Septembar 30, 2023, 09:03:21 posle podne

Autor Tema: moto berze u Beogradu-klub Kuglas i Novom Sadu-klub NS Time...  (Pročitano 3760 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KAWASAKI ZR 500 A

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A
moto berze u Beogradu-klub Kuglas i Novom Sadu-klub NS Time...
« poslato: Mart 29, 2009, 04:00:32 posle podne »
Postovani...u delu pretraga pokusao sam da pronadjem temu vezanu za moto berze u Srbiji...konkretno u Beogradu i Novom Sadu...posto nisam nista pronasao obavestavam Vas o sledecem...

Moto berza u Beogradu se odrzava svake 1. nedelje-dan nedelja u mesecu u Klubu Kuglas u Djusinoj uluci u Beogradu...berza postoji od 2005. godine i na njoj se mogu naci polovni i novi delovi kao i polovna i nova moto oprema...

Moto berza u Novom sadu je pocela da radi od pre dva meseca...odrzava se svake 3. nedelje-dan nedelja u mesecu u klubu NS Time, Bul. Despota Stefana b.b. ceski magacin... i na njoj se mogu naci polovni i novi delovi kao i polovna i nova moto oprema...stim sto je i organizovan i turnir u pikadu i prodaja motocikala...

ako je potrebno molim administratore da otvore posebne teme za svako od ovih desavanja gde bi ljudi mogli vise da se inforisu o istim...

Unapred zahvalan

Dejan
« Poslednja izmena: Septembar 04, 2009, 12:25:04 pre podne od strane KAWASAKI ZR 500 A »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
Odg: moto berza u Beogradu i Novom Sadu...
« Odgovor #1 poslato: Mart 29, 2009, 06:50:19 posle podne »
Hvala na obavestenju ali to znam odavno za Djusinu i odlazim povremeno a Novi Sad mi je prilicno daleko sto ne znaci da necu otici da vidim sta ima.

Van mreže p0peye

• Suvozac
  • *
  • ko se čuva i Bog ga čuva
« Odgovor #2 poslato: Mart 29, 2009, 07:04:32 posle podne »
Hvala na informaciji u ime onih koji ne znaju.

Ja sam u
Ko se čuva i Bog ga čuva - pamet u glavu kacigu na glavu i oprezna-sigurna vožnja!

pozz,
p0peye

• Vozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Mart 29, 2009, 08:00:01 posle podne »
Generalno zato sam i stavio ovo kao novu temu mada sam kasnije u rubrici moto skupovi naisao na rajin post-podsetnik za odrzavanje moto berze u Beogradu...
pored prodaje i kupovine moto opreme tu se mogu videti i naci dosta ljudi sa foruma tj.dobiti razne informacije o nekim uslugama i cenama...takodje dosta ljudi iskoristi ova desavanja da se u zimskim uslovima kada se ne voze vide sa istomisljenicima da popiju pice i da se malo ispricaju...
Inace u Beogradu dosta ljudi sa kojima sam pricao a koji posecuju razne forume uopste ni ne znaju sta je moto berza i kada se odrzava...to je mladja populacija motociklista koji nisu imali prilike da se druze sa ljudima koji duze vremena voze motocikle...

Moto berza u Bgd je slabije posecena u letnjem periodu zbog odrzavanaj moto skupova ali je u periodu od septembra do maja veoma posecene od 200-400 posetilaca u toku berze...

Moto berza u NS-u ce raditi i u letnjem periodu da bi se ljudi navikli na istu jer postoji tek 2 meseca...odziv je od 80-100 posetilaca za sada ali se radi na obavestavanju novosadjana i ljudi iz okoline NS-a

• Vozac
  • *
« Odgovor #4 poslato: April 02, 2009, 11:58:33 posle podne »
Za mesec april 1. nedelja u mesecu 05.04. moto berza u Beogradu klub Kuglas-Djusina ulica

3. nedelja u mesecu 19.04. moto berza u Novom Sadu klub NS Time-Bul.Despota Stefana bb

Za berzu u Novom Sadu se planira:

*PIKADO - pokazao se kao vrlo zanimljiv na prosloj moto berzi,
*NAGRADNO TUCANJE ... - u skladu sa Vaskrsom   ponesite svoja jaja   
*HUMANITARNI DOBROVOLJNI PRILOZI - ovo je predviđeno ako bude nedostajalo para za Boletovu operaciju.

