April 27, 2026, 11:46:53 posle podne

Autor Tema: Naplata upada motoristima na motoskupove  (Pročitano 17601 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
Odg: Naplata upada motoristima na motoskupove
« Odgovor #40 poslato: Mart 16, 2009, 05:56:40 posle podne »
Na svakom ulazu u kamp placam ulaz sto zahtevam i od mojih clanova iz kluba!Ulaz posmatramo kao pomoc klubu u organizaciji moto skupa!Ko mi kaze da nema za ulaz sigurno necemo da ga vratimo!Nije sramota nemati!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

koma

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Mart 16, 2009, 07:11:58 posle podne »
Cijene pive i hrane su večinom proporcionalne prema nabavnoj cijeni kako kod vas tako i kod nas. Kod nas se isti teško pronalaze sponzori za susrete al se rade kvalitetni,manji-veči susreti sa lokalnim rockerima il zvučnim bendovima(što je po meni nebitno jer to dovodi samo više pješaka)a da nema upada za motoriste. Istina je da se kod nas ne dobije ništa osim dobrodošlice i rakijice na ulazu,dobre zabave,kampa,dobre svirke...a da nema vađenja novčanika i svako pije i jede što mu odgovara. To da vi dajete neko jelo ili suvenir nije loše al bi bolje bilo da nema toga jer ionako ljudi troše i ostavljaju novac na susretu kupujuči suvenire,piće i jelo a sve to ide direktno il indirektno klubu.Vlada negativno mišljenje i bojkot kod večine motorista na par klubova koji to kod nas prakticiraju. Ja sam sad tu manjina u mišljenju a tako bi vi bi kod nas na forumu www.motori.hr (ko ne vjeruje neka se uvjeri)
Svako radi kako misli da je najbolje za sve i to je to!
p.s.nikoga ne napadam a ni nemam namjeru samo branim svoje mišljenje što se tiče naplate ulaza motoristima.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: Mart 16, 2009, 07:21:18 posle podne »
Koma brale znas i sam da je obavezno predstavljanje clanova. Zamolio bih te da ispostujes to pravilo.

Ja licno ne bojkutujem skupove u HR vec nisam imao finansiske mogucnosti da ih posetim. A licno bi bas voleo da idem i tamo na skupove kao i u jos dosta zemalja bivse yuge.
Svuda postaje veoma tesko za pronalazenje sponzora.

strasilo

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Mart 16, 2009, 07:42:35 posle podne »
Evo ja recimo ne bojkotujem susrete na kojima se naplaćuje ulaz, ali mogu reći da ih izbjegavam ako ima alternativa na isti dan negdje drugdje..  ;D

Ali opet postoje razlike... Recimo prošle godine sam kod Vas u Mitrovici platio ulaz, ali sam bio počašćen od članova kluba toliko da mi nije bio bed platiti i tri ulaza.. ;) .. a još sam dobio i raznih poklona i suvenira... a da ne pričam o cijeni cuge i hrane koja je upola manja nego kod nas ... Nije mi žao ni dinara koji sam potrošio ... A moram napomenuti da nikog nisam poznavao ... jedino sa "belim" sam se čuo preko interneta i to je sve poznanstvo koje sam imao prije nego sam došao tamo ..

U Rumi nisam platio ulaz, ali ista stvar kao i u Mitrovici... cuga i hrana jeftini, ekipa samo takva.... ugošćen i počašćen ...

A ne kad dođem na susret, pa još paltim i ulaz, a ne bude ni rakija dobrodošlice (nebitno hoću popiti ili ne, ali red je red), a da ne pričam o tome da me nitko ne doživljava kao da nisam niti došao... E na takve susrete nema šanse da idem i još da platim ulaz ..

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #44 poslato: Mart 16, 2009, 09:05:49 posle podne »
Ulaz mora da se plati!!!! Od cega ce klub da zivi i da se finansira??? Zamisli napraviti skup i ostati na pozitivnoj nuli ili jos bolje da neki euro udje u kasu? Gde su tu organizatori??? KO ce njima da plati to sve sto su oni radili da bi taj skup bio tako dobar kao sto je???
Ovo je SRBIJA ............

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: Mart 16, 2009, 09:09:38 posle podne »
Ulaz mora da se plati!!!! Od cega ce klub da zivi i da se finansira??? Zamisli napraviti skup i ostati na pozitivnoj nuli ili jos bolje da neki euro udje u kasu? Gde su tu organizatori??? KO ce njima da plati to sve sto su oni radili da bi taj skup bio tako dobar kao sto je???

