :o :icon_scratch:

Da, Broćo, ti to iz iskustva, jel? ;D ;D ;D
Never ride faster than your angel can fly!

Jovana_familija

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Januar 24, 2008, 09:39:53 posle podne »
licno vise volim da vozim nego da me voze...u svakom slucaju oprema je na prvom mestu...
mada imam ja svojih ispada, tipa aj samo do onog coska, pa mi ostanu gola ledja negde u daljini...a kolena kad krtenu po svom....ma idi...rahitis u najavi

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Januar 26, 2008, 12:53:48 pre podne »
Sve je to OK za opremu.........ali najaci trip je da vezes curu i sebe kaisem (po mogucstvu onim pravim vonickim) i mirna backa......ona moze da zaspi a nece da ispadne i ti konacno mozes da ga navuces 200......

adminX

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Januar 26, 2008, 01:29:09 pre podne »
Sve je to OK za opremu.........ali najaci trip je da vezes curu i sebe kaisem (po mogucstvu onim pravim vonickim) i mirna backa......ona moze da zaspi a nece da ispadne i ti konacno mozes da ga navuces 200......
DOK U JEDNOM MOMENTU NECUJETE SVOJA REBRA KAKO KRCKAJU...CCC LOSE SAVETE DAJES OVOJ OMLADINI.  *129

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #17 poslato: Januar 27, 2008, 04:12:27 posle podne »
DOK U JEDNOM MOMENTU NECUJETE SVOJA REBRA KAKO KRCKAJU...CCC LOSE SAVETE DAJES OVOJ OMLADINI.  *129
Slazem se sa Xom , mada mi na choperima nemamo tih problema , posadimo devojke iza sebe i gas laganezze , one mogu i da se sminkaju ,lickaju dok stignemo gde smo krenuli ponekad nemozemo da ih prepoznamo . Samo jos nikako da provalim kako izsminkaju lice pod kacigom  :icon_scratch:
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Januar 27, 2008, 07:26:25 posle podne »
PRE 2-3 GODINE NA ZURCI U PAZOVI KOD GROMOVA ICA I STEVKA STRONSOVA SATRU PAR KILA RAKIJE,  JA NABAVIM KANAP I PRIVEZEM ICI NOGE ZA FUZASTERE, I NJU ZA MENE I USPEM JE DOVUCEM KUCI.
KAZEM STRONSU OCES KANAP A ON KAZE STA CE MI KAD STEVKA DOSLA KOLIMA, DVA DANA NISAM SMEO DA PITAM KAKO JE DOVEZLA KOLA KUCI.
NARAVOUCENIJE AKO VODIS ZENU PONESI KANAP

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #19 poslato: Januar 28, 2008, 08:33:14 posle podne »
a moze i lepljiva traka siroka da odradi posao jako kvalitetno