evo i ja da se ukljucim,dali ste razmisljali o deda mrazijadi.....moze i baka mrazijada s tim da baka nebude starija od 20god,,,,,

dobro malo sale,a sad ozbiljno,dali ste razmisljali da organizujete neko deljenje poklona deci za novu godinu,postoje gomila dece bez roditelja,bolesna,itd,kojima se moze uruciti paketic,
mislim da je takva akcija jako dobra,za svaki grad za svaki moto klub,ljudi ce nas drugacije gledati,a ne samo kao obicne motoriste bajkere itd,nije tesko u svakom klubu skupiti po 500 do 1000 din po clanu i kupiti makar 50 paketica i izmamiti osmehe dece,nekoj deci mozda i nema ko da uruci paketice,pa eto mozemo mi,,,,,
ja sam trenutno u pokusaju nesto da organizujem za moj grad,za decu svilajnca,videcemo vec,,pricao sam sa dexterom i darkom,pa eto nadam se da cemo uspeti nesto da napravimo.
mislim da takvom akcijom mozemo samo da prosvetlamo obraz nama,da ce nas ti ljudi gledati drugacije,,znam da je mesec decembar hladan da bi se motorom negde otislo,ali potrebno je samo malo dobre volje ,i par stotina dinara u dzepu