Mislim da je naplata bila fer, odnosno da je više fer naplata po osobi, a ne po motoru. Tamo gde se plaća 300 dinara po motoru, obično se plaća 100 dinara po pešaku. To znači da pešaci manje plaćaju, ne znam zašto bi, a i ne znam zašto bi neko sam platio 300-400 dinara, isto koliko i oni sa suvozačem. Sad, možda je mnogo 2x200 dinara, možda je moglo i 2x150 dinara, ali je fer da za sve bude isto i molim lepo. Svi koji dođu podjednako koriste sva prava, tako da je i u redu da isto plaćaju.
Ja bih najviše zamerio na nedostatku hladovine, to je bio najveći problem pa smo se sklonili u gradu dok nije prošla vrelina. I pored toga sa bio obaren

Druga zamerka je na higijeni toaleta, mislim, za muškarce manje više, možemo i u prirodi, ali za dame je bio problem. Recimo, u Smederevu su toaleti bili perfektno čisti, mada je bilo i daleko manje ljudi. Znači, predlog organizatoru da sledeće godine od firme koja je donela toalete zahteva veći nivo higijene, odnosno prisustvo one hemije, ne znam kako se zove. Izgleda da su nešto pre koncerta Jagoda pražnjeni WC-i, što se dalo osetiti.
Posećenost je bila odlična, meni vašar nije smetao, to je bilo samo par tezgi koje nisu imale veze sa motorima. Grad je lep, ljudi dobri i uslužni, provod je bio super osim gore navedenih stvari.