Kao sto sam i obecao slike iz Kovina. Vaso ja te nevideh na skupu ,nadam se da ne zameras,nadoknadicemo

Petak,postavljanje kampa i koncert
Naravno EXTREM zastava je trebalo da bude visoko,pa je Toma preuzeo stvar u svoje ruke i noge

ko kaze da nemamo maskotu kluba.... Suster pozira

SUBOTAOvaj dan cu zasigurno dugo pamtiti po lepom u mom zivotu.
Malo sam okasnio sa polaskom iz Uzica jer Radetovo gostoprimstvo i druzenje sa Vuduovom suprugom i Vuduom nisam mogao tako lako da zanemarim i krenem kao sto sam planirao ali,dobro je stigoh na vreme...
Kisa me je pratila ceo put i kad sam stigao u Smederevo pogodila me je prava provala oblaka,nista bolje nije bilo i u susednom Kovinu.

naravno Misi EXTREMu nije bilo dosadno ni po kisi...

Inace 04.07 mi je rodjendan i braca iz kluba su mi priredila iznenadjenje u vidu torte,praseta i jos nekih prigodnih poklona,hvala im svima uspeli su da me oduseve maximalno,cak su mi i pesmicu pevali

Marta je prednjacio u pakostima i mazanju,sto je Misu r1 zasmejalo do suza...

Vlada (iced) je sve to iskulirao uz pivkana laganeze

Posle piva malo je bilo i igara gde smo mogu reci nepravedno izgubili dva puta jer je suprotna ekipa imala 6 clana i tesko da je mogla nas petoricu koji smo tezili cca 650 kg,tako lako dobiti ali,nema veze vazno je druziti se....

Kao najbrojniji moto klub na skupu dobili smo jagnje,koje je moj brat Misa ispratio kao bodygard,da neko ne prevari Bubija i Nesu,a kasnije se potrudio da nam isece na sitne komade,HVALA MISO CARE,znam da si to sa mukom odradio

Matorci su ostali do kasno u noc i jos jednom pokazali da bez starca nema udarca Marta i Rendy

Mala je upoznala pitona na pravoj masini

I najmladji ucesnik je probao da jase bika

Slika ima previse i sigurno bi opteretili temu njima kad bi ih sve postavio.
Licno sam prezadovoljan a i na samim fotkama se vidi raspolozenje maximalno,jer gde su EXTREMi u vecem broju provod je zagarantovan

Domacini ziveli pa ako da Bog sledece godine lepseg vremena bice jos bolje
I naravno da bi trebali po meni da udjete i u MAS da sve to bude kako valja i da svi bratski klubovi sa sto vecim clanstvom dodju na onaj prirodno prelepi teren za odrzavanje moto skupa,ovo poklapanje termina me ubi,pozdrav.