Mart 31, 2026, 03:37:43 pre podne

Autor Tema: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD  (Pročitano 44073 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

ninja14

• Gost
Odg: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD
« Odgovor #40 poslato: Decembar 14, 2009, 09:06:12 posle podne »
                                                 P  R  E  D  L  O  G
3.MAS treba da uspostavi tesnu saradnju sa emisijom “SAT”- Mirkom Alvirovicem samim tim I NAVAK-om.Svi znate sta je NAVAK?- NACIONALNA VOZACKA AKADEMIJA.
Da se u saradnji nametne kao legitimna institucija za pitanja motociklizma.Trenutno im je teziste na automobilima-sledeci su motocikli!
Znaci obuka mladih,sigurna voznja,saveti iskusnih,test voznje…
MAS treba da ustupi instruktore za obuku. KAKO?
Pazljivo odabrati clanove,sposobne za to,obuciti,edukovati,pripremiti I poslati u Evropu da zavrse kurseve bezbedne voznje.Da aktivno prate zakone I propise I odlicno poznaju iste!Izabrati ozbiljne-obrazovane clanove koji bi ponosno prestavljali asocijaciju.
4.Zadnji predlog I nimalo manje bitan!
Kakav stav ima MAS prema sve blizim organizivanjem I otvaranjem klubova sa oznakama “SUPORT” (SUPORT-PODRSKA)
Znamo da se u Hrvatskoj,Sloveniji,Makedoniji,sad I u BiH nalaze klubovi “HELL’s ANGELS,GREMIUM,WOLF’s “    NJIHOV INTERES CE SIGURNO BITI SRBIJA !!!
Pre svega im je interesantan Beograd kao milionski grad I najveci u sirem okruzenju.
Svi znamo cime se bave….
KAKAV STAV IMA MAS POVODOM TOGA?
To ne moze biti stav pojedinca-to mora biti stav celog MAS-a.Odnosno svih klubova I njenih clanova.Njihov plan je jasan-prvo otvaranje kluba pod originalnim bojama ili slicnim nazivima klubova,ulazak u MAS I dalje delovaje…
Zato je bitno da se MAS ucvrsti I da se pita prilikom otvaranja klubova (tema o kojoj smo vec pricali na pocetku). Takve pokusaje treba spremno docekati I izneti misljenje o istim.
                  NAJBITNIJE JE JEDINSTVO I CELINA MAS-a!!!
KLUBOVI AKO SU SLOZNI I UJEDINJENI U MAS-u SAMO TAKO SU NAJJACI!!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #41 poslato: Decembar 14, 2009, 09:11:21 posle podne »
                                                 P  R  E  D  L  O  G
3.MAS treba da uspostavi tesnu saradnju sa emisijom “SAT”- Mirkom Alvirovicem samim tim I NAVAK-om.Svi znate sta je NAVAK?- NACIONALNA VOZACKA AKADEMIJA.
Da se u saradnji nametne kao legitimna institucija za pitanja motociklizma.Trenutno im je teziste na automobilima-sledeci su motocikli!
Znaci obuka mladih,sigurna voznja,saveti iskusnih,test voznje…
MAS treba da ustupi instruktore za obuku. KAKO?
Pazljivo odabrati clanove,sposobne za to,obuciti,edukovati,pripremiti I poslati u Evropu da zavrse kurseve bezbedne voznje.Da aktivno prate zakone I propise I odlicno poznaju iste!Izabrati ozbiljne-obrazovane clanove koji bi ponosno prestavljali asocijaciju.
4.Zadnji predlog I nimalo manje bitan!
Kakav stav ima MAS prema sve blizim organizivanjem I otvaranjem klubova sa oznakama “SUPORT” (SUPORT-PODRSKA)
Znamo da se u Hrvatskoj,Sloveniji,Makedoniji,sad I u BiH nalaze klubovi “HELL’s ANGELS,GREMIUM,WOLF’s “    NJIHOV INTERES CE SIGURNO BITI SRBIJA !!!
Pre svega im je interesantan Beograd kao milionski grad I najveci u sirem okruzenju.
Svi znamo cime se bave….
KAKAV STAV IMA MAS POVODOM TOGA?
To ne moze biti stav pojedinca-to mora biti stav celog MAS-a.Odnosno svih klubova I njenih clanova.Njihov plan je jasan-prvo otvaranje kluba pod originalnim bojama ili slicnim nazivima klubova,ulazak u MAS I dalje delovaje…
Zato je bitno da se MAS ucvrsti I da se pita prilikom otvaranja klubova (tema o kojoj smo vec pricali na pocetku). Takve pokusaje treba spremno docekati I izneti misljenje o istim.
                  NAJBITNIJE JE JEDINSTVO I CELINA MAS-a!!!
KLUBOVI AKO SU SLOZNI I UJEDINJENI U MAS-u SAMO TAKO SU NAJJACI!!!

