Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pa ja nemoram da ribam perem peglam pusim lizem i ko jos zna sta radite da bi vas zene pustile da idete na skupove pa te vase bolje polovine se ponasaju kao robovlasnici prema vama
-Ljubazni muskarci ... su ruzni.-Zgodni muskarci ... nisu ljubazni.-Zgodni i ljubazni muskarci . su homoseksualci.-Zgodni, ljubazni i heteroseksualni muskarci . su ozenjeni.-Muskarci, koji nisu tako zgodni, ali su ljubazni... nemaju novca.-Muskarci, koji nisu tako zgodni, ali su ljubaznii imaju novca . misle, da trcimo za njihovim novcem.-Zgodni muskarci bez novca ... trce za nasim novcem.-Zgodni muskarci, koji nisu tako ljubazni i kojisu barem delomicno hetereo... ne smatraju naszgodnom.-Oni muskarci, koji misle da smo lepei koji su hetero i imaju novca su....... papucari.-Oni muskarci, koji donekle dobro izgledaju, kojisu ljubazni,imaju novca i koji su srecom hetero ...su sramezljivi i nikad ti nebi sami prisli.-Oni muskarci, koji nikada ne prave prvi korak ...izgubiti ce automatski interes o tebi, ako tinapravis prvi korak.Ni nama nije lako...
Ebga,ako cemo istinu i ja sam papucar..Nemate vi pojma sta sve moram da uradim da bi me zena pustila na voznju ili neki skup(zurka ne dolazi u obzir)Pranje sudova...Usisavanje kuce sa najmodernijim tipom Sisoja...Kacenje Jbnih zavesa...Ciscenje dvorista...Jel treba da nabrajam jos...LoL
Zato ja moju vodim sa sobom posle ce me valjda jednom pustiti i sam da idem, ali nije to car. Ipak je lepse sa njom.
Vodio bih i ja moju,ali nece bre
Nisi ubedljiv. Kad prvi put ode vise nikad neces ici bez nje!
Pa mene vise kara finansiska situacija nego moja draga nezna da pliva nevoli vodu ja sam na ladji nezna da vozi biciklu nevoli motor ja opet sam na makini i tako se ja mucim.
Pa ebiga vi kad ste resili da robijate izabrali ste dozivotnu da ste trazili neku koja nevoli motor bilo bi drukcije sve al vi jok ocete one sto vole sto volite i vi e sad cutite i trpite nemate jos mnogo po 40 godinica.
Ja sam papucar
xxaxaxaxxaxaxap.s. Sandra sta ti bi da otvoris ovu temu...ti odlicno znas "Istinu o muskarcima"!