Mart 28, 2026, 11:44:03 pre podne

Autor Tema: cas se cuje cas se necuje  (Pročitano 1733 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • brmmmm brmmmm
cas se cuje cas se necuje
« poslato: April 29, 2011, 10:38:54 posle podne »
ovih dana muci me neka dilema..imam auspluh od bandita 1200,motor mi se bukvalno necuje,radi kao fen,malo glasniji od skutera,u sustini apsolutno mi odgovara po pitanju voznje,tih necujan,motor u niskim ide kao sulav,a bogme ide i u visokim,
elem svidja mi se i njegov izgled, ali..po nekad za tu neke kratke voznjice,volim i da se cuje,pa makar i malo..
imam neki karbonski,cuje se kao grom,ali mo izgled nekako...jednostavno se ne uklapa u koncepciju izgleda mog motora..
i tako resih da napravim moravski izum,,zao mi da auspluh koji je bescujan kasapim,svako ume da napravi cevku i da auspluh vristi,ali je problem napraviti da se necuje, a da motor i dalje funkcionise onako kako to treba, i tako resih da od cujnog napravim deraca usiju al da ga nediram,receno ucinjeno,dobro ostalo je jos da obrusim varove i pofarbam varove,to cu sutra,
sta sam odradio,na spoju svih 4 grana,sam probusio rupu od 10mm, i spojio u jednu cev od 25mm, na kraju cevke zavario maticu i stavio sraf,lonac nedirnut,a cuje se,,kada odvijem saraf iz cevi pocinju da izlaze gasovi,naravno cev se nevidi od spolja, dugacka je 20tak cm,gasovi izlaze na dole,nesmetaju,motor radi lepo ,nema razlike u snazi ili radu,mogu da vam kazem da uzivo mnogo lepo grmi, i to skoro 50% jace,na snimku to nemoze bas bas da se lepo cuje,ali...cuce se, kad pozelim da se necuje za par sekundi namontiram sraf i opet se necuje ...prosto ko pasulj,,

http://img508.imageshack.us/i/udp.mp4/
brm brmmmmmmmm