A UUU *603 *603 *603

ninja14

• Gost
« Odgovor #42 poslato: Decembar 14, 2009, 09:14:06 posle podne »
                                                                      ZAKLJUCAK
OVO JE SAMO DEO PREDLOGA KOJI SU OD OPSTEG INTERESA ZA RAD I OPSTANAK MAS-A.
OVI PREDLOZI SU DOKAZ (AKO SU PODRZANI?) DA JE RUKOVODSTVO MAS-A PROMASILO PRAVAC DELOVANJA! MISLIM DA POD HITNO JE POTREBNA REORGANIZACIJA.AKO TREBA POMOC STRUCNJAKA   -POTRAZITI JE.
SAGLEDATI MOGUCNOSTI I POTREBE I U DONOSENJU ODLUKA BITI SAMOKRITICAN ILI USTUPITI MESTO LJUDIMA KOJI MOGU NESTO DA URADE DOK NE BUDE KASNO!!!
SVAKA CAST BAJKERIMA I PREDJENIM KILOMETRIMA ALI DOLAZI NOVO VREME I TREBA BITI SPREMAN!!!

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #43 poslato: Decembar 14, 2009, 09:39:09 posle podne »
                                                                      ZAKLJUCAK
OVO JE SAMO DEO PREDLOGA KOJI SU OD OPSTEG INTERESA ZA RAD I OPSTANAK MAS-A.
OVI PREDLOZI SU DOKAZ (AKO SU PODRZANI?) DA JE RUKOVODSTVO MAS-A PROMASILO PRAVAC DELOVANJA! MISLIM DA POD HITNO JE POTREBNA REORGANIZACIJA.AKO TREBA POMOC STRUCNJAKA   -POTRAZITI JE.
SAGLEDATI MOGUCNOSTI I POTREBE I U DONOSENJU ODLUKA BITI SAMOKRITICAN ILI USTUPITI MESTO LJUDIMA KOJI MOGU NESTO DA URADE DOK NE BUDE KASNO!!!
SVAKA CAST BAJKERIMA I PREDJENIM KILOMETRIMA ALI DOLAZI NOVO VREME I TREBA BITI SPREMAN!!!

Ovo se ne kosi sa statutom MAS-a!
Slazem se, politicka borba mora da bude na svim nivoima. Pocevsi od vrata do vrata, pa do samog predsednika republike!
« Poslednja izmena: Decembar 14, 2009, 10:00:50 posle podne od strane Misa Pacov »
Небитни пролазник

Van mreže ninja66

• Vozac
  • *
  • www.mcsrem.com
« Odgovor #44 poslato: Decembar 14, 2009, 09:42:28 posle podne »
Tako je imenjace.
Totalna reorganizacija.

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #45 poslato: Decembar 14, 2009, 09:47:59 posle podne »
Tako je imenjace.
Totalna reorganizacija.
SVIDELO SE TO NEKOM ILI NE

ninja14

• Gost
« Odgovor #46 poslato: Decembar 14, 2009, 09:50:48 posle podne »
Hvala,familijo.Na moment pomislih da sam sam.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #47 poslato: Decembar 14, 2009, 09:52:28 posle podne »
Tako je imenjace.
Totalna reorganizacija.
*603 *603 *603

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #48 poslato: Decembar 14, 2009, 09:55:04 posle podne »

Van mreže džeger sabac

• Vozac
  • *
« Odgovor #49 poslato: Decembar 15, 2009, 12:32:41 pre podne »
 SVAKA CAST MISLIM DA SI OTVORIO OCI MNOGIMA

gordanmg

• Gost
« Odgovor #50 poslato: Decembar 15, 2009, 12:40:43 pre podne »
Ajd sad predlagaci ima li neko primedbe na gore napisano.

Van mreže džeger sabac

• Vozac
  • *
« Odgovor #51 poslato: Decembar 15, 2009, 12:54:46 pre podne »
Ajd sad predlagaci ima li neko primedbe na gore napisano.
Mozda pisu videcemo sutra dobili su domaci ;D

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #52 poslato: Decembar 15, 2009, 01:06:11 pre podne »
Mozda pisu videcemo sutra dobili su domaci ;D
a uuuuuuuuuuuu katastrofa :D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #53 poslato: Decembar 15, 2009, 11:22:02 pre podne »
 Niko objektivan ne moze da da vece primedbe na ovo sto je izneseno !

Ako bih necemu prigovorio,to je saradnja sa Mirkom Alvirovicem.

Sto se tice reakcije na osnivanje SUPPORT klubova,tu se vec zakasnilo,jer samo jos Hells-i i Gremijumi to nisu uradili !

Ono sto meni smeta,je neposten i nekorektan odnos,prema dosadasnjem rukovodstvu MAS-a !
 Svake godine su izasli sa programom rada za sledecu i uvek je taj program jednoglasno usvajan. Niko nije imao ni najmanju primedbu,a jos manje pokazao volju da svojim cinjenjem ili savetom pomogne i doprinese funkcionisanju MAS-a !

