Septembar 18, 2024, 09:16:18 posle podne

Autor Tema: Mesto za uocene probleme na forumu.  (Pročitano 33229 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
Odg: Mesto za uocene probleme na forumu.
« Odgovor #40 poslato: Jul 30, 2010, 12:42:38 pre podne »
FIREFOX 3.6.6

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #41 poslato: Jul 31, 2010, 01:13:55 pre podne »
FIREFOX 3.6.6
Promeni temu FireFox-a.

P.S. Uvek sam se pitao zasto ljudi na Windows paltformi experimentisu???
       Nije namenjen za tako nesto!
« Poslednja izmena: Jul 31, 2010, 10:40:24 pre podne od strane Misa Pacov »
Небитни пролазник

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #42 poslato: Jul 31, 2010, 08:43:06 pre podne »
ffox 3.6.3 skroz fino radi ...

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #43 poslato: Januar 25, 2011, 09:58:17 posle podne »
Molba za cenjene administratore:
Voleo bih kada bi na početnoj strani MAS-a na kojoj se nalazi karta srbije sa obeleženim mestima
u kojima su registrovani klubovi pisao tačan naziv našeg mesta znači Baroševac umesto Beloševac.
Pozicija našeg mesta Baroševac na karti bi trebala trebala malo niže od Lazarevca i ići desno ka Kragujevcu od Lazarevca.
Takođe promena predsednika obavljena je pre šest meseci i sa njom je upoznat MAS,
a nije promenjena i na zidu na kome se nalaze imena sa podacima predsednika moto klubova Asocijacije.
Aktuelan presednik:
ime : Marković Rade - MR.Čokanlija
broj telefona: 063-8215924
email: dj_rade@absolutok.net
web: http://www.facebook.com/pages/Cokanlija/132390891317
web: http://www.facebook.com/group.php?gid=120507199333&v=wall
Takođe bi vas molio da za sliku postavite logo kluba Čokanlija koji sada koristim pored svog imena na sajtu MAS-a...
Veliki pozdrav i unapred vam hvala ...
« Poslednja izmena: Januar 25, 2011, 10:16:30 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: Januar 25, 2011, 10:13:55 posle podne »
zahtevan...
Šalim se, rešavam vrlo brzo, pozdrav
« Poslednja izmena: Mart 09, 2011, 11:11:16 pre podne od strane Baffy »

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #45 poslato: Januar 25, 2011, 10:16:01 posle podne »
implementacija nekog antibot sistema za registraciju ...
:)

• Ultimate Biker
« Odgovor #46 poslato: Januar 25, 2011, 10:36:09 posle podne »
implementacija nekog antibot sistema za registraciju ...
:)

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #47 poslato: Januar 25, 2011, 11:18:02 posle podne »
cool

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #48 poslato: Januar 25, 2011, 11:32:16 posle podne »
I ona karta na pocetnoj strani bi trebalo da se prosiri i obuhvati sve klubove koji su sa nama u asocijaciji, mislim da je to u najmanju ruku

fer prema njima!

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: Januar 26, 2011, 07:49:33 pre podne »
Čekamo skupštinu MASa da izvrši prijem klubova pripravnika pa da onda napravimo konačnu kartu za 2011
« Poslednja izmena: Mart 09, 2011, 11:54:37 pre podne od strane Baffy »

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #50 poslato: Januar 26, 2011, 01:04:39 posle podne »
Čekamo skupštinu MASa da izvrši prijem klubova pripravnika pa da onda napravimo konačnu kartu za 2011

Slazem se ali sam ja mislio na klubove koji su odavno u asocijiaciji a nema ih na karti, posto je to karta Srbije....mi i jesmo moto asocijacija Srbije ali to su NASI klubovi...moze i bez granica...oznaci te ih tackom i imenom :)
« Poslednja izmena: Mart 09, 2011, 12:00:22 posle podne od strane Baffy »

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #51 poslato: Januar 26, 2011, 05:17:32 posle podne »
Ko je radio ovu kartu :( :( :(?Dali je moguce da autor  mape nije ucrtao zapadne Srpske pokraine(Republika Srpska,Crna Gora),kako ih ja dozivljavam ;D ;D ;D ???
Kraju sala,mislim da bi bilo korektno ucrtati mjesta odakle nam dolaze moto klubovi koji su u MAS-u,a nalaze se van administrativne granice Republike Srbije!

