Odlicna zurka.Stete sto nije bilo lepse vreme.Mislim da su pokazali mnogim drugim velikim klubovima kako se treba organizovati i ponasati na jednoj ovakvoj manifestaciji.Ulaz se nije naplacivao i pored toga je ceo dan na ulazu stajao neko od organizatora da doceka svakoga da ga ponudi sa dobrom rakicom i dobrodoslicom.Neznam samo kako su izdrzali jer svaka casica koja nije bila popijena nije smela da se baci jer to je nasa radza-lek.Pasulj i gulas odlicni,pivo 60din.Djosa kao gost i devojcice koje su igrale i ceo dan provele sa bajkerima i ucestvovali aktivno u njihovim igrama.Muzika tako dobro postavljena da si mogao sa strane na tri metra da stojis i da se slatko ispricas bez dranja.Cisterna sa vodom,cisti uredni plasticni WC-i su bili vise nego dovoljni za sve.Bravo momci.I jos jedan vrlo jak utisak koji me je odusevio,u ovoj eri sve opstih podela i cepanja klubova medjusobnih svadja i pljuvanja svojih klubskih doskorasnjih prijatelja-SKUP U BAROSEVCU su dobrovoljno obezbedjivali clanovi moto kluba LA MOTO LAZAREVAC.Osecam veliko zadovoljstvo sto sam i ja bio tu mali deo ove price jos jednom bravo momci