« Poslednja izmena: April 03, 2009, 08:50:36 pre podne od strane KAWASAKI ZR 500 A »

• Vozac
  • *
« Odgovor #5 poslato: April 05, 2009, 11:47:08 posle podne »
danas je bila moto berza u Beogradu...dosta ljudi se raspitivalo kako su prosle dosadasnje moto berze u novom sadu...ja sam mogao iz prve ruke da im prenesem moje licne utiske..najvise su me pitli prodavci koji su bili pozivani a nisu dosli na novosadsku moto berzu...
posto licno smatram da ce novosadska berza funkcionisati i leti za razliku od beogradske uputio sam im ponovo poziv...
dosta njih je zainteresovano ali vecima planira majsku berzu jer u aprilu smatraju da zbog praznika nece biti veliki odziv...
ja sam potvrdio moj dolazak u aprilu na novosadsku berzu i mislim da ce ljudu doci bar kao prosli put jer to za dolazak na berzu ne treba izdvojiti bas puno vremena pogotovu za domace ljude iz NS-a i okoline...
takodje u neformalnom razgovoru sa prodavcima doslo se do zakljucka da ce zbog velike kolicine novih motociklista u zadnjih par godina verovatno biti pronadjen jos jedan prostor u Bgd u centru grada gde bi se od septembra ili oktobra meseca svake 4-te nedelje u mesecu odrzavati moto berza br. 2
za sada se pregovara sa jednim vlasnikom koji je rad da ustupi svoj prostor za takvu manifestaciju pa cemo da vidimo sta ispada od svega toga...
ajd da se razradi ova berza u NS-u pa da ako bude potrebe pojacamo tremin i na 2.i 3.nedelju  :)

pozdrav

Dejan

*BLACK MARKET*

• Vozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: Maj 08, 2009, 11:08:30 posle podne »
Na poslednjoj Beogradskoj berzi odrzanoj u klubu Kuglas u Djusinoj ulici koja se odrzala u maju mesecu, dogovoreno je sa Niksom i sa prodavcima da ce se sledeca berza u Kuglasu odrzati u mesecu Septembru 2009.

Moto berza u Novom Sadu u klubu NS ce se redovno odrzavati i u letnjem preiodu svake 3. nedelje-dan nedelja u mesecu.

Ovim putem se obavestavaju svi posetioci istih da prenesu drugima ovu informaciju...

Unapred hvala

Dejan

• Vozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: Septembar 04, 2009, 12:22:47 pre podne »
u dogovoru Niksom je potvrdjeno da ce se 06.09.2009. odrzati septembarska berza...

takodje nesto novo u Beogradu je napravljena jos jedna Berza Moto Opreme vise o tome pogledajte link

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=3810.0

• Vozac
  • *
Odg: moto berze u Beogradu-klub Kuglas i Novom Sadu-klub NS Time...
« Odgovor #8 poslato: Septembar 22, 2009, 07:07:16 pre podne »
datumi za nastupajuce berze moto opreme u Beogradu i Novom Sadu

27.09. dan Nedelja Novi Sad klub N.S.Time Ceski magacin Bul.Despota Stefana bb sa pocetkom u 09h
04.10. dan Nedelja Beograd klub Kuglas ul.Djusina sa pocetkom u 09h
18.10. dan Nedelaj Beograd klub Livingroom-SKC otvaranje 2 Berze Moto Opreme u Bgd sa pocetkom od 09h

za precizan termin odrzavanja Novosadske oktobarske berze moto opreme bicete naknadno obavesteni...
na sve berze moto opreme ulaz je slobodan

pozdrav

Dejan