April 02, 2026, 06:32:17 posle podne

Autor Tema: Zurka Zurka Zurka 12.13. i 14 septembar MK VRSAC  (Pročitano 9681 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Zurka Zurka Zurka 12.13. i 14 septembar MK VRSAC
« Odgovor #40 poslato: Septembar 15, 2008, 01:21:13 posle podne »
Braco i sestre, ispred MK Vrsac vam se zahvaljujem iz sveg srca sto ste nas udostojili i dosli na nasu zurku. Nazalost ili ne, vreme se ispostavilo veoma lose, ali i pored toga pravi ljudu si pristigli u Vrsac i nisu se zalili ni jednog jedinog trenutka ama bas na nista. U petak je sve krenulo lepo i sto se tice vremena i organizacije i bilo je mirno sve do jedno 2 sata posle ponoci kada je pocela prava oluja, razleteli su se suncobrani, tende a bogami i satori....iako je posle nekih 45 minuta vetar oslabio kisa je i dalje nastavila da pada i nije ni prestajala (evo pada i dok pisem ovo) i ja joj se na tome toplo zahvaljujem  ;) U subotu prepodne smo se trudili da ozivimo pojacala i ostalu muzicku skalamereju ali nije vredelo...potop...pa smo nesto improvizovali i kako tako ipak napravili neku zurkicu za kako sam je ja nazvao ''odabrane''.....sve u svemu kad se atmosfera zagrejala igralo se i po pljusku kao da ne pada  ;D

Izvinjavamo se za propuste i obecavamo da ih u buducnosti nece biti, necemo sad da se pravdamo ali lokaciju smo zvanicno dobili u ponedeljak 08.09 (iako smo zvanicno predali sve potrebne papire par meseci unazad) a binu su nam otkazali u sredu 10.09.. i da ne nabrajam sad sta smo sve trebali da odradimo u roku od dobijanja lokacije do pocetka zurke ali kazem nema pravadanja vec samo obecanje da ce se sve ispraviti u buducnosti, jer ipak smo sad malo iskusniji !!

Jos jednom hvala svim ljudima koji su stigli po onom kijametu i pored toga napravili sjajnu atmosferu i dobar provod i naravno da necemo nikad zaboraviti nijednu sestru i brata kog smo ugostili i u to ime  *109

VELIKO HVALA I POZDRAV OD VRSCANA

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Septembar 15, 2008, 02:06:17 posle podne »
hvala bogu da ste otkazali binu inace nebi imao de da spavam  *74

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #42 poslato: Septembar 15, 2008, 02:36:38 posle podne »
Vidis to je ono sto kazu ljudi ko zna zasto je to dobro....u ovom slucaju ispalo je dobro po tebe  ;) a inace ova fotka kaze vise nego 1000 reci.
« Poslednja izmena: Septembar 15, 2008, 03:37:31 posle podne od strane Djox »

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #43 poslato: Septembar 15, 2008, 02:38:30 posle podne »
 Ovo govorim u licno ime:

'' U ovoj godini nisam se nigde lepse proveo kao u Vrscu na moto zurci''.

NOCA.

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #44 poslato: Septembar 15, 2008, 02:44:56 posle podne »
a ja mogu da kazem da je ovo jedini skup de su me na ulazu izljubili i da sam popijo cak 3 rakije , ziveli Vrsac

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #45 poslato: Septembar 15, 2008, 03:44:51 posle podne »
Ovo govorim u licno ime:

'' U ovoj godini nisam se nigde lepse proveo kao u Vrscu na moto zurci''.

NOCA.

Ziveo brat Noca i nasa braca velikih srca Stiski Orlovi  *109

a ja mogu da kazem da je ovo jedini skup de su me na ulazu izljubili i da sam popijo cak 3 rakije , ziveli Vrsac

Ziveo ti nama Prebo i tvoji Gromovi  *109

Van mreže MI_LOS

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #46 poslato: Septembar 15, 2008, 10:45:45 posle podne »
ewo i ja nesto malo da kenjam..........................zurka je u petak ekstra pocela ljudi su dolazili e swe je bilo okej do nekih 2 sata dok nije poceo wetar...............u subotu je kisa lila ceo dan i swaka cast onima koji su dosli u subotu a posebna cas orlovima i ekipi.................        za prwu zurku mislim da smo se lepo ogranizowali imali smo neke greske ali mislim da cemo iduce god. biti bolji domacini i da ce mo isprawiti greske................ e sad kritike su na wasoj strani ako smo bili dobri hwalite nas ako nismo kuditenas da znamo sta da isprawimo za iducu godinu....WELIKI POZDRAW ZA SWE BAJKERE KOJI SU NAM DOSLI I ONI KOJI NISU MOGLI DA DODJU....
                                                                   MK VRSAC
NE BRZE OD ZIVOTA

