April 28, 2026, 12:00:28 pre podne

Autor Tema: 4 motorijada MK Gromovi Stara Pazova 24.25.26.jul 2009.  (Pročitano 2547 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mario.gromovi

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
    • MK Gromovi
4 motorijada MK Gromovi Stara Pazova 24.25.26.jul 2009.
« poslato: Jul 14, 2009, 10:54:21 posle podne »
MK Gromovi vas poziva na 4 motorijadu u Staroj Pazovi.
Za sve detalje u vezi skupa posetite nas sajt  www.mkgromovi.org

POZDRAV OD GROMOVA I VIDIMO SE!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
Odg: 4 motorijada MK Gromovi Stara Pazova 24.25.26.jul 2009.
« Odgovor #1 poslato: Jul 15, 2009, 07:17:10 pre podne »
Vidimo se. ;)

Van mreže KAWASAKI ZR 500 A

• Vozac
  • *
  • Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A
« Odgovor #2 poslato: Jul 27, 2009, 07:13:43 pre podne »
Prvo da se zahvalim ograniazatorima na svemu...prvi skup na kome je neko iz organizacije prisao i rekao javi se ako nesto treba...kafa je odmah stigla nisam se ni raspakovao...
Dosta ljudi na forumima je bilo sumljicavo posto je bilo jos par skupova ali kao i do sada pokazalo se da manja sredina uvek napravi bolji slup nego veca...
Ljudi iz obeubedjenja je bilo gde god da se okrenes...bajkerske igre su bile posecenje i veoma zanimljive...o pasulju sve najbolje...
Meni se dopalo i svima koje znam a nisu dosli prenecu utiske da sledeci put ne propusete ovakav skup...
Mesto za prodavce je bilo na ulazu u debeloj hladovini...jedino su komarci smetali ali u to se dalo srediti...

Vidimo se iduce sezone

Dejan

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Jul 27, 2009, 09:12:36 pre podne »
Koliko vidim svaki skup koji ti nisu naplatili mesto za prodaju opreme je super  :D :D :D
Još kad ti donesu i kafu besplatnu ima da se kuneš u skup i organizatore  :D :D :D :D
Šalim se naravno,sve pohvale organizatorima ako je tako lepo bilo kao što Deki kaže

• Vozac
  • *
« Odgovor #4 poslato: Jul 27, 2009, 11:45:51 pre podne »
     @Ivta
Koliko vidim svaki skup koji ti nisu naplatili mesto za prodaju opreme je super  :D :D :D
Još kad ti donesu i kafu besplatnu ima da se kuneš u skup i organizatore  :D :D :D :D
Šalim se naravno,sve pohvale organizatorima ako je tako lepo bilo kao što Deki kaže

meni je svugde lepo gde me docekaju kako valja jos i kafa...
za ovaj skup sam organizatoru dao 3 nagrade za bajkerske igre...moze da se proveri kod istih...
a ni pivo mi ne smeta...mislim nema veze dal je jelen ili bilo koje drugo...bitno je da je pivo...
a ulaz se placao na dosta skupova na kojima sam bio i pohvalio sam ih kao organizatore...jagodina 2.000din,smed.palanka 2.000din ili poklon u robi za bajkerske igre, majlovac 2.000 din...npr...
skup koji je bio u Vrscu je sa moje strane pohvaljen organizatori su naplacivali ulaz za prodavce 1.500 din i to je o.k. za ono sto su nudili...
nisu naplacivali 2.000 din po danu ili cak 3.000 din ali ko hoce da ide pod tim uslovima neka ide...
ali o tome vise necu mislim da smo dovoljno pisali na tu temu...a svako ce ici tamo gde mu je lepse naravno i tu nema ljutnje...

Pozdrav

Dejan

« Poslednja izmena: Jul 27, 2009, 05:06:48 posle podne od strane Dexxter »

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Jul 28, 2009, 12:00:15 pre podne »
Ma jasno brate,sto se mene tice da Bog da ti nigde ne naplacivali ulaz i mesto za prodaju  ;)
Mada i dalje mislim da si pristrasan ljudima koji ti ne naplate prodajno mesto jer u samom popisu navodis neke skupove koji su jako lose organizovani i na losim lokacijama ali to je vec ispricano kao sto si i rekao  :)

• Vozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: Jul 28, 2009, 07:17:18 pre podne »
Ma jasno brate,sto se mene tice da Bog da ti nigde ne naplacivali ulaz i mesto za prodaju  ;)
Mada i dalje mislim da si pristrasan ljudima koji ti ne naplate prodajno mesto jer u samom popisu navodis neke skupove koji su jako lose organizovani i na losim lokacijama ali to je vec ispricano kao sto si i rekao  :)

ako mislis na popis Jagodina,Smederevska palanka, Majlovac...koji je to bio los ajde napisi...iz tvojih postova koga ne mrzi da trazi vidi se da si ih sve EXTRA pohvalio izuzev sto su Vam clanu u S.Palanci ukrali mz-a
ili si se predomislio pa sada su po tebi ovi koje sam ja nabrojao lose bili i organizovani samo zato sto sam ih ja pohvalio...
razmisli malo sta si napisao za ova tri skupa koja sam naveo da su se naplacivali ulaz prodavcima a da sam ih ja dobro ocenio...
ali glupo je vise pisati o ovom...svako je kovac svoje sudbine i ima pravo na misljenje...dal ti smatras da je neko pristrasan ili ne to je individualna stvar...

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Jul 28, 2009, 08:46:36 pre podne »
Ne žesti se druze,ja ću uvek i za sve skupove koje naprave bratski klubovi u MASu da kažem da su extra, ovde na forumu ili bilo gde na drugom forumu,a same propuste ću reći organizatoru u oči i neću dozvoliti da bude javno ispljuvan skup od nekih koji nikada neće ni pomisliti da ga naprave ili učestvovati u organizaciji.
Naravno da moje mišljenje nije relevantno niti očekujem da bude ali, isto tako ne smatram ni tvoje mišljenje kao najrealnije jer realno gledano ti imaš veći interes da se pojaviš na skupu nego ja,samim tim što si prodavac,a ja posetilac.
 U pravu si,dosta smo ofovali po temi,živi bili pa se videli  ;) *109

• Vozac
  • *
« Odgovor #8 poslato: Jul 28, 2009, 05:43:07 posle podne »
napokon oko necega da se slozimo... *109 ziveo i ti meni pa da popijemo pivo-Jelen naravno...

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #9 poslato: Jul 28, 2009, 06:52:25 posle podne »
Sad ste i ortaci. *302 *302 *302

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Jul 28, 2009, 10:25:07 posle podne »
mislim da je i greh reci da se prodavcima nije naplacivalo na skupu, kako je bilo na skupu, mogu samo vase kolege bajkeri da vam kazu. Ja necu da kazem da je skup bio idealan, ali ali je iznad ocekivanog bio posecen a jos bolje je ispao, sve sto je isplanirano i sto pise na sajtu to je i odradjeno ko prati i druge forume bajkerske forume moze doznati o detaljima sta su drugi rekli, s postovanjem se zahvaljujem svim 31  kluba iz srbije i 2 iz bosne koja su se pojavila kod nas, nadamo se sledecoj  boljem i jos domacinskijem moto skupu i jos raznovrsnije i duzem programu, pozz i respect za sve koje su bili i uzivali na nasem rasadniku.