Mart 28, 2026, 11:43:48 pre podne

Autor Tema: Akcija povodom nedelje bezbednosti u saobraćaju u Vršcu  (Pročitano 1739 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Akcija povodom nedelje bezbednosti u saobraćaju u Vršcu
« poslato: April 28, 2010, 12:22:44 posle podne »
Dana 29.04 u četvrtak na Gradskom Trgu u Vršcu, sa početkom u 12.00 h održaće se mini tribina na temu Bezbednost u saobraćaju (povodom svetske nedelje globalne bezbednosti).

Omladina Crvenog Krsta iz Vršca je pozvala MK Vršac da se priključi pomogne ovu akciju što je MK Vršac prihvatio sa velikim zadovoljstvom!
Održaće se mini demonstracija prve pomći, simulacija pada vozača moticikla sa i bez opreme, izložena oprema kakva bi trebala da bude na vozačima, simulacija sudara automobila, predavač iz MUP-a koji će skrenuti pažnju na najvažnije stvari koje se dešavaju na našim drumovima a vezane su upravo za nas...a sve ovo da budući i sadašnji bajkeri još bolje otvore oči i počnu da razmišljaju o svojoj i tuđoj bezbednosti!

Pozivam sve dobronamerne a drage nam sugrađane i komšije da dodju i priključe se ovoj akciji jer ne može da škodi a ono što ne škodi znači da koristi....reče neko...

Dolazak obavezan u PUNOJ OPREMI i ajd da kažem mada se nadam to podrazumeva bez ikakvg divljanja i pravljenja budala od sebe i svih nas zajedno tamo....

p.s : Pozvani su svi moto klubovi iz grada kao i svi mediji da proprate ovo dešavanje!!

VELIKI POZDRAV OD MK VRŠAC
« Poslednja izmena: April 30, 2010, 12:51:53 pre podne od strane Djox »

Van mreže MK MUŽLJA

• Dobar Vozac
  • **
    • http://www.motoklubmuzlja.com
Odg: Akcija povodom nedelje bezbednosti u saobraćaju u Vršcu
« Odgovor #1 poslato: April 28, 2010, 01:42:51 posle podne »
Odlično,
I meni se muvaju neke ideje da slično organizujemo kod nas.
Interesujeme ko će da simulira pad i na koji način.
Neće valjda Mrga da nam pada po Trgu :)))))

Pozdrav, i još jednom - AKCIJA PRVA LIGA!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: April 28, 2010, 01:47:48 posle podne »
Xe xe ne daj Bože on da pada...razbežali bi se ljudi! Pa ne znam ni ja još ko će tačno ali znam da će biti neki baš lagan jer će se na njemu simulirati pružanje prve pomoći pa samim tim treba i da se diže ili šta već...biće fotke pa će te videti...POZY

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: April 29, 2010, 05:05:09 posle podne »
Prošlo je sve u najboljem redu, simulacija pada je izvedena bez povredjenih!

Hvala medijima i moto klubovima KNM i GEDEON ALPHA na učestvovanju !

Hvala i omladini Crvenog Krsta na odličnoj organizaciji !