April 27, 2026, 11:50:55 posle podne

Autor Tema: kakvi skupovi vam vise prijaju?  (Pročitano 6810 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Odg: kakvi skupovi vam vise prijaju?
« Odgovor #20 poslato: Septembar 16, 2008, 12:47:41 pre podne »
Prvo pitanje koje treba postaviti sebi pre nego sto podjes je: Zbog cega ides na skupove? Kako se iz postova moze zakljuciti svako ima neki svoj razlog. Neko da se uneredi od alkohola i da se ne seca ni gde je bio ni sta je radio, drugi da bi se izivljavali i peli na glavu ostalima turiranjem i pucanjem, treci samo zbog voznje.... Ja iskreno idem samo zbog ljudi koji su mi dragi i koje ne vidjam tako cesto. Ako jos upoznam nove ljude, nebitno dali su sa foruma ili ne, utoliko bolje. Jos i voznja tamo i nazad, pa ako ima sta da se vidi od znamenitosti tog grada ili kraja... To podrazumevam pod uspelim skupom, a ne da li isti broji 5 ili 5555 motora!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Septembar 16, 2008, 01:01:20 pre podne »
Pa i samo pitanje je dal vam prijaju manji ili veci skupovi a ne zasto je razlog dolaska.
Pa grunf ako dodjes na skup sa 5 motora, nepreostaje ti da se druzis samo sa njima, sto podrazumeva da ces te ljude upoznati do jaja tokom skupa, a na 5555 motora tesko da ces to uspeti. Drugo je kad si na malom skupu i onda se uglavno hrpa bajkera nadje ispred sanka, u satoru i zajedno se zeza i toj masi se prikljucujes kao da je tvoja, a ti kad neznas koj e domacin a ko je bajker a ko je pesak, tesko da ces sad doci u neku grupu ljudi ej zdravo ja doso, a oni sad da blenu u tebe kao koji si sad pa ti? Srecom vec znam dosta ljudi ali da dam prvi odgovor na pitanje : meni prijaju vise skupovi manjeg obima i popularni medju bajkerima a ne medju svima. Ispadne da nevolim domorodce ali to nije exit niti beer fest nego moto skup!

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #22 poslato: Septembar 16, 2008, 01:24:15 pre podne »
Pa i samo pitanje je dal vam prijaju manji ili veci skupovi a ne zasto je razlog dolaska.
Pa grunf ako dodjes na skup sa 5 motora, nepreostaje ti da se druzis samo sa njima, sto podrazumeva da ces te ljude upoznati do jaja tokom skupa, a na 5555 motora tesko da ces to uspeti. Drugo je kad si na malom skupu i onda se uglavno hrpa bajkera nadje ispred sanka, u satoru i zajedno se zeza i toj masi se prikljucujes kao da je tvoja, a ti kad neznas koj e domacin a ko je bajker a ko je pesak, tesko da ces sad doci u neku grupu ljudi ej zdravo ja doso, a oni sad da blenu u tebe kao koji si sad pa ti? Srecom vec znam dosta ljudi ali da dam prvi odgovor na pitanje : meni prijaju vise skupovi manjeg obima i popularni medju bajkerima a ne medju svima. Ispadne da nevolim domorodce ali to nije exit niti beer fest nego moto skup!

Pa ako ne mozes na prvi pogled da procenis koje ko i sta je ko netreba ni da ides na skupove! A ako krenes sa namerom da upoznas nove ljude, da se dobro druzis i provedes sigurno ces u tome i uspeti nebitno na broj posetilaca u kampu. Mozda je off ali samo jedan od mnogih primera: Ja sam sam iz Valjeva otisao u Svilajnac i opet se proveo EXTRA( iako je bilo oko 900 motora upisanih), upoznao brdo novih ljudi i sa njima se druzio, obisao grad uzduz i popreko... i vratio se kuci pun lepih i dobrih utisaka. Samo je bitno zbog koga i cega ides!!!

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Septembar 16, 2008, 11:45:11 pre podne »
pa dobro grunf onda necu da idem na moto skupove  ??? ??? ???, nije svako bajker ko ima ima cizme i koznu jaknu  ;D ;D i svaki rocker se tako oblaci, a i bajkeri se ne oblace isto, ja kad je vrucina i kad sam na skupu 3 dana ja se skidam u papuce sorc i majicu, ajd me prepoznaj da sam bajker.  ;D
Trazio sam ovo da kazes svoje misljenje a ne da mi govoris dal ja trebe da idem na skupove ili ne. I ja sam se takodje da znas proveo super na svakom velikom skupu.

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 21, 2008, 12:21:57 posle podne »
MENI NIJE BITNO JEL JE SKUP VELIK ILI MALI, SAMO DA IMA DOBRIH LJUDI, I DA JE SREDENO ZA GOSTE. BRIGA MENE KO SVIRA, KAKVO PIVO IMA, JEL IMA LADOVINA, VAŽNO SAMO DA NEŠTO SVIRA, PA I DA SE NEŠTO PIJE. LAI NAJBOLJE, KAD IMA VIŠE CURA. A OD OVE GODINE NAJVIŠE SE MI SVI
MK SPID

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 21, 2008, 02:10:48 posle podne »
pa dobro grunf onda necu da idem na moto skupove  ??? ??? ???, nije svako bajker ko ima ima cizme i koznu jaknu  ;D ;D i svaki rocker se tako oblaci, a i bajkeri se ne oblace isto, ja kad je vrucina i kad sam na skupu 3 dana ja se skidam u papuce sorc i majicu, ajd me prepoznaj da sam bajker.  ;D
Trazio sam ovo da kazes svoje misljenje a ne da mi govoris dal ja trebe da idem na skupove ili ne. I ja sam se takodje da znas proveo super na svakom velikom skupu.

