Mart 28, 2026, 04:01:26 posle podne

Autor Tema: Nagrada Čačka 27 jun 2009 - Motokros  (Pročitano 1782 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

sstruja

• Gost
Nagrada Čačka 27 jun 2009 - Motokros
« poslato: Jun 22, 2009, 10:00:39 posle podne »

Auto-moto klub Čačak organizuje motokros spektakl - međunarodno otvoreno prvenstvo Srbije “Nagrada Čačka 2009”. Takmičenje će se održati u nedelju, 28. juna, na stazi Jeljen, 12 km od Čačka, u mestu Gornja Gorevnica a rezultati će se bodovati u Šampionatu Srbije.

Ove godine je tačno pola veka od prve trke dvotočkaša u Čačku a AMK Čačak višestruko je nagrađivan kao najbolji organizator šampionata u motokrosu na ovim prostorima. Ove godine osim domaćih takmičara, posle duže pauze, učestvovaće i vozači iz Bugarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

AMK Čačak osnovan je davne 1946. godine i pored sportske zajednice okuplja i radnu zajednicu koja se bavi poslovima održavanja, servisiranja, osiguranja i registracije vozila, obuke vozača, turizmom itd. Klub krasi i bogata sporstka istorija u ekipnim i pojedinačnim brzinskim takmičenjima dvotočkaša kao i četvorotočkaša.

Renome AMK Čačak, potpuno renovirana staza po svetskim standardima, brojni domaći i strani takmičari u klasama od 65, 80, 125 i 250 ccm, kao i u klasi MX Hepening, obećavaju bogat vikend koji se ne sme propustiti!

Nezvanični treninzi zakazani su za subotu, 27. juna, od 12 časova, zvanični trening je sutradan u 9.00h, a svečano otvaranje i start prve trke zakazan je za nedelju, 28. Jun, u 12.00h.

Gaga

• Gost
Odg: Nagrada Čačka 27 jun 2009 - Motokros
« Odgovor #1 poslato: Jun 22, 2009, 10:03:43 posle podne »
DOLAZIM  ;)

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
Odg: Nagrada Čačka 27 jun 2009 - Motokros
« Odgovor #2 poslato: Jun 27, 2009, 08:51:18 pre podne »
Ja sam bolesna...kako da idem...a ja to ne propustam... :(