Do pre par godina svi skupovi su licili jedan na drugi,livada,bina(cesto na kamionu),bajkerske igre....Od recimo prosle godine mnogi su uspeli susret da podignu na visi nivo,naravno da tu mislim i na nas-MC Srem,slobodno se moze reci da nam je susret bio ispunjen sva cetiri dana.Igre,izleti i stosta jos,kisa je upropastila trke,a niko nije zeleo da rizikuje sa takvim stvarima,sto se pokazalo pametnim,buduci da je na nekim susretima odrzan po kisi,pa je bilo svega,inace jedan susret preraste u veliki samo zalaganjem ljudi,tako da prica o malim susretima koji su takvi jer se tako zeli ne stoji,ako se potrudis,naravno da ce ti sledece godine doci dosta ljudi,sledece jos vise.....
Pozitivan primer su Ere koje su pre samo tri godine napravile prvi susret na tada ledenom Zlatiboru i to uz veliku pomoc MC Srem,koji je bio suorganizator.Uspeli su da susret dovedu do veoma visokog nivoa i to najvise zalaganjem clanova,niko im nije poklonio dobru posetu,sami su je stvorili.
Naravno da se i aktivnosti jednog kluba(posete susretima) vracaju,3 za 3 sto bi rekli fudbaleri,mislim da smo ove godine ispostovali 99% susreta i naravno da ocekujemo uzvratne posete.Samo u Kastelima nas je bilo 25,ne secam se da je bilo ijednog hrvatskog kluba vise,Slovenija je druga prica zbog problema sa vizama,ali i tamo smo bili '04 i '05,pritom imamo tamo nekoliko clanova koji posecuju uz sve probleme s kojima se srecu zbog boja vecinu susreta...Divim se entuzijazmu vas iz Pazove,znam da ste bili na vecini susreta,vozate se,bili ste i u Grckoj,Mire mi rece,i to vam se mora vratiti...napravili ste po svima dobar susret,sledeci ce naravno biti jos bolji,kao sto smo i mi spremni da nas ucinimo jos boljim,svi u Hrvatskoj i Sloveniji hvale nas susret Tonci,Drazen,Kuruz,Plemi,Zoki Rihemberk...ne mogu da veruju kakav je bio susret u Mitrovici, naravno da oni ne vide one probleme koje MI vidimo,njih ce uvek biti,ali NAJVAZNIJA STVAR JE POKUSATI ISPRAVITI SOPSTVENE GRESKE!!!
P.S. KAD SE SETIM KOLIKO SAM RADIO TIH NEDELJU DANA MUKA ME UHVATI!!!!(Ovo je poenta svega,dzaba davih toliko)