April 25, 2026, 06:19:40 posle podne

Autor Tema: HONDA Africa Twin RD03 - HITNO! 2200 EUR  (Pročitano 3291 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jager

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Honda Africa Twin RD07
HONDA Africa Twin RD03 - HITNO! 2200 EUR
« poslato: April 23, 2010, 02:13:01 pre podne »
Prodajem Afriku RD03, '90-to godište. Manje - više je motor vama svima poznat, bio je prisutan na mnogim akcijama i vožnjama tokom prošle i ove godine, te je uživo često mogao biti viđen.
Motor je na mom imenu, registrovan do avgusta ove godine. Nije prefarbavan, fabričke su boje.
Prešao sam sa njom nešto preko 16.000 km i nikakvih problema nisam imao. "Zgoda" sa alarmom se ovde ne računa ;D
Na satu stoji 50 i neka hiljada, ali je izvesno da je motor prešao više. Koliko - ne znam
Ima centralni štender, grejače ručica, mrežicu na farovima, pancirno crevo prednje kočnice, povišeni vizir, skidplate od prohroma, nov akumulator (VARTA 14Ah)
Nedavno je menjan regler, novi je montirao majstor Joška, koji je takođe uradio i sledeće modifikacije:
-Oba fara svetle istovremeno, kako kratko tako i dugačko svetlo, preko releja. Nightbreaker je bio instaliran ali su posle 6 meseci na žalost pocrkale. Trenutno radi jedna obična H4, ali će motor ići sa dva H4 ili Nightbreakera ukoliko kupac tako želi. Naručeni su i čekam da stignu.
-Ugrađen motogadget (meri voltažu, spoljnu temperaturu, sat, datum i moguće je dodati podmazivač lanca)
- 12V utičnica (za čamce, sa gumenim poklopcem)
- Zadnje svetlo urađeno od LED dioda (velikih, crvenih)
- Migavci takođe LED, sa izmenjenim automatom za migavce (prekidač "za sva 4" i panic mode - made by Joška)
- Ugrađen pokazivač stepena prenosa
- Alarm (hijack funkcija je isključena zbog problema koje je alarm pravio). Standardna alarm funkcija na drmanje funkcioniše OK.

Ono što bi bilo dobro zameniti su obe gume i zadnji disk koji je već dotrajao. Prednji disk, prednje-zadnje pločice, lanac i lančanici su u pristojnom stanju.

Uz motor ide Givi topcase i dva velika Givi Maxia kofera sa strane, sa nosačima za njih.
Koferi imaju po dva ključa, za motor ima čak tri

Ukoliko se kupac pojavi do 1.maja, uz motor poklanjam Blueberry navigaciju (5" ekran) sa svim mapama Evrope i nosač + punjač.

Cena: 2200 EUR i za ozbiljnog kupca je podložna maloj korekciji, a sve zbog hitnosti prodaje.

Motor prodajem jer sam našao drugi, pa bi dobro bilo dati deo para za njega pre nego što ode nekom drugom. Zamene me, dakle, ne zanimaju.

Prilažem i par slika. Motor je slikan danas, nisam ga uopšte doterivao za slikanje, mada sam ga mogao oprati, a nisam ;D

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
Odg: HONDA Africa Twin RD03 - HITNO! 2200 EUR
« Odgovor #1 poslato: Maj 15, 2010, 09:20:24 posle podne »
Mnogo dobrih modifikacija je uradjeno.Cena nije visoka.Srecno sa prodajom!
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #2 poslato: Maj 16, 2010, 02:47:23 pre podne »
Ma badava ste se svi uplašili Kotline 28og maja, badava prodajete Afrike...more strpite se samo dok ne razbucmo one hvalisavce Teneraše pa posle ćemo njima da prodajemo kraljice! ;D ;D