Sve stoji sto si napisao, ali iskreno dali si i na jednom skupu omasio ekipu  :icon_scratch: ?!?  ;D Ne verujem!  ;D

p.s. ja ako ne mogu da prepoznam bajkera na prvi pogled, mogu da ga namirisem!!!  ;)  ;)  ;)

Van mreže sweex83

• Profi Vozac
  • **
  • MK.FAMILIJA
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 21, 2008, 05:41:41 posle podne »
MENI NIJE BITNO JEL JE SKUP VELIK ILI MALI, SAMO DA IMA DOBRIH LJUDI, I DA JE SREDENO ZA GOSTE. BRIGA MENE KO SVIRA, KAKVO PIVO IMA, JEL IMA LADOVINA, VAŽNO SAMO DA NEŠTO SVIRA, PA I DA SE NEŠTO PIJE. LAI NAJBOLJE, KAD IMA VIŠE CURA. A OD OVE GODINE NAJVIŠE SE MI SVI
MK.FAMILIJA

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 21, 2008, 06:47:10 posle podne »
svi skupovi su manje vise isti ko sto su neki rekli zavisi od ljudi
i od toga kakvi ste i gosti i domacini.
ove i do ove godine sam isao na vecini skupova ,u srbiji i vojvodini
vojvodjani (indjija ,sabac,sremska mitrovica.novi sad)zapitajte se malo koliko ste bili gosti
na koliko to skupova idete u srbiju .i mi volimo da smo domacini
tako da je to veliki minus.i mislim da cu da razmislim da li je vredno dolazenja
vi ste dobri domacini ali kao gosti neznam nevidjam vas
meni licno je bitno sto kaze vudu :dobar dan kako ste ,moze rakijica
i t d.svako pravi skup po mogucnosti kluba.tako da mi je najbitnija komunikacija sve ostalo
manje vise vazno

SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 21, 2008, 07:59:05 posle podne »
Ja sam ove godine bio svake subote na nekom skupu.Gde god se organizator ponasao domacinski tu mora svakome da bude lepo.A svi mi docekujemo kuci nekom prilikom svoje prijatelje svoje goste i svako zna kako to izgleda biti dobar domacin i biti dobar gost.Moram da navedem dva primera.Bio sam na jednom malom skupu momci prvi put prave.Malo motora,mala bina mali prostor ali klope koliko hoces bik i pasulj ceo dan,organizatori su mi deset puta prilazili da me pitaju dali mi nesto fali dali mi se svidja kod njih.Ceo dan se nesto u kampu dogadjalo i svi su bili nasmejani i vedri.
Drugom prilikom sam svratio na jednu mnogo reklamiranu zurku vozio sam 120km da bi dosao do njih i niko me nije pitao odkud ti prijatelju dali si zalutao ili si dosao bas kod nas.Kosi stasi zbog cegasi tu,nista.Bio sam posluzen kafom doduse sa uredno ispostavljenim fiskalnim racunom,popio platio i otisao

Van mreže symon

• Suvozac
  • *
  • Ski Manijak Instruktor za uzivanje MK CRNA REKA
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 22, 2008, 07:55:03 posle podne »
Ne bi bilo lose kada bi rekao koji su to skupovi ovako treba da nagadjam...

Nikola

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Januar 30, 2009, 12:43:05 pre podne »
Bilo sine Nikola akrobacija ,bilo i to mnogo dobrih,i dobrih akrobacija i mnogo dobrih skupova samo mora cesce da ides sa nama.
Ja  nisam bio na samo dva skupa!

Chriss

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Januar 30, 2009, 03:25:00 posle podne »
Nevolim vasaraste fensi skupove gde samo ringispili fale,ostali skupovi su mi odlicni,jer kad idem na skup idem da se provedem i da se upoznajem sa ljudima a ne da gledam propuste organizarora,jer ljudski je gresiti,a niko nezna kolko je rada ulozeno u jedan skup

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: Februar 03, 2009, 02:09:05 posle podne »
Prvo pitanje koje treba postaviti sebi pre nego sto podjes je: Zbog cega ides na skupove? Kako se iz postova moze zakljuciti svako ima neki svoj razlog. Neko da se uneredi od alkohola i da se ne seca ni gde je bio ni sta je radio, drugi da bi se izivljavali i peli na glavu ostalima turiranjem i pucanjem, treci samo zbog voznje.... Ja iskreno idem samo zbog ljudi koji su mi dragi i koje ne vidjam tako cesto. Ako jos upoznam nove ljude, nebitno dali su sa foruma ili ne, utoliko bolje. Jos i voznja tamo i nazad, pa ako ima sta da se vidi od znamenitosti tog grada ili kraja... To podrazumevam pod uspelim skupom, a ne da li isti broji 5 ili 5555 motora!

Ovo je definitivno najbolji post u potpunosti se slazem BRAVO *74 *74 *74 *74 *74 *74 *74

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Februar 03, 2009, 03:42:27 posle podne »
u sustini i jeste najbolji odgovor, i ja idem zbog toga na skupove ali i nekrijem da volim da se obeznanim na istim :-))) mozda zato sto sam mladji jos uvek mi je do ludovanja, mozda kasnije smirim strasti

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #34 poslato: Februar 03, 2009, 10:02:45 posle podne »
 Veličina nije bitna!  ;D ;D
  Tamo gde se lepo osećam, gde sam dočekan, gde je prijatna atmosfera i dobra organizacija. Da li ima 5000 ili 100 motora, uopšte nije bitno.