April 24, 2026, 01:30:07 posle podne

Autor Tema: Suzuki BANDIT  (Pročitano 1674 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Suzuki BANDIT
« poslato: Januar 21, 2009, 12:32:42 posle podne »
Zasto promeniti ono sto je vec dugi niz godina postojano i dobro? – Sasvim jednostavno: da to bude jos bolje!

Suzukijev cesto prodavani model Bandit 650 ce u 2009. godini dobiti neke nove promene. Radi se samo o detaljima, ali oni nisu nebitni. Pored vec postojecih dodataka (kao kod nekih puno skupljih motora) kao sto su: glavna nogara, po visini podesivo sediste (815 te 795 mm) i upravljac, velikim prednjim kocionim diskovima sa promerom od 310 mm i na kraju vec pouzdanim, vodeno hladjenim cetverocilindrasom od 656 kubnih centimetara, novi Bandit dolazi sa preradjenim frontom i uzim zadnjim delom. Novi, uglasti izgled, koji je prilagođen novom stilu izrade motora ne zaobilazi niti ovaj model.

U poluoklopnoj S-verziji se mogu naći cak i dva sanduceta sa jednom uticnicom od 12 Volti. Novost kod pokazivaca brzine je ta, da od sledeće godine svi banditi imaju pokazivac stepena prenosa, tj. u kojoj se brzini momentalno motor nalazi.

Iako to ne deluje na prvi pogled, u banditu ima dosta visoke i sofisticirane tehnologije. U motoru se nalaze SCEM-oplemenjeni cilindri, SDTV-ubrizgavanje goriva je kombinirano sa ISC i PAIR

SCEM (Suzuki Composite Electrochemical Material), SDTV (Suzuki Dual Throttle Valve), ISC (Idle Speed Control), PAIR (Pulsed Secondary Air Injection).

CENU NISAM USPEO DA SAZNAM

« Poslednja izmena: Januar 29, 2009, 08:46:44 pre podne od strane Ivta »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
Odg: Suzuki BANDIT
« Odgovor #1 poslato: Januar 22, 2009, 03:35:51 pre podne »
Vrlo lep i upotrebljiv motor vazda bio

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
Odg: Suzuki BANDIT
« Odgovor #2 poslato: Mart 14, 2009, 06:31:21 posle podne »
i ja sam ponosni vlasnik 1200s do sada sam promenio dosta motora ali mislim da je ovo ono pravo
Suzuki Bandit 1200s