Mart 29, 2026, 09:33:59 pre podne

Autor Tema: Ajkulina ljubav  (Pročitano 1074 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Ajkulina ljubav
« poslato: Novembar 16, 2009, 05:12:06 posle podne »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_0miIVYClw4" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/watch?v=_0miIVYClw4</a>
Ukoliko niste Arnold Pointer, biće vam jako teško ukoliko vozeći se u kajaku opazite veliku belu ajkulu dugu 5 metara kako se kreće iza vaših ledja. Naime ovaj ribar s juga Australije je pre 2 godine oslobodio veliku belu ajkulu iz svoje mreže i tako je spasao od sigurne smrti. Neočekivano, to je ribaru donelo ljubimca dugog 5 metara da ga prati čitav život.

"Prošle su dve godine, a "Sindi" me prati svuda. Njeno prisustvo plaši sve ostale ribe.
Ne znam šta da radim. Teško se osloboditi 5 metara dugačke velike bele ajkule jer su ajkule zaštićene zakonom ali i zbog privrženosti koja se razvila između nas.

Kad zaustavim čamac, ona dođe do mene, okrene se na leđa i dozvoli mi da je mazim po trbuhu i vratu, grokće, koluta očima i radosno udara perajima po vodi, kaže Arnold.

Jako teško poverovati u ovu priču, ali kako ju je objavio poznati francuski časopis "Le magazine des voyages de pêche”,verovaćemo a i uostalom, čovek još mnogo toga ima da nauči o životinjama.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Odg: Ajkulina ljubav
« Odgovor #1 poslato: Novembar 16, 2009, 05:30:29 posle podne »
Nesto ne vidim da se brcka u vodi zajedno sa ovom nemeni!?  ???
Ja nikad ne bi ni pomislio da se druzim sa njom!
Небитни пролазник

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Novembar 16, 2009, 05:38:02 posle podne »
Hvala lepo na ovom odvratnom ljubimcu nekad neznam ni sta ce moji avlijaneri da misle a ne ajkula.

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #3 poslato: Novembar 30, 2009, 01:39:11 posle podne »
ZADNJE VRIJEME DA OMISLI MOTOR ONDA ČE SE RJEŠITI PROBLEMA
:police: come in peace or stay at home *3