Mart 29, 2026, 05:18:51 pre podne

Autor Tema: Jaci skuteri  (Pročitano 1202 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže andjelka

• Suvozac
  • *
Jaci skuteri
« poslato: Maj 11, 2015, 11:37:24 posle podne »
Evo i mene ovde, pa da ispunim svoje obaveze i kulturno se predstavim prvo.
Ja sam Andjelka, iz Zemuna sam, sada u bloku 62, imam 41 godinu i imam atelje vencanica u Merkatoru i make up artist sam.(izmedju ostalog).Radim na kanalu Sportklub kao sportski komentator (ima jedna riba koja komentarise X games, masters of dirt-fmx, jahting, sv.prvenstvo u rallycrossu, strongestman itd)...i gle cuda to sam ja.  *3 Malo sam kompleksna osoba,jel da? B-)))
Obzirom da znam da su ovde vecim delom momci i potencijalne mladozenje, da ponudim eto, na kraju i dobar popust na najam vencanica za njihove buduce bracne saputnice!  >:D :D ;) Svima sa ove mreze, dajem fantasticnih 30% rabata,jel moze tako? Ako je frka za lovu,dacemo i gratis, samo ako obecaju da ce da se vole i da ce biti verni . U slucaju eto, da zatreba, tu sam i ja!

Vozim poslednjih 10 godina Kymco People 151cca i imam LML star de luxe, takodje od 150cca (indijka kao vespa PX).Takoreci jesam clan u MAD RACER-u, i nekoj vrsti asocijacije sa Svetozarom Vojvodicem, vice sampionom Srbije i C.Gore iz 2001 i 2003e u klasi 125SP. Odlicni smo prijatelji i nesto smo radili zajedno vezano za njegove trke na Alpe Adria sampionatu.
E sad, kad sam se tako lepo i nasiroko izreklamirala, da kazem i sta me muci.(ide sad ovaj deo sa motorima)...
Velika je muka i javasluk kod tog servisiranja skutera a da te ne oderu kao vola. Moto Davor na NBGD je skup ko djavo, cesto nema delove, a ne radi Kymco...a ni VLC u Savskoj u Beogradu nije jeftiniji mnogo...ali,ima soldne majstore. Moja iskustva sa par majstora su mnogo tuzna, tipa KDM koji mi naplati pa ne uradi nista,itd...
Ima li neki strucnjak u mrezi, ili van nje, a da je proveren, i da mi servisira oba motora, a da me pritom glava ne boli? ??? U radijusu 40 km od Beograda...Treba mi neko ko radi alu varenje takodje(otvorena mi je dekla na skuteru, pada kisa ovih dana i bice belaja ).
Pozzz od mene, i svima zelim sve haj haj i naj naj u voznji.I zivotu!

Van mreže Suzanswett

• Suvozac
  • *
Odg: Jaci skuteri
« Odgovor #1 poslato: Maj 12, 2015, 05:06:53 pre podne »
That's good idea.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: Jaci skuteri
« Odgovor #2 poslato: Maj 12, 2015, 10:29:48 pre podne »
Pozdrav Anđelka i dobrodošla u našu zajednicu... *200
Siguran sam da će se mnoge mlade bajkerke udati u tvojoj venčanici sa ovakvim popustima  *325
Nadam se da neko zna baš dobrog majstora za skutere u tvojoj blizini i da će se brzo javiti... *597
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!