Mart 29, 2026, 12:23:34 pre podne

Autor Tema: Sta reci ....  (Pročitano 1679 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Sta reci ....
« poslato: Mart 01, 2010, 01:16:01 pre podne »
Небитни пролазник

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
Odg: Sta reci ....
« Odgovor #1 poslato: Mart 01, 2010, 12:59:50 posle podne »
Lepo stvarno...samo to kada se pominje sloboda  i viori se amercka zastava...nekako nema logike...ali ok ovde se misli na neku drugu slobodu

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Mart 01, 2010, 07:41:07 posle podne »
Brate lepo je prastati i skroz je u trendu i skroz je americki... zivela sloboda i americka demokratija....bas zalim sto nisam rodjen u toj ispravnoj i divnoj zemlji za zivot ljudi svih rasa i nacionalnosti...kakav god da je moj mentalitet (pa i ako je kako ti kazes ZAOSTAO) znas sta MOJ JE BRE!!!
« Poslednja izmena: Mart 01, 2010, 08:44:15 posle podne od strane Djox »

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Mart 01, 2010, 08:51:45 posle podne »
Nisam ja uopste mislio na slobodu koju americki gradjani imaju u SAD! Najbolji drug mi je podosta tamo boravio i iz puno njegovih primera sta je sve tamo radio (ludi srbi) znam da je tamo i vise nego dovoljno slobode...Nego ja mislim na onu koja je zbog politike SAD veoma ugrozena ili oduzeta...a kako su krenuli tek ce je oduzimati...a pravo da ti kazem bas me zasvrbe da li mi neko osporava ili ne osporava moj mentalitet i moje misljenje a pogotovo ako se odnosi na tu zemlju...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #4 poslato: Mart 02, 2010, 11:34:59 pre podne »

Jbg... reklama ko reklama,ja to vidim ovako, ako želiš da osetiš slobodu kupi harli, ako za to nemaš novac onda umri u ropstvu...  dobra reklama za harli, ali ništa više od toga... 

Sloboda nije u izboru motora ili zemlje... nego u načinu razmišljanja i ličnom stremljenju ka svetu koji gledamo sa dva točka, a koja će firma da bude "ispod nas" i kroz koju zemlju ćemo voziti ili živeti ne može uticati na naš osećaj slobode ako znamo šta hoćemo i gde nam je cilj.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #5 poslato: Mart 02, 2010, 11:54:47 pre podne »

Jbg... reklama ko reklama,ja to vidim ovako, ako želiš da osetiš slobodu kupi harli, ako za to nemaš novac onda umri u ropstvu...  dobra reklama za harli, ali ništa više od toga... 

Sloboda nije u izboru motora ili zemlje... nego u načinu razmišljanja i ličnom stremljenju ka svetu koji gledamo sa dva točka, a koja će firma da bude "ispod nas" i kroz koju zemlju ćemo voziti ili živeti ne može uticati na naš osećaj slobode ako znamo šta hoćemo i gde nam je cilj.
*603 *556

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #6 poslato: Mart 02, 2010, 04:39:13 posle podne »
Tacno. Slazem se Rade. *3

Van mreže Marko_P

• Vozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: Mart 02, 2010, 08:03:59 posle podne »

Ovo bi skroz drugacije bilo shvaceno da nije reklama za Harley..
Dva tocka,jedan zivot. Spali gumu a ne dusu.