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #52 poslato: Januar 26, 2011, 07:23:49 posle podne »
Ko je radio ovu kartu :( :( :(?Dali je moguce da autor  mape nije ucrtao zapadne Srpske pokraine(Republika Srpska,Crna Gora),kako ih ja dozivljavam ;D ;D ;D ???
Kraju sala,mislim da bi bilo korektno ucrtati mjesta odakle nam dolaze moto klubovi koji su u MAS-u,a nalaze se van administrativne granice Republike Srbije!

Ne znam ko je postavio kartu... ali je primedba na mestu i ja ću lično na prvom sastanku UO MAS-a izneti ovo zapažanje kako bi što pre izmenili postojeću kartu.

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #53 poslato: Januar 28, 2011, 11:46:05 posle podne »
Poštovani administratori, predlažem da postavite u vestima na uvodnom delu foruma gore umesto najave jedne žurke,
postavite najavu svih na forumu najavljenih Zimskih Žurki Moto Asocijacije Srbije za aktuelan mesečni period...
Unapred hvala.
« Poslednja izmena: Januar 29, 2011, 11:56:20 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #54 poslato: Februar 01, 2011, 10:51:36 posle podne »
Poštovani administratori, predlažem da postavite u vestima na uvodnom delu foruma gore umesto najave jedne žurke,
postavite najavu svih na forumu najavljenih Zimskih Žurki Moto Asocijacije Srbije za aktuelan mesečni period...
Unapred hvala.

Pozdrav za Čokanliju...
Najva budućih aktivnosti MAS-a, žurki, moto skupova, ili nekih drugih manifestacija članova asocijacije u rubrici vesti iznad četa je počela od 01.01.20111 i najvljivaće događaje u narednih sedam dana. Ako bi stavili vremenski period 30 dana onda bi se stvorila velika gužva u sezoni skupova i reklama bi izgubila smisao jer u jednom mesecu ima i preko 10 skupova...

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #55 poslato: Februar 01, 2011, 11:16:39 posle podne »
Pozdrav za Čokanliju...
Najva budućih aktivnosti MAS-a, žurki, moto skupova, ili nekih drugih manifestacija članova asocijacije u rubrici vesti iznad četa je počela od 01.01.20111 i najvljivaće događaje u narednih sedam dana. Ako bi stavili vremenski period 30 dana onda bi se stvorila velika gužva u sezoni skupova i reklama bi izgubila smisao jer u jednom mesecu ima i preko 10 skupova...
Od 01.01.20111 nije sigurno počela ova najava...
Sem toga i ako je počela najava žurki recimo od prvog dana ove godine 01.01.2011.
najavljen je događaj žurke u Lešnici koji treba da se desi tek 12.02.2011. Pa zar to nije period od 43 dana?
Iako mi možda matematika nije jača strana to je mnogo više od sedam dana zar ne?
Čak je ako se ne varam 43 dana je više od 30 dana najave koliko sam ja predložio,zar ne?
Ako će deo vesti najavljivati događaje u narednih 7 dana kako to da najavljujete žurku Gonzalesa 43 dana ranije,
a čak i od danas do 12.02.2011. ima 12 dana a ne sedam?
Ja se izvinjavam ako sam u nečem pogrešio ali sugerisao sam vam svojim predlogom zbog želje da naš sajt izgleda bolje i funkcionalnije.
Nadam se da ovo još neko ozbiljan čita i da niste postavili mesto za uočene predloge samo forme radi...
Veliki pozdrav svim članovima foruma!
« Poslednja izmena: Februar 02, 2011, 12:25:24 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #56 poslato: Februar 02, 2011, 09:38:46 pre podne »
Od 01.01.20111 nije sigurno počela ova najava...
Sem toga i ako je počela najava žurki recimo od prvog dana ove godine 01.01.2011.
najavljen je događaj žurke u Lešnici koji treba da se desi tek 12.02.2011. Pa zar to nije period od 43 dana?
Iako mi možda matematika nije jača strana to je mnogo više od sedam dana zar ne?
Čak je ako se ne varam 43 dana je više od 30 dana najave koliko sam ja predložio,zar ne?
Ako će deo vesti najavljivati događaje u narednih 7 dana kako to da najavljujete žurku Gonzalesa 43 dana ranije,
a čak i od danas do 12.02.2011. ima 12 dana a ne sedam?
Ja se izvinjavam ako sam u nečem pogrešio ali sugerisao sam vam svojim predlogom zbog želje da naš sajt izgleda bolje i funkcionalnije.
Nadam se da ovo još neko ozbiljan čita i da niste postavili mesto za uočene predloge samo forme radi...
Veliki pozdrav svim članovima foruma!

