Mart 28, 2026, 08:20:01 posle podne

Autor Tema: KAKO IZABRATI MOTOR  (Pročitano 1271 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MT7

• Suvozac
  • *
  • Pol: Žena
KAKO IZABRATI MOTOR
« poslato: Septembar 28, 2017, 12:09:07 posle podne »
Pozdrav svima.Evo i mene posle nekog vremena.
Kao i svi novi članovi i ja sam ovde da naučim nešto. Treba mi pomoć iskusnih momaka oko kupovine motora. Prošle godine sam položila za "A" na XJ6 i zaljubila se u isti. Tražim da kupim isti ili njegovog naslednika MT7 ali ne znam da li je to pametno da početak, mada meni bolje ide vožnja na tim "velikim" nego na "malim" ccm. Pomagajte i dajte predloge šta je pametno učiniti. Napominjem da ne bih kupovala ništa novo dok se ne izvežbam... i kako znam da je vreme za bolji? Valjda kad ne padnem neko vreme? hehe..
Ne znam šta još treba da pišem..ne snalazim se najbolje ovde...morati ću češće da dolazim....iz Beograda sam, nisam ni u jednom klubu a volela bih, nego sam čula da ne primaju svugde devojke u klubove  >:(  trenutno nemam motor i jako mi je žao zbog toga. smrc..
pozdrav :)

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: KAKO IZABRATI MOTOR
« Odgovor #1 poslato: Septembar 28, 2017, 02:26:18 posle podne »
Pozdrav i dobrodošla  *611 *200
Nadam se da ćeš uskoro rešiti dilemu oko kupovine odnosno izbora za tebe pravog motocikla...
Što se tiče prijema u klub, naši klubovi koliko ja znam gotovo svi primaju devojke sa motociklima u članstvo,
pa ti iz tog razloga šalem link ka spisku naših moto klubova (evo i prve pozivnice u članstvo MK Čokanlija čiji sam član)
LINK: http://www.motoasocijacijasrbije.com/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=58
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže MT7

• Suvozac
  • *
  • Pol: Žena
Odg: KAKO IZABRATI MOTOR
« Odgovor #2 poslato: Septembar 29, 2017, 03:02:42 posle podne »
Hvala puno,
sada ću da pregledam spisak. :) jeeee

Van mreže Dak-Y MK Midnight Riders

• Moderator
  • Moto Manijak
  • *