Mart 28, 2026, 11:48:22 pre podne

Autor Tema: Majstor Kocka  (Pročitano 11900 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
Majstor Kocka
« poslato: Mart 15, 2008, 01:20:48 posle podne »
Kocka je serviser mijh motora i ja sam zadovoljan....... a vi  ???

zodiac

• Gost
Odg: Majstor Kocka
« Odgovor #1 poslato: Mart 15, 2008, 03:55:14 posle podne »
Stronser je serviser mojih motora, i ja sam veoma zadovoljan. A razlog zbog koga motor nikada nisam hteo da teram kod Kocke, i pored toga sto znam da covek zna sve sto treba i pristojan je sa cenama, je sto moras da vodis racuna o njegovom trenutnom stanju, da proveris da li je jeo, pio, kakio i piskio, zatim da se pobrines jos oko menstrualnog ciklusa, mesecevih mena, cvetanja ljubicica i ostalih sranja, pa ako se kvalifikujes, i zvezde ti se poklope u datom momentu, mozda nesto i uradis. Jer ako je majstor neraspolozen, nema nista od posla. A ja ne volim da me neko zajebava za sopstvene novce.

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
« Odgovor #2 poslato: Mart 18, 2008, 11:16:02 pre podne »
Ok  , imenjace ... tvoje iskustvo je takvo .......

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #3 poslato: Mart 18, 2008, 03:09:24 posle podne »
Stronser je serviser mojih motora, i ja sam veoma zadovoljan. A razlog zbog koga motor nikada nisam hteo da teram kod Kocke, i pored toga sto znam da covek zna sve sto treba i pristojan je sa cenama, je sto moras da vodis racuna o njegovom trenutnom stanju, da proveris da li je jeo, pio, kakio i piskio, zatim da se pobrines jos oko menstrualnog ciklusa, mesecevih mena, cvetanja ljubicica i ostalih sranja, pa ako se kvalifikujes, i zvezde ti se poklope u datom momentu, mozda nesto i uradis. Jer ako je majstor neraspolozen, nema nista od posla. A ja ne volim da me neko zajebava za sopstvene novce.
VAISTINU ZBORIŠ BRALE!!
Neki dan odem do njega da mi pogleda felnu od XX, nisam ga ni pitao a on meni NEZNAM! Ja ga pitam dal zna kome da je odnesem, a on meni kaže SINKO VIDIM DA SE RAZUMEŠ U MOTORE, JA SAM SAM UČIO - TAKO SE I TI SNALAZI! Mislim se ja JEBO MI PAS MATER   *337 GDE SAM I DOLAZIO!! Toliko o majstoru kocki!!!!!
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #4 poslato: Mart 23, 2008, 09:07:16 posle podne »
ja ga neznam licno .dobijem tel. od drugara,zovem da promeni lanac na korpi(gpx 600 r)
on meni pricu vozi to tako a ako bas hoces da menjas das400 evra i ja sam raspolozen.
to me je zbunilo precutao sam rekao hvala. :icon_scratch:,i tako mislim da je to previse i za njega vecina ga hvali verujem da je dobar majstor ali je bezobrazan. mogao je samo da kaze izvini ja to neradim
po meni bi to bilo u redu. ali ovako.......
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #5 poslato: Decembar 27, 2008, 02:29:10 posle podne »
majstor kocka je covek kojiradi motore30 godina pa treba postovati i njegovo iskustvo a i zivce rastezu ga svakodnevno treba to izdrzati, a imas i takvih da bi kliker okrenuli naopako.evo meni u sezoni dodje da bezim od kuce neizdrzljivi su dodje tip;pita jel vi prodajete delove za motoreDA  sta ti treba klip ,AZA KOJI MOTOR? KAVASIKI koji model  kaze ima 750kubika A JOJ STACU SA OVIM itako ti dodju trojicana dan pa na kraju neko nastrada ni kriv ni duzan .Mogao bih pisati kao patak roman nastavicu pod naslovom ;PRICE IZ RADIONICE.

