Evo pokusacu da budem maksimalno realan!
Sto se tice rada MAS-a u ovoj godini,iako nije zavrsena,moglo bi se reci:"Tresla se gora,rodio se mis!"
Iako je za,razliku od prethodnih godina,rad rukovodstva MAS-a bio mnogo transparentniji nego ranije,iako su odradjene neke akcije,kao sto je dobrovoljno davanje krvi i moto-reli kroz Srbiju,cini mi se da su ocekivanja ipak dobrim delom izneverena!Kad to kazem,ne mislim samo na rad rukovodstva MAS-a,vec i na odnos samih klubova prema akcijama i funkcionisanju MAS-a!
I dalje mislim da je greska,sto na Skupstini nije prosao moj predlog,koji je prvo Krkelja pomenuo u Apatinu,da Predsednik sam bira svoju ekipu saradnika.Tako bi,cini mi se,Upravni odbor bio sastavljen od ljudi sa kojima,Predsednika moze bolje da funkcionise i dogovara se,a i klubovi bi imali vise osnova za kritiku.Ovako uvek moze da prodje prica,kako nije bilo jedinstva itd.
Sto se pak klubova tice,cini mi se da vecina nije ispostovala ni akcije,a ni dogovore u vezi organizacije skupova.
Bilo je tu samostalnih,za svaku pohvalu,akcija moto-klubova,ali sve to ipak prestavlja samo pojedinacne,a ne masovne i organizovane aktivnosti.
Sve dok klubovi ne shvate da je MAS njihova asocijacija,koja ne treba da postoji samo da bi se napravio kalendar skupova,vec da kroz nju ozbiljnom akcijom moze doci do poboljsanja polozaja bajkera u Srbiji,nece se nista popraviti!
I kao sto se kaze:"Kakav nam je narod,takvi su nam i politicari",moze se i reci:"Kakvi su nam klubovi,takav nam je i MAS!!!"
Izvinjavam se unapred,ako sam promasio temu