Mart 31, 2026, 09:54:14 posle podne

Autor Tema: Generalni strajk !!!!!  (Pročitano 22019 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vladamir

• Gost
Odg: Generalni strajk !!!!!
« Odgovor #20 poslato: Jun 19, 2008, 08:38:51 pre podne »
Ja sam za organizovani protest velikih razmera, ali mislim da bi MAS morao da ga pokrene i organizuje preko klubova clanova MASa a i sire.

Van mreže proki

• Suvozac
  • *
  • Z500
« Odgovor #21 poslato: Jun 20, 2008, 11:07:05 posle podne »
A kada jos razmislite o jednoj bitnoj stvari koja se zove TEHNICKI PREGLED. Ja neznam koliko ih u Srbiji ima da mogu da obave teh.preg.motorcikla. Ko ima valjke za motorcikle i ostale potrebne skalamerije. Ma sta ja pricam njima je samobitno da uzmu pare, a teh. ti je po principu ,,a, to je taj motor, daj pare,,!!!
Da ne pricam o ovim cetvorotockasima motorima koji ne mogu da se registruju, a postoji zvanicni distributer za iste!!! Kazu nije motorcikl, nije auto, nije radna masina.... Pa sta je NLO!!!

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #22 poslato: Jun 21, 2008, 09:02:35 pre podne »
A kada jos razmislite o jednoj bitnoj stvari koja se zove TEHNICKI PREGLED. Ja neznam koliko ih u Srbiji ima da mogu da obave teh.preg.motorcikla. Ko ima valjke za motorcikle i ostale potrebne skalamerije. Ma sta ja pricam njima je samobitno da uzmu pare, a teh. ti je po principu ,,a, to je taj motor, daj pare,,!!!
Da ne pricam o ovim cetvorotockasima motorima koji ne mogu da se registruju, a postoji zvanicni distributer za iste!!! Kazu nije motorcikl, nije auto, nije radna masina.... Pa sta je NLO!!!
;D
od 6 jula je i to resheno!
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

paperinos

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Jun 21, 2008, 03:05:42 posle podne »
To je igracka....i oladis ih na jedan, igracke su za decu, i one se ne registruju.

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #24 poslato: Jun 22, 2008, 07:07:44 posle podne »
nista ne kosta da se proba sa strajkom.

NISTA NAS NE KOSTA TAMAN DA SKRENO I PAZNJU NA BEZBEDNOST I NA NASE PRISUSTVO U SAOBRACAJU
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #25 poslato: Jul 02, 2008, 03:31:18 posle podne »
naravno treba im se skrenuti paznja
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #26 poslato: Jul 02, 2008, 04:15:46 posle podne »
bila je pokrenuta peticija na bjb u,,pa nista,sad izvini noco al kad si trebao da postanes predsednik obecavao si da ces se zaloziti za pojeftinjenje registracije,to jest da ce se celokupan mas zaloziti za to,dokle si stigao sa tim,,dzaba vam strajk,i na glavi moz se dubi al od toga nema nista,drzava ko drzava voli pare,mora necim da nahrani birokratiju...tetke u raznim kancelarijama,da napoji one silne audije sto voze,da jedu dzabana hranu u skupstini,,da primaju dnevnice ko seici itd itd,,pa niko se zlatne koke ne odrice...
dakle noco dokle si stigao sa obecanjem za zalaganje za pojeftinjenje registracije.. ??? ??? ???
izvini sto je javno pitanje ali obecavao si pa sad molim za odgovor......
brm brmmmmmmmm

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #27 poslato: Jul 02, 2008, 04:44:13 posle podne »
bila je pokrenuta peticija na bjb u,,pa nista,sad izvini noco al kad si trebao da postanes predsednik obecavao si da ces se zaloziti za pojeftinjenje registracije,to jest da ce se celokupan mas zaloziti za to,dokle si stigao sa tim,,dzaba vam strajk,i na glavi moz se dubi al od toga nema nista,drzava ko drzava voli pare,mora necim da nahrani birokratiju...tetke u raznim kancelarijama,da napoji one silne audije sto voze,da jedu dzabana hranu u skupstini,,da primaju dnevnice ko seici itd itd,,pa niko se zlatne koke ne odrice...
dakle noco dokle si stigao sa obecanjem za zalaganje za pojeftinjenje registracije.. ??? ??? ???
izvini sto je javno pitanje ali obecavao si pa sad molim za odgovor......

koliko ja znam bilo je nekih reci o tome cak da je mozda i poslata peticija ali to mogu da odgovore
ljudi (celnici masa)ali takodje mislim da nas ima dosta i da bi nadlezni morali da nas shvate ozbiljno
i da pokusaju da nama svima pomognu
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #28 poslato: Jul 02, 2008, 11:31:04 posle podne »
slazem se sa dekijem
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #29 poslato: Jul 04, 2008, 06:38:47 posle podne »
Braco i Sestre, DOGORELO JE !! Ovako se vise ne moze...ja ne znam kaliko je tacno u drugim gradovima registracija motocikla ali u Vrscu je STRASNO!!! Evo pre mesec dana covek registrovao hondu cbr 929 rr 2000.god. 28 000 din. ok mozda i nije bas savrsen primer ali zaboga...(samo da vam kazem jedan podatak da je od ovih 28 000 din., 10 000 din. je TAKSA NA LUKSUZ!!!!! EJ!!!) Pa ljudi na zapadu gde je standard, vec svi znamo koliki naspram naseg, to ne postoji a u ovoj nasoj jadnoj Stradiji nas deru za sve pare, PA DOKLE BRE!!!