:icon_scratch: :icon_scratch: ozbiljan ili sarkastican u ovom postu? ???

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #46 poslato: Mart 16, 2009, 09:15:28 posle podne »

Samo polako zasigurno znam da svaki dinar koji pretekne od skupa u vecini klubova ili ide u dobrotvorne svfrhe ili ide u fond za sledecu godinu (moto skup). Jos nisam upoznat da se zarada deli po clanovima. I kakvi su to bajkeri koji prave skup da bi licno profitirali???

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #47 poslato: Mart 16, 2009, 09:25:11 posle podne »
 I kakvi su to bajkeri koji prave skup da bi licno profitirali???

To nisu bajkeri. To su ljudi koji su nasli izvor finansija druzeci se sa bajkerima.Voze motore iskljucivo radi toga,neinteresuje ih druzenje i sve sto ide uz to. Samo lova brale.Znam nekoliko takvih koji su meni rekli da oni svoje druzenje sa bajkerima unovce,necu da imenujem jer sami ce da se prepoznaju.
Nekazem da su svi organizatori takvi,ali ih ima.

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #48 poslato: Mart 16, 2009, 09:28:57 posle podne »
:icon_scratch: :icon_scratch: ozbiljan ili sarkastican u ovom postu? ???

Sta mislis dali je to proizvod maste jednog bajkera???
To je razmisljanje tih likova sto se time bave.

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #49 poslato: Mart 16, 2009, 09:35:22 posle podne »
Shvatite da nije problem platiti ulaz na skup kad taj novac ide u prave ruke. Veliki mi je problem dati i jednu paru kad znam da sve to ode na pogresnu stranu,a ima dosta skupova te vrste.

strasilo

• Gost
« Odgovor #50 poslato: Mart 16, 2009, 09:41:09 posle podne »
Shvatite da nije problem platiti ulaz na skup kad taj novac ide u prave ruke. Veliki mi je problem dati i jednu paru kad znam da sve to ode na pogresnu stranu,a ima dosta skupova te vrste.

Malo previše emocija unosiš u sve to ... ;)

zamaraš se sa glupostima, a što je najgore, ne možeš ništa promijeniti po tom pitanju ...

Ideš na skupove/susrete gdje se osjećaš ugodno i prihvaćeno od strane istomišljenika i ljudi koji vole motore... a šta će organizator sa parama (ako ih ima) ne trebaš razbijati glavu... ni ti ni ja ni nitko .. jebiga, ionako tu ne možeš ništa promijeniti.... Jedina stvar koju možeš napraviti je jednostavno ne otići na neki susret/skup za koji smatraš da nie vrijedan tvoje posjete.... isto kao i ja..

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #51 poslato: Mart 16, 2009, 11:00:30 posle podne »
Malo previše emocija unosiš u sve to ... ;)

zamaraš se sa glupostima, a što je najgore, ne možeš ništa promijeniti po tom pitanju ...

Ideš na skupove/susrete gdje se osjećaš ugodno i prihvaćeno od strane istomišljenika i ljudi koji vole motore... a šta će organizator sa parama (ako ih ima) ne trebaš razbijati glavu... ni ti ni ja ni nitko .. jebiga, ionako tu ne možeš ništa promijeniti.... Jedina stvar koju možeš napraviti je jednostavno ne otići na neki susret/skup za koji smatraš da nie vrijedan tvoje posjete.... isto kao i ja..

Bravo!

Ima jos jedna stvar da se doda!
 Na Skupstinama MAS-a se odredjuje kolika moze biti maksimalna cena ulaza po motoru!
 Istovremene je po novom Pravilniku precizno odredjeno koji je minimum uslova koji svaki organizator mora da ispuni uz obavezu organizatora da u roku od 15 dana po zavrsetku skupa, izvesti UO MAS-a o tim stavkama kao i nekim drugim obelezjima skupa.Na osnovu tih izvestaja,ali i dopisa clanova MAS-a o iskustvima na skupovima,na kraju godine se utvrdjuje koji skup nije zadovoljio zadate uslove i taj klub gubi pravo naredne sezone na organizaciju skupa!
 Znaci,pokusavamo da dignemo organizaciju skupova na visi nivo,sto nosi i vece materijalne troskove,sto je jos jedan argument opravdanosti naplacivanja ulaza!

