Pozdrav za Čokanliju...
Najva budućih aktivnosti MAS-a, žurki, moto skupova, ili nekih drugih manifestacija članova asocijacije u rubrici vesti iznad četa je počela od 01.01.20111 i najvljivaće događaje u narednih sedam dana. Ako bi stavili vremenski period 30 dana onda bi se stvorila velika gužva u sezoni skupova i reklama bi izgubila smisao jer u jednom mesecu ima i preko 10 skupova...
Od 01.01.20111 nije sigurno počela ova najava...
Sem toga i ako je počela najava žurki recimo od prvog dana ove godine 01.01.2011.
najavljen je događaj žurke u Lešnici koji treba da se desi tek 12.02.2011. Pa zar to nije period od 43 dana?
Iako mi možda matematika nije jača strana to je mnogo više od sedam dana zar ne?
Čak je ako se ne varam 43 dana je više od 30 dana najave koliko sam ja predložio,zar ne?
Ako će deo vesti najavljivati događaje u narednih 7 dana kako to da najavljujete žurku Gonzalesa 43 dana ranije,
a čak i od danas do 12.02.2011. ima 12 dana a ne sedam?
Ja se izvinjavam ako sam u nečem pogrešio ali sugerisao sam vam svojim predlogom zbog želje da naš sajt izgleda bolje i funkcionalnije.
Nadam se da ovo još neko ozbiljan čita i da niste postavili mesto za uočene predloge samo forme radi...
Veliki pozdrav svim članovima foruma!