Proslo je mnogo od razgovora sa pomocnikom ministra, nazalost moje crne misli koje sam jos zimus izneo su se i obestinile i nista se nije desilo, ok vlada je u rasulu ko zna kad ce se sastaviti ali sta mi da radimo...da slezemo ramenima i cekamo bolje sutra??? O benzinu je posebna prica (jos gora naravno) ali to pogadje sve vozace a ne samo nas ali registracija...e to je vec nasa stvar! POREZ NA LUKSUZ, KOME,ZASTO?? pa moj je licni izbor sto umesto automobila vozim motor i sto cu se zimi smrzavati na njemu i zbog toga ja nekome treba da placam porez na luksuz...i sta cemo??? Cutati i dalje zatvarati oci na novim poskupljenima iz meseca u mesec ili cemo se pokrenuti??

EVO JUTROS JE NA STUDIU B BIO RADE VOJVODIC I ON PRICA O PRESKUPOJ REGISTRACIJI ALI NEMA KO DA CUJE,

KO NAS JEBE KAD NECEMO NISTA DA URADIMO.....
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #30 poslato: Jul 04, 2008, 08:48:34 posle podne »
Braco i Sestre, DOGORELO JE !! Ovako se vise ne moze...ja ne znam kaliko je tacno u drugim gradovima registracija motocikla ali u Vrscu je STRASNO!!! Evo pre mesec dana covek registrovao hondu cbr 929 rr 2000.god. 28 000 din. ok mozda i nije bas savrsen primer ali zaboga...(samo da vam kazem jedan podatak da je od ovih 28 000 din., 10 000 din. je TAKSA NA LUKSUZ!!!!! EJ!!!) Pa ljudi na zapadu gde je standard, vec svi znamo koliki naspram naseg, to ne postoji a u ovoj nasoj jadnoj Stradiji nas deru za sve pare, PA DOKLE BRE!!!

Proslo je mnogo od razgovora sa pomocnikom ministra, nazalost moje crne misli koje sam jos zimus izneo su se i obestinile i nista se nije desilo, ok vlada je u rasulu ko zna kad ce se sastaviti ali sta mi da radimo...da slezemo ramenima i cekamo bolje sutra??? O benzinu je posebna prica (jos gora naravno) ali to pogadje sve vozace a ne samo nas ali registracija...e to je vec nasa stvar! POREZ NA LUKSUZ, KOME,ZASTO?? pa moj je licni izbor sto umesto automobila vozim motor i sto cu se zimi smrzavati na njemu i zbog toga ja nekome treba da placam porez na luksuz...i sta cemo??? Cutati i dalje zatvarati oci na novim poskupljenima iz meseca u mesec ili cemo se pokrenuti??

EVO JUTROS JE NA STUDIU B BIO RADE VOJVODIC I ON PRICA O PRESKUPOJ REGISTRACIJI ALI NEMA KO DA CUJE,

Brate mili ZALOSNA ISTINA, mi Srbi smo NEVIDJEN narod u svakom smislu!!!!!!

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #31 poslato: Jul 10, 2008, 11:48:59 posle podne »

KAZEM JA LEPO KO NAS JEBE I TREBA DA PLACAMO POREZE  NA LUKSUZ
EJ MOJ MOTOR IMA 12 GODINA ALI TO JE LUKSUZ!!!!
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #32 poslato: Jul 11, 2008, 01:41:25 pre podne »
Jao de spomenu godine....moji su stari ko bibillije '82. i '89.god pa ti vidi.....ukupno imaju celih 45 godina...e to je pravi luksuz......MA JEBEM TI DRZAVU I VLAST I SVE NAS METNEM NA K.... STO SMO GLUPI I TRPIMO DA NAS MUZE KO KAKO STIGNE I UMESTO DA SE POBUNIMO PITAMO DA LI TREBA JOS MALO DA NAS POMUZU!!!!!

adega

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Jul 12, 2008, 01:43:59 pre podne »
ma pipi pivo i opusti se drugog nam nema *109 *109 *109

paperinos

• Gost
« Odgovor #34 poslato: Jul 14, 2008, 08:58:56 pre podne »
I pivo je poskupelo....bojkotujmo ga. ;D

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 08, 2008, 12:15:47 pre podne »
STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK STRAJK  :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 08, 2008, 11:55:58 pre podne »

[/quote]
moj josh malo pa punoletan!!!  *350
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 08, 2008, 12:56:47 posle podne »

moj josh malo pa punoletan!!!  *350
[/quote]
sta ja da kazem,moj ima 22,i to luksuzne 22 godine ;)
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #38 poslato: Oktobar 08, 2008, 04:51:42 posle podne »
Jedan od mojih motora ima 54god. I necu ni da ga registrujem jer je luksus.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 16, 2008, 01:07:41 posle podne »
Jedan od mojih motora ima 54god. I necu ni da ga registrujem jer je luksus.

;) ;D Pa to i jeste luxuz!!!  ;D ;)
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!