Rubrika je zvanično  počela od 01.01.2011 ...a na moje insistiranje smo je iskoristili prvi put za protest 17.04.2010 a kasnije sporadično po potrebi ili zahtevima. Da bi pravilno raspodelili reklamni prostor u UO MAS-a smo se složili da se ravnomerno raspodeli na sve članove asocijacije tako da se najavljuju događaji u narednih sedam dana kako bi se izbegla gužva, tada se to uglavnom odnosilo na skupove jer su oni najbrojniji pa je žurka Gonzalesa koja je bila prva najavljena bila više kao primer kako to treba da izgleda. Ali da ne bude zabune bolje da i nju obrišemo da nestvara konfuziju ili da neko pomisli da je namerno zloupotrebljen prostor.
« Poslednja izmena: Februar 02, 2011, 10:18:15 pre podne od strane Squi »

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #57 poslato: Mart 23, 2011, 11:29:58 pre podne »
Problem na forumu,
Posle sinocne diskusije Ivta administrator je ukinuo administratoru MR Cokanlija Administratorska prava
kao i mene Aleksu Cokanliju samoodlucno imenovao za Prestavnika kluba MK Cokanlija
Ja to od njega nisam trazio,niti od bilo kog Admina...

Na satanku UO MK Cokanlija je doneta odluka da ce Markovic Rade predsednik MK Cokanlija
obavljati funkciju Predstavnika kluba na MASovom forumu i uzeti ucesce u forumskoj rubrici
Rad MASa koja nije dostupna ostalim forumasima....

Gospodo Administratori,ispravite sinocni propust i vratite ovlascenje '' Predstavnik kluba" MR Cokanliji

Unapred hvala!!

• Ultimate Biker
« Odgovor #58 poslato: Mart 23, 2011, 02:45:30 posle podne »
Nemoj takvim niskim stvarima da se bavite, jadno je to.
Ivta nikome nije ukinuo ili dodao bilo kakvu funkciju sam po svojoj volji. Postoji deo u kome se dogovoramo šta i kako da radimo i na osnovu odluke uredničkog tima Radetu je skinuta funkcija admina jer smo je dogovorom i dodelili istom (NIJE SKUPŠTINA MASa), a Aleksi je dodata funkcija predstavnika kluba da bi mogao da odgovori u delu Rad MASa jer je direktno učesnik polemike. Pošto je to sve odradjeno , Aleksa skinućemo ti tu opciju , a tebi želimo prijatan nastavak "rada" na forumu

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #59 poslato: Mart 23, 2011, 03:50:11 posle podne »
Hvala na ovako preciznom objasnjenju Ivto...ne mogu a da ne primetim da ti je i ovog puta stil pisanja prepun nekog meni nerazumljivog besa i mrznje,od Administratora se trazi  ''diplomatija'' sto u ovom slucaju i tvojim odgovorima nije primer. Naravno da nameravam da nastavim sa konstruktivnim radom u cilju poboljsanja ovog foruma. Pa svi smo mi MAS,zar ne...