Za sve sto ce doprineti jedinstvu i boljem funkcionisanju MAS-a i dalje cu glasati sa obe ruke,ali cu uvek stati u odbaranu onih koji su nekorektno i nepravedno napadnuti !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #54 poslato: Decembar 15, 2009, 12:41:20 posle podne »
Niko objektivan ne moze da da vece primedbe na ovo sto je izneseno !

Ako bih necemu prigovorio,to je saradnja sa Mirkom Alvirovicem.

Sto se tice reakcije na osnivanje SUPPORT klubova,tu se vec zakasnilo,jer samo jos Hells-i i Gremijumi to nisu uradili !

Ono sto meni smeta,je neposten i nekorektan odnos,prema dosadasnjem rukovodstvu MAS-a !
 Svake godine su izasli sa programom rada za sledecu i uvek je taj program jednoglasno usvajan. Niko nije imao ni najmanju primedbu,a jos manje pokazao volju da svojim cinjenjem ili savetom pomogne i doprinese funkcionisanju MAS-a !

Za sve sto ce doprineti jedinstvu i boljem funkcionisanju MAS-a i dalje cu glasati sa obe ruke,ali cu uvek stati u odbaranu onih koji su nekorektno i nepravedno napadnuti !

Ne znam zasto se zakasnilo,nije problem ako neki klub osnuje podruznicu u Srbiji,problem je ako takav klub pocne da pravi probleme klubovima ovde!

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #55 poslato: Decembar 15, 2009, 12:57:02 posle podne »
OK, ali sta MAS ima sa ti ko ce i kako organizovati zurke, osim uspostavljanja standarda koji vec jesu uspostavljeni.
Koliko sam ja upoznat nijedan klub prosle godine nije omanu u standardu i svi smo se lepo provodili.
Da je neki klub odstupio od standarda,  verujem da bi bilo upozorenja od strane UO MAS-a, naravno po statutu i pravilniku o organizaciji skupova.

miso ja se nadam da ce sledece godine sve biti jos bolje i pristupacnije svim bajkerima i bajkerkama :)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #56 poslato: Decembar 15, 2009, 01:19:24 posle podne »

Ne znam zasto se zakasnilo,nije problem ako neki klub osnuje podruznicu u Srbiji,problem je ako takav klub pocne da pravi probleme klubovima ovde!

I nije problem.
 Klubovi,kao sto je MK Vlaljevo,ne ocekuju ni u buducnosti nikakve probleme .
 Sto bi klubovi kao sto je nas,sa 10-15 clanova,bojama na "jednoj krpi",koji su pokusali da naprave zurku i debelo finansijski pukli(sto nas je oducilo od ideje o pravljenju skupa) bili ciljna grupa ili neko o kome razmisljaju veliki svetski klubovi i njihovi supporti !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #57 poslato: Decembar 15, 2009, 01:30:43 posle podne »
I nije problem.
 Sto bi klubovi kao sto je nas,sa 10-15 clanova,bojama na "jednoj krpi",koji su pokusali da naprave zurku i debelo finansijski pukli(sto nas je oducilo od ideje o pravljenju skupa) bili ciljna grupa ili neko o kome razmisljaju veliki svetski klubovi i njihovi supporti !
vudu ovo ti kazem bez pocenjivanja shvatam da ste hteli da napravite zurku do jaja i jeste se trudili za to svaka cast, al uvek postoji al zasto niste napravili nesto skromnije pa svake godine sve bolje i bolje? mislis da sam ja sam mogao da pravim zurke ili skupove ne druze neke su bile dobre neke lose al sta da se radi nekad je padala kisa nekad nije ??? ima dosta SMEDEREVACA koji su meni izasli u susret da bi se to napravilo kako treba. ovim bi se zahvalio mojim klubskim za pomoc takiju, zokiju, josipu, bukiju,firgi,misku pilotu,ici,madjaru,ziri,joksi,pekiju,kikiju,duletu,njegovoj zeni mojoj zeni,milanu,djuri,keri lubetu,fricu,vladi,darku, i ljudima koji nisu u klubu apomogli su HVALA ;)

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #58 poslato: Decembar 15, 2009, 01:32:21 posle podne »
I nije problem.

Nemoj da mislis da ovo pisem zbog sebe,ili nas,mi nemamo problem ni sa jednim takvim klubom,bili smo sa HA i u Grckoj i u Hrvatskoj,kad su pravili drugima probleme,govorim ovo zbog SVIH NAS!

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #59 poslato: Decembar 15, 2009, 02:29:49 posle podne »
Plan je jasno iznet i na sastanku u S.Palanci samo što očigledno nije bilo svima jasno sta je rečeno tamo.MK Čivija stoji iza predloga za predsednika i ne treba polemiku prebacivati na lako rešiv administrativni problem jer niko ko dobro misli MAS u ne može zameriti takvom načinu razmišljanja.Nemam ništa protiv da bude još kandidata ali da i oni iznesu plan rada.Uostalom svi kojima je stalo da organizacija ojača i bude još bolja dobro su došli jer posla ima i previše.