Van mreže deki59

• Profi Vozac
  • **
  • Kosovo je srce Srbije
« Odgovor #6 poslato: Decembar 27, 2008, 07:22:11 posle podne »
Ko je majstor Kocka?
Koja je njegova adresa, telefon i koje motore radi?
Mnogo pozdrava iz Kosovske Mitrovice

www.coper-srbija.com

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Decembar 31, 2008, 02:28:43 posle podne »
Radeta Kockicu poznajem  tako reci ceo zivot i mogu reci da je vrh od majstora ali slazem se sa konstatacijom da je mnogo puta nadrkan i mozda preteruje Ali da li ste pomislili koliko njih dodje dnevno da ga pita za svasta a on stvarno nema vremena Mi starije generacije motorista ga cenimo ali znamo kakav je pa se uzajamno tolerisemo  Jos jednom napominjem da je kao majstor odlican njegova radnja se nalazi u ul. Trscanska u Beogradu U tu malu ulicicu se ulazi iz Bulevara Revolucije posle kafane Lion desno ako se ide od Cvetkove pijace prema Vukovom spomeniku

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #8 poslato: Decembar 31, 2008, 04:42:47 posle podne »
Imao sam posao sa njim pre par godina i prezadovoljan sam!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #9 poslato: Januar 03, 2009, 02:38:55 posle podne »
Radeta Kockicu poznajem  tako reci ceo zivot i mogu reci da je vrh od majstora ali slazem se sa konstatacijom da je mnogo puta nadrkan i mozda preteruje Ali da li ste pomislili koliko njih dodje dnevno da ga pita za svasta a on stvarno nema vremena Mi starije generacije motorista ga cenimo ali znamo kakav je pa se uzajamno tolerisemo  Jos jednom napominjem da je kao majstor odlican njegova radnja se nalazi u ul. Trscanska u Beogradu U tu malu ulicicu se ulazi iz Bulevara Revolucije posle kafane Lion desno ako se ide od Cvetkove pijace prema Vukovom spomeniku

Svaka cast! Mozda je on vrh majstor, ali za moje pare ne moze niko da me jebava! Ako okrenem i pitam te dali mozes da uradis, ili dodjem da pogledas dali mozes da uradis onda ocekujem ljudski konkretan, i nadasve posten odnos i odgovor!!! Meni su dovoljna iskustva ostalih ljudi odavde da sigurno kod njega moj motor nece uci u garazu!!!
p.s. Kako se ti odnosis prema tvojim kupcima??? Dali i ti pametujes i odjebavas tek tako tvoje musterije?! Stavi se u njihov polozaj pa razmisli!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #10 poslato: Januar 03, 2009, 03:03:01 posle podne »
pa da kazem iskreno ja ga nepoznajem i neznam gde izlazi ni skim se druži možda je dobar ali ima majstora još na mladjima svet stoji pa pitaj i vozi se za svije pare a nema  ovako ili onako platiš napravi i sve ok a kakvo mudrovanje to  ni marko  kraljevic nije sebi dozvolijo nema problem ni ljutnje     

ni lepa brena nije više što je bila  tako i mile kockica neka razmišlja  jedino da meni naoštri kockastu burgiju
činčin

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Januar 03, 2009, 03:17:01 posle podne »
Nije Mile kockica nego Rade

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Februar 08, 2009, 11:56:59 pre podne »
Ceo zivot nadrkan to mu je mana.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: Februar 27, 2009, 01:08:31 pre podne »
Ceo zivot nadrkan to mu je mana.
   Slazem se ali zna da radi

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Februar 27, 2009, 01:24:54 pre podne »
Dobar majstor.

Van mreže SAĆO

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #15 poslato: Mart 26, 2009, 01:25:23 pre podne »
Majstor sa velikim znanjem i iskustvom, doktor za motore!

paperinos

• Gost
« Odgovor #16 poslato: April 11, 2009, 02:44:58 pre podne »
Svi veliki , talentovani i dobri majstori su na neki svoj nacin opauceni ili su osobenjaci.
To je tako, oni prijatni i usluzni su uglavnom teski tutumraci i neznalice , ali su ok ljudi.....pa sad izaberite, ili cete da se druzite sa dobrim ljudima  svaki drugi dan,ili cete osobenjaka istrpiti da vam sredi makinu taj jedan ili dva  dana u godini pa put pod noge.

Van mreže PIKSI

• Vozac
  • *
  • Yamaha xj600Diversion
« Odgovor #17 poslato: Decembar 11, 2009, 05:37:10 posle podne »
Proveren majstor.... :) ;)

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #18 poslato: Februar 10, 2011, 08:02:07 pre podne »
Dobar i proveren majstor,po nekima mozda malo skuplji....al...kad uradi uradjeno je,retko da posoji reklamacija,iskustvo i znanje Radeta Kocke je ogromno,voleo bi da ovi novi majstori od skoro urade bar 10 posto onog sto je uradio kocka pa onda nek kazu sta znaju...znam ga licno i priznajem da je u odnosu sa musterijama malo .....al ipak kvalitet rada i znanje je presudno zar ne.........