Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Veceras smo imali skupstinu kluba na kojoj je odluceno da se sastanak i moto zurka odrze u prostorijama doma omladine!Oni koji su bili znaju da je prostor adekvatan,sastanak je u konferencijalnoj sali a zurka u diskoteci tj. u prizemlju doma omladine.Imacemo i TV salu koje moze da posluzi onima koji bi se isrpicali sa prijateljima a bez mnogo buke.Gibanica se sprema pa ko bude dosao nece da bude razocaran!O bendovima cete da budete blagovremeno obavesteni!Pozdrav od Free Wheels-a
Bice i toga pa neka neko vidi kako to funkcionise!
Citat: Vladica69 Decembar 07, 2008, 09:52:28 posle podneBice i toga pa neka neko vidi kako to funkcionise!bravo majstore
Citat: Vladica69 Decembar 07, 2008, 09:52:28 posle podneBice i toga pa neka neko vidi kako to funkcionise!skupstinska sala u domu omladine je odlican prostor... Mi smo je koristili za skupstinu kluba... prima oko 120 ucesnika i stvarno ima sve uslove za jedan ovakav sastanak i skupstinu... Sto se tice diskoteke i ona je odlicna i mislim da ce biti dovoljno mesta za sve ucesnike a takodje se nalazi u istoj zgradi samo u "podrumu"... Sto se TV prenosa tice tu se moze pozvati TV laki iz V.Plane ili TV Devic iz S.Palanke... Mada ja mislim da oko ovog TV prenosa treba jos razmisliti...
Gibanica se sprema pa ko bude dosao nece da bude razocaran!
Citat: Vladica69 Decembar 07, 2008, 09:24:26 posle podne Gibanica se sprema pa ko bude dosao nece da bude razocaran! Gibanicu obozavam,ali kad se sprema izvan posta! Znaci,nemoj Vladice da moras k'o Noca da me vodis kuci na posnu veceru
LJUPCE-STRAJINOVIC-LJUBAUL.8.OKTOBAR.13612300 PETROVAC NA MLAVI 063-8143447MK.MIDNIGHT-RIDERSA inace dolazimo i mi svakako kao i do sada redovno
Podsetio bih ovim putem Vladu sekretara MAS-a da blagovremeno pošalje pozive za satanak predsednicima klubova 27.12.2008. u Velikoj Plani.
MK VITEZ KrusevacPetrovic Marko065/8.123.144
ULICA i BROJ ?MK VRSAC, Vrsacpredsednik Nikolic Ljubisa-BELI tel : 0611163451e-mail : velikigeorgije@yahoo.com