I za kraj da napomenem!
 Nemam ja nista protiv drugacijih misljenja,pa tako ni Kominog,Pedjinog niti bilo cijeg drugo!
 Jednostavno,mislim da je u Srbiji ovo trenutna realnost,a da li ce se sta menjati u buducnosti,videcemo !!!
VALJEVSKA PODVALA

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #52 poslato: Mart 17, 2009, 12:52:20 pre podne »
SUROVA JE REALNOST DA LJUDI IZNOSE SVOJE MISLJENJE,A DA POTPUNO POVRSNO PRETRCE PREKO "ZADATE TEME".

DEKI I JA SMO BILI NA VECINI SKUPOVA,POSLEDNJIH PAR GODINA.ISTO TAKO SMO BILI DEO TIMA PRI ORGANIZOVANJU NEKOLIKO(SPID, FAMILIJA)
             DEFINITIVNO ,NIJE LAKO NI JEDNIMA NI DRUGIMA.NOVCA NIKAD DOVOLJNO,VECINA BAJKERA SE ŽESTOKO ODRIČE DA BI SE OBIŠLO ŠTO VIŠE SKUPOVA,ODNOSNO ISPOŠTOVALO ŠTO VIŠE PRIJATELJA.
             DOMAĆINI,BEZ OBZIRA KOLIKO DOBRO BILI ORGANIZOVANI,SPONZORISANI,PREŽIVLJAVAJU LAKŠI NERVNI SLOM.ISKUSTVO NAM KAŽE DA NA NEKE STVARI NE MOŽEMO UTICATI,PA SE MOLIMO BOGU DA SVE PRODJE BEZ PROBLEMA.(BEZ PADOVA,PUCNJAVE,TUČE...DA SVI ŽIVI I ZDRAVI DODJU,LEPO SE PROVEDU I VRATE SE KUĆAMA)TO JE U SUŠTINI NAJBITNIJE.
             NARAVNO ,IMA I ONIH KOJIMA JE NOVAC NAJVAŽNIJI(SREĆOM ,NEMA IH PUNO).
             NEKI KLUBOVI IMAJU VELIKU PODRŠKU TURISTIČKOG SAVEZA SVOG GRADA,BEOGRAD NAŽALOST NI DINARA NE ULAŽE."FAMILIJA"JE SREĆOM IMALA PODRŠKU OPŠTINE VOŽDOVAC,BAR U VEZI POTREBNIH DOZVOLA.(2007.GOD .OPŠT.STARI GRAD JE ODBILA DA NAM IZDA DOZVOLE ZA SKUP)NAJPRIJATNIJE IZNENA

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #53 poslato: Mart 17, 2009, 02:59:08 pre podne »
 *556 Nemam sta vise da dodam!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

koma

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Mart 17, 2009, 06:37:13 posle podne »
Ja sam osobno doživijo da mi jedan predsjednik jednog "renomiranog"moto kluba(neču imenovati) odgovori na moje pitanje-zašto upad motoristima? Pa od čega bi moja čer imala Ducatja .... 8)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #55 poslato: Mart 17, 2009, 08:04:33 posle podne »
Ja sam osobno doživijo da mi jedan predsjednik jednog "renomiranog"moto kluba(neču imenovati) odgovori na moje pitanje-zašto upad motoristima? Pa od čega bi moja čer imala Ducatja .... 8)

E ja ti brate toplo preporucujem da vise ne ides na taj skup,a mozes da kazes i javno ili mi posaljes na PP o kome se radi da znam da i ja ne idem  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #56 poslato: Mart 17, 2009, 08:53:23 posle podne »
E ja ti brate toplo preporucujem da vise ne ides na taj skup,a mozes da kazes i javno ili mi posaljes na PP o kome se radi da znam da i ja ne idem  ;)

Nije valjda ona kćer koja je Dukca zamjenila JAPANSKIM KLAVIJATURAMA ?  ;) ;) ;)
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #57 poslato: Mart 18, 2009, 07:29:52 posle podne »
Znam za ovu pricu o kupovini Dukca od prodaje karata(pricao mi Koma).Znam o kom klubu je rec i poznam vecinu clanova. Clanovi kluba su ok a predsednik neka kupi sta hoce cerki,zeni bilo kome.

Stojim sa strane i posmatram stvari godinama,vidite da ima istine.Malo po malo i sve ce to izaci na videlo. Jedan je pomenut.....ima ih jos ;)

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #58 poslato: Mart 18, 2009, 07:48:00 posle podne »
E pa dosta nas nezna, ispricaj da i mi znamo o kome je rec. ;)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #59 poslato: Mart 18, 2009, 09:47:40 posle podne »
 Ne treba generalizovati pricu na osnovi jednog ili dva primera !!!
VALJEVSKA PODVALA