April 22, 2026, 10:20:26 posle podne

Autor Tema: VECITA DILEMA....  (Pročitano 22156 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

kuratista

• Gost
Odg: VECITA DILEMA....
« Odgovor #100 poslato: Decembar 26, 2008, 10:00:54 posle podne »
Prvo pogledajmo cene BMWa pa pricati nesto o tom motoru i japancima
Tu se slazem samo pored cene bi dodao i performanse koje me uopste ne zadivljuju
Performanse? BMW, npr. gs 1200 adventure je los??? Mislim da su japanci odlicni ali voleo bih da me neko uveri da je BMW los!!! ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #101 poslato: Decembar 26, 2008, 10:13:42 posle podne »
Pa ti nadje najjaci model pogledaj samo gamu BMWa oni furaju 650 sa tudjim motorom imaju nesto od 800 i 1000 1200 nista za sirotinju gama svih japanaca je od 50-1800-2000 ccm znaci za svakoga po nesto

kuratista

• Gost
« Odgovor #102 poslato: Decembar 26, 2008, 10:20:32 posle podne »
Ok 650-rotax. Ali ja nisam ni uporedjivao odnos cena i sta za te pare dobijas gde su japanci svakako neprikosnoveni, vec samo razmisljao sta bih ja vozio da mi pare nisu limit!!! Da nije tako ne bih jurio da kupim AFRICU vec ko zna... ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #103 poslato: Decembar 26, 2008, 10:25:50 posle podne »
Imao sam BMW 650  pre deset godina prodao sam ga sa 102000 km Saji taksisti iz Beograda on ga vozi i dan danas a nista ne ulaze Nerviralo me to sto kad god ga stavim na copu zaglavi se iglica u karburatoru i procuri benzin na sred ulice Inace moj BMW 650LS je kupljen u tehnoautu u BGD dobar je to motor ali nije toplokrvan kao japanac hladan kao i svi Nemci

kuratista

• Gost
« Odgovor #104 poslato: Decembar 26, 2008, 10:34:51 posle podne »
Tu se slazem sa tobom!!! ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #105 poslato: Decembar 26, 2008, 10:41:13 posle podne »
Imas Afriku vise komada na moto berzi  izuzetan motor Ja sam kupio skoro jednog Domnatora ali Afrika je super pitao samvise servisera mojih drugova u cemu je tajna njihov odgovor je bio kvalitet izrade i kvalitet delova  U Backoj Topoli ima 2-3 Afrike

kuratista

• Gost
« Odgovor #106 poslato: Decembar 26, 2008, 10:58:01 posle podne »
Hvala za preporuke, pogledacu obavezno. Moj drugar iz VA je pre par dana uvezao jednu iz Nemacke (rd 07) i stvarno je dobra pa mi je i ta opcija u igri (sve je u igri samo da je uzmem). Motor je stvarno fenomenalan, upravljiv, neunistiv, za sve namene. Provozao sam ga nekoliko puta i uzacu ga pa makar... ;)

IVKE

• Gost
« Odgovor #107 poslato: Decembar 30, 2008, 09:57:11 pre podne »
Prvo pogledajmo cene BMWa pa pricati nesto o tom motoru i japancima
Tu se slazem samo pored cene bi dodao i performanse koje me uopste ne zadivljuju
Performanse? BMW, npr. gs 1200 adventure je los??? Mislim da su japanci odlicni ali voleo bih da me neko uveri da je BMW los!!! ;)
Pazi nemogu da te uveravam da je los, odlican je ali za pare koje placas nedobijes rasnu spravu u odnosu na japanske proizvodjace tu je taj odnos cene kvaliteta jako izrazen kao i kod italijanskih motora odlicni su volim ih najvise al su preskupi jbg ;)