Van mreže Popsy

• Suvozac
  • *
  • Come to the dark side. We have cookies...
« Odgovor #3 poslato: Maj 16, 2010, 01:04:44 posle podne »
Ma badava ste se svi uplašili Kotline 28og maja, badava prodajete Afrike...more strpite se samo dok ne razbucmo one hvalisavce Teneraše pa posle ćemo njima da prodajemo kraljice! ;D ;D

mmmmmmmmda  ;D ;D ;D

ps. Afrika je prodana, može lock  ;)
Never underestimate the power of the dark side ...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: Maj 16, 2010, 02:06:34 posle podne »
Da li je stvarno prodata?
Ne ulazim u cenu, neka je dao i za 2000e ali tek sada vidim koliku sam grešku napravio ceneći svoju 1600e, plašeći ljude da sa njom nešto nije u redu!! Stvarno sam biser!
Primer...Katana (Suza GSXF 750) iz '99 (znaći deset god. mlađa) je 2500e...(kada sam se odlučio na zamenu, cenio sam je upoređujući vrednost ostalih motora)...i ko je sada lud? Pa ja, normalno!

Van mreže Popsy

• Suvozac
  • *
« Odgovor #5 poslato: Maj 16, 2010, 11:45:32 posle podne »
prodata garant  ;)

al osim super stanja samo da napomenem da je bila full krcata opreme (roll barovi, dve velike maxije kao side koferi i topcase, centralni štender, alarm, grejače ručica, pokazivač brzina, Joškin gadžet & regler, podmazivač lanca, GPS ...)  sama oprema vredi dosta...   ;)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Maj 16, 2010, 11:57:49 posle podne »
Slažem se ali bih pre za te novce uzeo Katanu 750 ili VFRa 750 oba desetak godina mlađi...no ko voli taj i plati...baš me interesuje hoče li posle RD 03 uzeti RD 07a...neće, kao što ne bih ni ja, jer ne žalim više da mi se na 150km/h obrtaji popnu do neprijatnosti.
Za penzose ili one satkane od bensedina, koji mogu plesati i sa 120/130 na putu, ona je majka mara...udobna, ma kao da sediš u fotelji a sam put, makar i onaj do Beške ne osečaš!

Da joj mogu nadrukati 30tak konja samo bi povisio vizir i ne bi je promenio za života..ovako, biga!!

Van mreže Popsy

• Suvozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: Maj 17, 2010, 12:10:59 pre podne »
baš me interesuje hoče li posle RD 03 uzeti RD 07a...neće, kao što ne bih ni ja, jer ne žalim više da mi se na 150km/h obrtaji popnu do neprijatnosti.

Već je uzeo RD07  ;D ;D ;D ;D ;D

to je i bio jedini i glavni razlog prodaje   ;)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Maj 17, 2010, 12:31:29 pre podne »
Ne zajebavaj...pa on nije normalan, mada i ja bih moju zamenio za sedmicu ali da je prodam pa da kupim e to ne bih! I sam je kukao da mu fali snage a razlike ma skoro da nema a između 650 i 750ccma jer su u konjaži slični a trojka je lakša za 20tak kila!!

Okvirno sedmice se cene oko 3500e a toliko bih pre dao za prvu VFR od 800ccm i Bog da me vidi sa preko 100konja i krstarećom brzinom od 150-180km/h. OK možda ja preteujem sa brzinom, ne kažem da sam neki drajver, daleko od toga ali ja sa 130 palim pored Sava Centra kada ima prostora a kamoli na otvorenom...

Ne morate mi verovati ali sa KLEom sam doterao do 170 po njegovom satu, jes' da se tres'o ko vrba na vetru ali toliko, jedva sa frikom, ma jedva!!
Nemamo novaca a i nameti su nam do OO pa nemamo po 2-3 modela već tražimo u jednom dualizam.
Sa Apriliom poteram 200 i držim tako jedno 5 min. max. Ne želim je terati više jer nemam mnogo snage, ubi me vetar ovako visokog i posle je spustim na 160-170km/h i imam osećaj kao da puzim i u Novom Sadu sam za čas a pri tome nisam umoran ni napet, jedino me malo ruke bole jer je ne vozim svakoga dana a ima spušten korman baš, baš!!
Kada smo išli za Mitrovicu Serbduck i ja smo držali na 150 jer šta će, ne može brže zbog mene a Afrika mi se trese na toj brzini dok nas drugi obilaze, koji su takođe palili na skup!
Iskreno smatram da je taj motor zaista legenda ali previše se u novcu ceni! Kao Kalašnjikov je, ne moraš ga ni servisirati on šljaka, ni čistiti ma samo sipaj goriva i teraj a malo troši!