Zdravo drugari,
Samo da vam mahnem i da vas sve pozdravim:)
Danas smo se moj Djolence i ja prvi put provozali ove sezone, tako da je sto se mene tice sezona zvanicno pocela:)
U odnosu na onaj minus kada smo Djolence i ja ucestvovali na Dedamrazijadi, ovo danas je bio macji kasalj:)
Inace, Djolence-prdulence je moj mali Suzuki gn 125, kojeg sam prosle godine kupila, i nakon toga polozila za full A.
Za nekih 2 meseca, koliko sam se uhvatila od prosle sezone, Djolence i ja smo presli nekih 1800km, zaljubili se u Avalski put, i resili da ove godine predjemo jos mnoooooogo, mnooooogo kilometara.
Verovatno cu Djolencetu kupiti i malo jaceg drugara ove godine, da ne mora sam da me vozi na sve strane, tako da ce Djolence da postane gradski baja, a novajlija ce morati da se dokazuje i ide na duze i ozbiljnije ture:)
Inace sam iz Beograda, nisam clan ni jednog kluba, ali imam mnooogo lepih druzenja sa bracom iz MC Krstas, i ostalih klubova iz BUM-a:)
Inace, pored novootkrivene ljubavi prema dva tocka, sviram i usnu harmoniku, tako da su me neki mozda i culi kako sviram na jednom od skupova, cini mi se da je u pitanju bio skup u Petrovcu na Mlavi pre par godina:)
Veliki i pozdrav i radujem se druzenju na ovom forumu, kao u uzivo na silnim skupovima koji nas ocekuju ove sezone!!!