Mart 28, 2026, 11:40:54 pre podne

Autor Tema: farbach murko  (Pročitano 15785 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: farbach murko
« Odgovor #40 poslato: Maj 05, 2010, 07:51:06 posle podne »
Farbach, tebi druze svaka cast, ali video sam tu kawu vise puta live i meni se uopste ne svidja. Kao cirkus. Fabrach, ovo nema veze sa tobom druze, jer ti radis onako kako musterija hoce. Sa tvoje strane, sve je extra odradjeno, ali gazdin ukus mi je katastrofa.

farbach

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Maj 05, 2010, 08:07:13 posle podne »
Dovoljno je da je jedna osoba zadovoljna, ona najvaznija. Cim se izadje iz neutralne fabricke seme farbanja dolazi do polarizacije. Ili je jako dobro, ili jako lose. Za sivi motor ti to niko nece reci. Radim ono sto musterija hoce, ako mi se svidi. Za ovaj sam ja vise kriv od gazde, povukle me kameleon boje. Cilj je bio da niko nema vaki kawasaki i ostvaren je.
Kopam nesto po slikama i shvatam da su mi svi motori drecavi. Ovde gde ja zivim u ciganskom kraju to prolazi.

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #42 poslato: Maj 05, 2010, 08:15:59 posle podne »
Neki mi se motivi svidjaju a neki ne sto kaze autor istih zavisi na koji pol naginje kad kazem pol mislim na negativan il pozitivan  ;D
Ali i pored toga sto mi se ne svidja neki motiv, svidja mi se kako je uradjen, jerbo ko je uzeo i biciklo da farba u samo dve boje zna kakva je to zajebacnija i koliko truda i strapljenja treba za to a o umecu necu ni da pricam. Marko da te nema trebalo bi te izmisliti samo ne znam za takvog genijalca ko bi tebe moga da izmisli.

farbach

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Maj 05, 2010, 08:30:31 posle podne »
znam i u jednu boju

farbach

• Gost
« Odgovor #44 poslato: Maj 05, 2010, 08:36:16 posle podne »

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
« Odgovor #45 poslato: Maj 05, 2010, 08:57:49 posle podne »

Bravo Marko... Dobro je što je ova legendarna hondina relikvija "martin" došla do tebe da joj vratiš pravi sjaj i napraviš još ekstravagantniji izgled...   ...šta da kažem... za mene je ovo čista egzotika, nadam se ako bude malo sreće i malo više novca da ću u bliskoj budućnosti uspeti da dođem u posed jednog sličnog motocikla (kawa Z 1300) i da ga doteram do tebe da mu udahneš novi život za sve pare... bravo još jednom majstore!

farbach

• Gost
« Odgovor #46 poslato: Maj 05, 2010, 09:05:25 posle podne »
6u6 u nista ( nema nista u auspusima), sa K&N-ovima. Mogao bi ceo dan da slusam. Lepse nego nekada Marshal 6u1

farbach

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Maj 09, 2010, 01:35:24 posle podne »
haslam replika suzuki alstare. Za koji dan ostatak slika.
Slike su ispod 100 kb

tocrank

• Gost
« Odgovor #48 poslato: Maj 14, 2010, 08:44:38 posle podne »
E, ovaj crveno crni u jednoj boji... AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Dobri su i ovi ciganjski al ovaj me je uzdrmao. Nije samo zbog farbe ali uglavnom.

Ja sam spasen čekanja za kacigu, nije hteo ni da je uzme. Sreća!

p.s. Moram da primetim da je Farbach "smooth operator" piše latinicom potpisuje se ćirilicom!