Mart 28, 2026, 02:56:07 posle podne

Autor Tema: POGINUO SUVOZAC  (Pročitano 3987 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
POGINUO SUVOZAC
« poslato: Januar 14, 2008, 04:13:30 posle podne »
  citat iz "Blica":

"Uros A.(22) iz Novog Sada poginuo je juce u saobracajnoj nesreci koja se dogodila na Futoskom putu,saopstio je istrazni sudija.On je bio suvozac na motoru koji je vozio Stevan S. i koji je udario u "folksvagen boru" kojim je upravljao Ranko C(47) iz Veternika."

Prema saznanjima iz drugih izvora vozac"bore"je krenuo u nepropisno polukruzno okretanje.
   Poginuli nije imao zastitnu opremu!!!

Nije ni pocela sezona,a vec prva zrtva.
   Pazljivo ljudi,da vise ne otvaramo teme ovde!!!
VALJEVSKA PODVALA

sale

• Gost
Odg: POGINUO SUVOZAC
« Odgovor #1 poslato: Januar 14, 2008, 11:53:45 posle podne »
  citat iz "Blica":

"Uros A.(22) iz Novog Sada poginuo je juce u saobracajnoj nesreci koja se dogodila na Futoskom putu,saopstio je istrazni sudija.On je bio suvozac na motoru koji je vozio Stevan S. i koji je udario u "folksvagen boru" kojim je upravljao Ranko C(47) iz Veternika."

Prema saznanjima iz drugih izvora vozac"bore"je krenuo u nepropisno polukruzno okretanje.
   Poginuli nije imao zastitnu opremu!!!

Nije ni pocela sezona,a vec prva zrtva.
   Pazljivo ljudi,da vise ne otvaramo teme ovde!!!
slusajte to i jeste za nauk moto oprema sluzi da bi nas sacuvala

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #2 poslato: Januar 28, 2008, 01:33:06 posle podne »
stvarno strasno,razmislite o statistici,uglavnom je polukruzno pa bilo propisno ili ne,nebitno je,
ono sto nas ubija.slusam pandura na tv-u pre neki dan kad je izjavio da se povecao broj nesreca
 zbog veceg broja motorista,tacno ali samo delimicno,kad bi ovi u kolima pazili bilo bi manje nesreca.
ali mi smo samo crna tackica na drumu od koje su sva druga vozila veca pa po njihovoj logici stvari
 mi smo ti koji treba da se cuvamo i od sebe i od njih
MK SPID

felony

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Januar 30, 2008, 08:00:30 posle podne »
Nadam se da ovih tema sa ovakvim naslovom nece biti puno u podforumu crnoj hronici.

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Februar 16, 2008, 12:08:33 pre podne »
ja neznam sta je tolko tesko staviti kacigu na glavu.................."aha da onda me nevide tj neprepoznaju ribe iz grada, a ovako me vide i onda sam bajo i svi se okrecu zamnom." A ja sam shupak kad stavim kacigu.

Voja

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Februar 27, 2008, 05:40:34 posle podne »
Ovakvih tema stvarno ne bi trebalo da bude ovde.
Sezona jos nije ni pocela, a ovo je VEC treca osoba za koju sam cuo da je poginula ove godine!!!
Ljudi, kaciga i samo pametno!

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Februar 27, 2008, 05:57:49 posle podne »
Ovakvih tema stvarno ne bi trebalo da bude ovde.
Sezona jos nije ni pocela, a ovo je VEC treca osoba za koju sam cuo da je poginula ove godine!!!
Ljudi, kaciga i samo pametno!
vojo tebra a jel znas ko je u pitanju i odakle? Koje su okolnosti? ja nisam nista cuo, mozda tog coveka je neko znao ovde.
Strasno, zao mi je kad to cujem nemogu ni da zamislim kako je njegovim...

Voja

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Februar 27, 2008, 06:29:07 posle podne »
Citao sam juce u Blic-u, jedan covek je iz Novog Sada, Dusan Keselj, udario je u taxi vozilo koje mu je preseklo put, to je pisalo u rubrici hronika, a drugi covek je cini mi se iz subotice, to je pisalo na drugoj strani, ne secam se imena i okolnosti tog dogadjaja.
Mogu da zamislim kako su jedva cekali da otopli i da izadju da se provozaju, a nisu se ni nadali da im je to poslednja voznja...
Ljudi, samo polako i pre cete stici... Ima vremena za sve...

Voja

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Februar 28, 2008, 11:53:26 pre podne »
Evo sad sam proverio:
Dusan Keselj (28) poginuo je u ponedeljak oko 10h na Subotickom bulevaru u Novom Sadu, kada je udario u taxi vozilo kojim je upravljao J.B. (39).
Sudija Branislava Perisic uputila je oba vozila na vanredan tehnicki pregled i nalozila je proveru stanja alkohola u krvi kod ucesnika u nesreci.
A drugi slucaj:
Branislav Stankov (31) iz Cente poginuo je u saobracajnoj nesreci u Centi, u Carnojevicevoj ulici, kada je vozeci motor sa suvozacem Nikolom Rotom (27), naleteo na "ladu" kojom je Milan Necakov (65) presekao put skrecuci u levu stranu.
Ovo je pisalo u utorak u Blic-u.