Mart 28, 2026, 08:07:37 pre podne

Autor Tema: KAFE BAJKERI  (Pročitano 4584 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Voja

• Gost
Odg: KAFE BAJKERI
« Odgovor #20 poslato: Jun 09, 2008, 09:38:51 posle podne »
KAFE BAJKERI - Ljudi kojima su mama i tata kupili motor da imaju da se provozaju...
A oni, hvala Bogu, sa punim dzepovima para, posto ne znaju da voze, ne idu nigde, nego presede ceo dan u kaficu, sa motorom parkiranim ispred, da bi se reklo da oni imaju motor... Nikada oni nece znati kako je to kada odvajas od dzeparca za nove sajle za gas i kvacilo, jer stare samo sto ne puknu... Uostalom, oni ni zasta ne odvajaju od uzine i dzeparca... Oni kazu tati, a tata pita sina koliko mu treba para... Motor ce im dosaditi posle dve sezone, ako im se posreci da ne padnu negde, jer nemaju pojma da voze, a onda tata kupi mercedesa... Oni voze da bi bili vidjeni, a ne da bi videli pravu lepotu na putevima sirom nase zemlje... Zalete se u drugoj brzini i onda na kvacilo njakaju masinu kako bi privukli jos vecu paznju... Moto susreti im nisu zanimljivi, jer tamo ne peva Seka Aleksic, zato oni lepo na motor, pa u kafic, mozda usput i provozaju neku RIBU!!! Sednu na masinu, ne znaju ni kakvu zver voze, ne zna ni tata koji ga je kupio, i misle da su uhvatili Boga za k... Zato cesto i cujem kako se neki GARI u NOVOM SADU spucao u krivini sa novim ZX-10 R. LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE!!!
« Poslednja izmena: Jun 10, 2008, 06:54:28 posle podne od strane Voja »

Van mreže Joe

• Suvozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: Jun 09, 2008, 11:22:40 posle podne »
polago ne treba prenagljivati,pa beneli je tek izbacio model sa nazivom CAFFE RACER  :D :D :D :D kud vece ludosti nego voziti motor sa takvim imenom,nemam nista protiv motora ali me ime mali......

Caffe racer motori imaju tradiciju dugu skoro pedeset godina,nema to veze sa ovim likovima o kojiima je rec.

znam da ovde nije rec,ali sadasnji izgled benelijevog motora je taoliko nepraktican i ne znam....jedino za po gradu moze da se vozi,sve je toliko jadno uradjeno,sve plastike koje su kvaliteta kao na kineskim igrackama a preko celog motra pice caffe racer i onda je malo i smesno.
caffe racer-e mozete videti ispred kafica u periodu od 12 do 24h,motor ce biti na jednom istom mestu (sem ako ga ne potera da ide u wc a pa ce motorm da skokne kuci)  ;D ;D ;D
« Poslednja izmena: Jun 10, 2008, 11:29:26 pre podne od strane markoni »

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #22 poslato: Jun 10, 2008, 12:26:36 pre podne »
Nikad oni nece shvatiti i osetiti pravu draz voznje bilo kog motocikla, jer od semafora do semafora je mala razdaljina, a medju gradski put im je "misaona imenica".
Kad' me sretnu u gradu smesno im sto nosim komplet opremu dok se oni vozaju u majcici, sorcu i papucicama iz "Pume". Pritom ako se potegne i "neka" prica i voznje( njihove) i kada kazem da sam za sezonu napravio nepunih 27000 km. sa Guzzi-jem i 18000 km. prosle godine sa sadasnjom "babom" gledaju me kao palog s' Marsa...
p.s. Necu napisati kako ja njih gledam...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!