Jun 04, 2023, 05:52:45 pre podne

Autor Tema: postavlja se pitanje cesto kako otvoriti svoji moto klub?  (Pročitano 1078 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nikola wild

  • Suvozac
  • *
  • Poruke: 1
postavlja se pitanje cesto kako otvoriti svoji moto klub?
« poslato: Avgust 27, 2022, 01:27:37 pre podne »
Gledam stalno se vrte pitanja kako otvoriti svoji moto klub , da li ti trebaju dozvole dopustenje drugih moto klubova,i koliko mora clanova da se ima ? Zeleo bih da dobijem odgovor na ova pitanja posto cesto vidim da se vrti ta tema a nema nigde odgovora hvala unapred .

Van mreže MR.Čokanlija

  • Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Poruke: 4106
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: postavlja se pitanje cesto kako otvoriti svoji moto klub?
« Odgovor #1 poslato: Avgust 27, 2022, 10:59:06 pre podne »
Gledam stalno se vrte pitanja kako otvoriti svoji moto klub , da li ti trebaju dozvole dopustenje drugih moto klubova,i koliko mora clanova da se ima ? Zeleo bih da dobijem odgovor na ova pitanja posto cesto vidim da se vrti ta tema a nema nigde odgovora hvala unapred .

Dobar dan poštovani Nikola.
Ova tema služi za predstavljanje članova foruma, a vi to još uvek nisti učinili iako ste dobili poruku od uredničkog tima MAS foruma.Poruka vam se nalazi u gornjem desnom uglu foruma i nadam se da ćete danas to i učiniti tj da ćete se predstaviti članovima foruma kako i pravila i osnovna kultura nalažu, da znamo sa kim pričamo i sa kim se družimo na forumu.

Moto klubova danas ima toliko puno da im se ni tačnog broja ne zna. Mislim da svaki grad tj. svaka opština u Srbiji ima više od 5 klubova što svakako nije poenta moto scene da postoji toliko puno malih klubova, već treba da se bajkeri udružuju u manji broj klubova i samim da klubovi budu brojniji sa članstvom, jači i bolje organizovani. Siguran sam da u vačoj sredini postoji već određen broj kvalitetnih moto klubova u koji se možete i danas učlaniti.

Što se tiče pitanja u vezi osnivanja kluba, evo i odgovora.
Za osnivanje novog moto kluba po zakonu ne treba saglasnost drugih moto klubova zbog toga što se klub osniva kao sportski moto klub ili moto klub koji je udruženje građana. Naravno za svaki moto treba i članstvo. Zakon kaže da treba da klub na osnivačkoj skupštini kluba na kojoj se klub osniva i na kojoj se usvaja statut kluba treba da ima mislim najmanje 10 članova. Sa zapisnikom sa osnivačke skupštine koji je zvaničan akt ide se u APR - Agenciju za privredne registre i tamo se predaje službeno zahtev za osnivanje kluba. Sa njihovim rešenjem se onda otvara i žiro račun u banci. Potom se traže službene prostorije i pravi plan rada kluba. Nadam se da sam vam sa odgovorom pomogao.

Moj broj telefona je 0658215924 i možete me uvek nazvati u vezi svih informacija, a danas sam i na moto skupu MK Oplenac (MAS) u Vinči pa se možemo i uživo videti i porazgovarati na ovu i sve druge teme.
Bratski Pozdrav
DOBRODOŠLI SVI - JEDNIM KLIKOM REGISTRUJTE SE NA FORUM MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE:
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=13614.0

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!
PRATITE MOTO ASOCIJACIJU SRBIJE NA FACEBOOK-U:
https://www.facebook.com/MotoAsocijacijaSrbijeMAS