Braco i sestre, ispred MK Vrsac vam se zahvaljujem iz sveg srca sto ste nas udostojili i dosli na nasu zurku. Nazalost ili ne, vreme se ispostavilo veoma lose, ali i pored toga pravi ljudu si pristigli u Vrsac i nisu se zalili ni jednog jedinog trenutka ama bas na nista. U petak je sve krenulo lepo i sto se tice vremena i organizacije i bilo je mirno sve do jedno 2 sata posle ponoci kada je pocela prava oluja, razleteli su se suncobrani, tende a bogami i satori....iako je posle nekih 45 minuta vetar oslabio kisa je i dalje nastavila da pada i nije ni prestajala (evo pada i dok pisem ovo) i ja joj se na tome toplo zahvaljujem

U subotu prepodne smo se trudili da ozivimo pojacala i ostalu muzicku skalamereju ali nije vredelo...potop...pa smo nesto improvizovali i kako tako ipak napravili neku zurkicu za kako sam je ja nazvao ''odabrane''.....sve u svemu kad se atmosfera zagrejala igralo se i po pljusku kao da ne pada
Izvinjavamo se za propuste i obecavamo da ih u buducnosti nece biti, necemo sad da se pravdamo ali lokaciju smo zvanicno dobili u ponedeljak 08.09 (iako smo zvanicno predali sve potrebne papire par meseci unazad) a binu su nam otkazali u sredu 10.09.. i da ne nabrajam sad sta smo sve trebali da odradimo u roku od dobijanja lokacije do pocetka zurke ali kazem nema pravadanja vec samo obecanje da ce se sve ispraviti u buducnosti, jer ipak smo sad malo iskusniji !!
Jos jednom hvala svim ljudima koji su stigli po onom kijametu i pored toga napravili sjajnu atmosferu i dobar provod i naravno da necemo nikad zaboraviti nijednu sestru i brata kog smo ugostili i u to ime

VELIKO HVALA I POZDRAV OD VRSCANA