danas je bila
moto berza u Beogradu...dosta ljudi se raspitivalo kako su prosle dosadasnje
moto berze u novom sadu...ja sam mogao iz prve ruke da im prenesem moje licne utiske..najvise su me pitli prodavci koji su bili pozivani a nisu dosli na novosadsku moto berzu...
posto licno smatram da ce novosadska berza funkcionisati i leti za razliku od beogradske uputio sam im ponovo poziv...
dosta njih je zainteresovano ali vecima planira majsku berzu jer u aprilu smatraju da zbog praznika nece biti veliki odziv...
ja sam potvrdio moj dolazak u aprilu na novosadsku berzu i mislim da ce ljudu doci bar kao prosli put jer to za dolazak na berzu ne treba izdvojiti bas puno vremena pogotovu za domace ljude iz NS-a i okoline...
takodje u neformalnom razgovoru sa prodavcima doslo se do zakljucka da ce zbog velike kolicine novih motociklista u zadnjih par godina verovatno biti pronadjen jos jedan prostor u Bgd u centru grada gde bi se od septembra ili oktobra meseca svake 4-te nedelje u mesecu odrzavati moto berza br. 2
za sada se pregovara sa jednim vlasnikom koji je rad da ustupi svoj prostor za takvu manifestaciju pa cemo da vidimo sta ispada od svega toga...
ajd da se razradi ova berza u NS-u pa da ako bude potrebe pojacamo tremin i na 2.i 3.nedelju

pozdrav
Dejan
*BLACK MARKET*