April 01, 2026, 03:08:02 posle podne

Autor Tema: POVRATIMO SMISAO MOTO SKUPU  (Pročitano 6515 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
Odg: POVRATIMO SMISAO MOTO SKUPU
« Odgovor #20 poslato: Novembar 26, 2014, 05:53:32 posle podne »
Sa dobrom ekipom je svuda lud provod, los skup ne postoji jer time bi jako uvredio domacina. Svako da od sebe najbolje i maximum da napravi i ugosti sve bajkere koji imaju zelju da dodju. Pedja, smetnuo si s uma da je pre 20tak godina trebalo prodati stan malte ne za motor, a sada sklepas soma dva,najases bedeviju i vec si bajker. Boje se dobijaju preko interneta i vec si clan kluba za postovanje, neki mladji da ne kazem novi bajkeri imaju neke produktivne ideje za nove muzicke grupe t.j. ne zadovoljavaju se onim cime smo se mi zadovoljavali i misle da je tako bolji provod. Mozda je njima to dobar provod sto nama nije, ko ce to znati. Vecina, bar u mom klubu, koristi vikend da napuni malo baterije voznjom do tog moto skupa, vidi ekipu, popije neko pivo i cuje malo roka uz dobre drugare. Nikada necemo vratiti atmosveru koja je nekada bila jer jednostavno manje nas je bilo i sam motor nije bio ovoliko popularan pa i nije bilo toliko bajkera posebno mladih, zeljnih da izadju iz nekih monotonih okvira sadasnjice. Naravno, besparica cini svoje ali i smena generacije je prisutna sto jednostavno dovodi do nekih novih normi za pravljenje skupova ili vasara kako ga nazva ovaj prethodnik iza nika senka. Licno, idem na skupove koliko mogu i na zimske zurke isto i ici cu dokle god imam ekipu koju zelim da vidim ili sa kojom idem na samo to desavanje, a tamo cemo vec napraviti dobro zezanje jer za to nam treba samo malo pozitivne energije.
U potpunosti se slazem s tobom po mnogo cemu!Ja zelim da animiram moto skup kao dogadjaj,kao okupljaliste ljudi sa najljepsim hobijom na svijetu,bez obzira na godine i  moto staz ,da izadje iz ovih danasnjih,niskih i prizemnih okvira,iz klisea u koji nas je sve zajedno uvelo, taj jad,ta bjeda- lazno ludilo- obezglavilo nas,promjenilo na gore.
« Poslednja izmena: Novembar 26, 2014, 06:41:07 posle podne od strane Peđa Soko - MK IL Paradisoo »

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Novembar 26, 2014, 05:56:26 posle podne »
Ivto, mislim da si ubo sustinu. Bio na dosta velikih skupova kod jos boljih domacina, gde je svega bilo (besplatno) u izobilju a smorio se ko plovak ali ne zbog skupa nego mi je taj dan bio takav horoskop. Bilo je i kontra, steli sa drustvom u nekoj nedodjiji, mladi domacini pa jos neznaju gde ,sta, kako, uskocil,i pomoglii napravili sebi veselje, nebi isli kuci 5 dana. Nema veze gde si nego skim si.
Zapamtio sam nekoliko izreka od mog pokojnog majstora a jedna za ovu priliku adekvatna:
Ko hoce nadje nacin a ko nece nadje razlog.
Drugari da se mi gledamo jos 100 god a posle...

Van mreže Zoran - MK Badovinci

• Dobar Vozac
  • **
  • Volim tu slobodu na dva tocka :)
« Odgovor #22 poslato: Novembar 27, 2014, 10:13:04 pre podne »
Sto ljudi i sto cudi...sto zena-200 sisa.
Da se ne lazemo...vecina klubova, pogotovo veliki su ti koji postavljaju neke standarde po pitanju kako letnjih tako i zimskih okupljanja. Pogotvo veliki klubovi postavljaju standard naplate ulaza. Pogotovo veliki klubovi prave koncerte sa estradnim grupama ili bendovima gde ce doci ta famozna grupa gradjana da ih slusa i da plati ulaz-jeftiniji nego motoristi. Pogotovo veliki klubovi imaju po 100 tocilica piva i 80 standova opreme i rostilja...po 6 satora i 20 igracica. Znaci da su spremni da prime i stare bajkere i nove motoriste..pucace i one sto turiraju i one posmatrace. Doduse jos nisam video nigde kao u Rumi, svakog treceg da se okrece jagnje i prase....Nisam nigde video secernu vunu...znaci nije VASAR.
Ja sad ne znam ljudi ko je lud a ko blesav....Volim motor celog zivota...vozim ga 4 godine...mozda cu za 10 imati drugacije miseljenje ..normalno da je mnogo lepse otici na skup gde znas domacina nego gde ne..ali kako upoznati nove drugare i poznanike ako ne odes na novo mesto...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #23 poslato: Decembar 11, 2014, 09:12:37 posle podne »
Ja kad sam piso ode Mas u propas vecina se smejala a zbog cega
Zalosno je sto je par nabedjenih bajkera napravila rasulo u Mas u a svi smo to gledali i cutali
Vozicemo se i dalje icicemo gde hocemo,druzicemo se skim hocemo
Vreme je pokazalo ko je ko i koliko ko vredi......
Pre Dvadeset godina vozili smo mnogo jeftinije motore isli na Moto Skupove i ODLICNO se druzili
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2014, 09:45:37 posle podne od strane Sveta SD »