Mart 31, 2026, 12:37:52 pre podne

Autor Tema: Ugasiti sajt MAS-a  (Pročitano 3115 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
Ugasiti sajt MAS-a
« poslato: April 12, 2013, 08:34:07 pre podne »
Kad ga vec ne koristimo.Niko ne pise a ni clanovi upravnog opdbora se ne javljaju,cemu onda sluzi?Mislim da treba da ga ugasimo..Placamo zabadava..Nema rasporeda zurki..Nema kalendar skupova 2013..Nema trase Rellija..Niko nista..Cemu onda???Ispravite me ako nisam u pravu...

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Odg: Ugasiti sajt MAS-a
« Odgovor #1 poslato: April 12, 2013, 12:36:59 posle podne »
Пецо ни
Небитни пролазник

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: April 12, 2013, 01:52:20 posle podne »
Kako ja to vidim :

Ovo je forum jedne organizacije i kao takav on funkcionise super . Mas ima svoja pravila i svruhu i to je tako , okuplja ozbiljne ljude i ozbiljne klubove koji kao tavki svoje delovanje pokazuju na drumu a ne na forumu i po internetu . Ljude koji posecuju forum vidim kao obiljne koji kad nemaju sta pametno da napisu onda i ne pisu . Ako pak zelite da se na forumu nesto desava (kao na drugim) nije resenje da otvorimo temu "Puko mi crep na kucu kako da zamenim ?" i onda da svi udarimo po smajlija u temi pa da doguramo do 100 strana kako bi se nesto desavalo .
Da treba malo vise informacija od stane MAS-a to treba ali opet to samo predstavnici klubova mogu da vide jer nije na javnom delu foruma ..
Krivce u slaboj posecenosti treba traziti u samim klubovima MAS-a za koje je ovaj forum i prvenstveno namenjen . Pola clanova Mas-a ne zna da forum uopste postoji a da ne pricam o clanovima klubova . Ne bih da imenujem klubove koji su obavestenja o skupu postavili svuda osim ovde i za to je sam Mas kriv jer ne popularizuje taj vid komunikacije medju klubovima ..
I ko se zakaci na net da vidi taj sajt MAS-a on vidi pocetnu stranu i pojma nema da klikne i ode do foruma i vidi i taj deo .
Ljudi verovali ili ne mnogi clanovi MAS-a misle da je forum ona pocetna strana !!!
Na jednoj sednici mas-a sam dobio 5 min da apelujem na ljude da postoji forum ALI ! cim sam pomenuo internet i forum ljudi su poceli da pricaju medjusobno i vise me niko nije pratio , ja ne znam da govorim Spanski jezik ali je delovalo bas kao njega da pricam . Neverovatno !

Resenje:
Uvesti 6-tog clana upravnog odbora koji ce samo da prikuplja informacije o radu UO i predsednika , sve njihove odluke, predloge , dogovore i obavestenja prenositi ovde na forum u delu za to predvidjenom ali isto tako i obavestavati sve predstavnike klubova SMS-om ili pismenim putem ..
Tako bi se izbeglo i da neki klubovi koji nisu bili na zadnjem sastanku nemaju pojma sta se pricalo i dogovorilo.

To je samo neko moje misljenje ...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: April 12, 2013, 10:09:33 posle podne »
Niko brate tebe ne krivi tebe za los rad foruma....

Krivo nam je sto se ljudi iz UO ne oglasavaju i ne daju informacije nama , clanovima klubova , koji nemamo pravo da prisustvujemo sastancima MAS-a o radu.

O moto reliju nema nikakvih informacija, imamo ucesnike sa strane koji se interesuju i treba da se pripreme za taj reli ali ko njih sisa...

Moze UO da ima i 20 clanova ali zna se ko treba to da drzi u svojim rukama...

Uostalom , nema veze, pocinje sezona pa nije ni bitno.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #4 poslato: April 14, 2013, 08:23:02 pre podne »

Aj da ja sad ne serem puno ali, pricao sam o ovome. Ovaj sajt i forum su JEDINO javno glasilo MAS-a. Dakle, ako se ovde ne mogu naci informacije - gde mogu? Mozda ja nisam obavesten  :icon_scratch: ...

Slucajno sam otvorio forum da pogledam nesto sto je Gnjat okacio i ne mogu da verujem... Nista se nije promenilo.

Ne morate "gasiti" sajt i forum... Vremenom ce se ugasiti sam - isto kao i MAS.

Bar pokusajte da shvatite da je sajt i forum - ozbiljan posao i ozbiljna potreba jedne ovakve organizacije i KRENITE DA RADITE NESTO.

UO MAS-a ili bar neko od  njih, moraju svakodnevno postavljati razne informacije na ovaj forum. Nema to veze sa crepom, a u nedostatku neceg drugog i crep je vest - POGLEDAJTE DRUGE FORUME - pa ako nista drugo - prekopirajte.

Oni sto su poceli da vas jedu - pojesce vas... i nestacete.

Mozda vam je to u planu? Ako nije - BUDJENJE !!!

Izvinjavam se svima koji se u gornjem tekstu nadjose prozvanim... a ako takvih nema - dzaba sam pisao.

*109

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: April 15, 2013, 08:46:57 pre podne »
...

Толико од мене! Видимо

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: April 15, 2013, 01:33:38 posle podne »
baš sam se zabrinuo za dušebrižnike kad ono eto ih...