T-Zex

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Septembar 16, 2008, 09:18:31 pre podne »
Braco i sestre, ispred MK Vrsac vam se zahvaljujem iz sveg srca sto ste nas udostojili i dosli na nasu zurku. Nazalost ili ne, vreme se ispostavilo veoma lose, ali i pored toga pravi ljudu si pristigli u Vrsac i nisu se zalili ni jednog jedinog trenutka ama bas na nista. U petak je sve krenulo lepo i sto se tice vremena i organizacije i bilo je mirno sve do jedno 2 sata posle ponoci kada je pocela prava oluja, razleteli su se suncobrani, tende a bogami i satori....iako je posle nekih 45 minuta vetar oslabio kisa je i dalje nastavila da pada i nije ni prestajala (evo pada i dok pisem ovo) i ja joj se na tome toplo zahvaljujem  ;) U subotu prepodne smo se trudili da ozivimo pojacala i ostalu muzicku skalamereju ali nije vredelo...potop...pa smo nesto improvizovali i kako tako ipak napravili neku zurkicu za kako sam je ja nazvao ''odabrane''.....sve u svemu kad se atmosfera zagrejala igralo se i po pljusku kao da ne pada  ;D

Izvinjavamo se za propuste i obecavamo da ih u buducnosti nece biti, necemo sad da se pravdamo ali lokaciju smo zvanicno dobili u ponedeljak 08.09 (iako smo zvanicno predali sve potrebne papire par meseci unazad) a binu su nam otkazali u sredu 10.09.. i da ne nabrajam sad sta smo sve trebali da odradimo u roku od dobijanja lokacije do pocetka zurke ali kazem nema pravadanja vec samo obecanje da ce se sve ispraviti u buducnosti, jer ipak smo sad malo iskusniji !!

Jos jednom hvala svim ljudima koji su stigli po onom kijametu i pored toga napravili sjajnu atmosferu i dobar provod i naravno da necemo nikad zaboraviti nijednu sestru i brata kog smo ugostili i u to ime  *109

VELIKO HVALA I POZDRAV OD VRSCANA

Tako je, po ko zna koji put se potvrdjuje pravilo da pravila nema i da za prave bajkere nema loseg vremena nego lose opreme  ;)

A sto se tice gresaka, nece niko od gostiju uzeti za zlo, ako nije dosao sa tom namerom.
Dobronamerne kritike su uvek dobro dosle, prema tome, kako se ono kaze - ako pogresim jednom-ispravicu se, ako pogresim dva puta na istoj stvari - mozda su okolnosti takve, ali ako tri puta pravim istu gresku znaci da sam magarac  8)

Moj utisak - u subotu, po onako losem vremenu, onoliko bajkera i bajkerki se onako dobro zezaju!!!
Znaci - ima nade za nas rockere  ;)

Ziveli!

Van mreže deki59

• Profi Vozac
  • **
  • Kosovo je srce Srbije
« Odgovor #48 poslato: Septembar 16, 2008, 03:19:53 posle podne »
ewo i ja nesto malo da kenjam..........................zurka je u petak ekstra pocela ljudi su dolazili e swe je bilo okej do nekih 2 sata dok nije poceo wetar...............u subotu je kisa lila ceo dan i swaka cast onima koji su dosli u subotu a posebna cas orlovima i ekipi.................        za prwu zurku mislim da smo se lepo ogranizowali imali smo neke greske ali mislim da cemo iduce god. biti bolji domacini i da ce mo isprawiti greske................ e sad kritike su na wasoj strani ako smo bili dobri hwalite nas ako nismo kuditenas da znamo sta da isprawimo za iducu godinu....WELIKI POZDRAW ZA SWE BAJKERE KOJI SU NAM DOSLI I ONI KOJI NISU MOGLI DA DODJU....
                                                                   MK VRSAC

Protiv vremena se ne moze :( Zao mi je sto je vas trud umanjilo zahladjenje, kisa i vetar.
A za propuste organizacione prirode-ma izvesticete se vi vec da probleme resavate u hodu.
Nadam se da cu iduce godine postiti Vrsac za vreme motorijade. :)
Mnogo pozdrava iz Kosovske Mitrovice

www.coper-srbija.com