Mart 31, 2026, 01:53:53 pre podne

Autor Tema: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD  (Pročitano 43946 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zverka

• Gost
Odg: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD
« Odgovor #60 poslato: Decembar 15, 2009, 02:35:38 posle podne »
I nije problem.
 Klubovi,kao sto je MK Vlaljevo,ne ocekuju ni u buducnosti nikakve probleme .
 Sto bi klubovi kao sto je nas,sa 10-15 clanova,bojama na "jednoj krpi",koji su pokusali da naprave zurku i debelo finansijski pukli(sto nas je oducilo od ideje o pravljenju skupa) bili ciljna grupa ili neko o kome razmisljaju veliki svetski klubovi i njihovi supporti !

bez ljutnje drug ...al  
kako tako nesto nije problem...mislim ...nije  meni mesto da se mesam u mas...i ta mudrovanja...al  KAKO NIJE PROBLEM ( ja sam ti moje misljenje rekla onomad na skupu MK Familije ...a i danas za sve to ) a drugo ...i ono najbitnije
mene su  stariji ...KVALITETNI BAJKERI  ucili da boje nisu samo "JEDNA KRPA"
OPET KAZEM BEZ LJUTNJE al  kako ocekujes da neko  postuje aktivnosti masa...BILO KAKVE da postuje ostalu pricu koja ide uz sve moguce ako  NE POSTUJE NI SVOJE BOJE

mene licno vredja kad neko za  BILO KOJE  BOJE BILO KOG KLUBA KAZE DA JE  KRPA    :-X

nemoj da se ljutis ...al  ja  sam u ovaj  svet  izgleda onda usla  na pogresna vrata

i iskreno sve ima veze ( ko je  shvatio  shvatio je )

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #61 poslato: Decembar 15, 2009, 02:38:36 posle podne »
Ljubi te brat  ;D
 Na "jednoj krpi" je odomacen izraz za jednodelne boje,za razliku od trodelnih boja koje nose MC klubovi  ;)
 Slazem se da sam izraz mozda nije najsrecniji,ali jbg nisam ga ja izmislio  :D
VALJEVSKA PODVALA

Zverka

• Gost
« Odgovor #62 poslato: Decembar 15, 2009, 02:46:48 posle podne »
Ljubi te brat  ;D
 Na "jednoj krpi" je odomacen izraz za jednodelne boje,za razliku od trodelnih boja koje nose MC klubovi  ;)

opet drugar (KRPA)...  A ako je  do toga stiglo ...kontam da bi ...PRVI MAS trebao da stane u zastitu maximalnu svih...da ujedini klubove itd...Da se ucini sta se moze ... ako vec imamo neku organizaciju ...jebi ga ( s ovim nemam nameru bilo koga da vredjam ) bolje oni no da se organizuje samostalno pola ex yuge SAMOINICIJATIVNO
sta koji moj  meni ima ko da prica kakve ce moje  boje da budu ...

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #63 poslato: Decembar 15, 2009, 02:49:34 posle podne »
Plan je jasno iznet i na sastanku u S.Palanci samo što očigledno nije bilo svima jasno sta je rečeno tamo.MK Čivija stoji iza predloga za predsednika i ne treba polemiku prebacivati na lako rešiv administrativni problem jer niko ko dobro misli MAS u ne može zameriti takvom načinu razmišljanja.Nemam ništa protiv da bude još kandidata ali da i oni iznesu plan rada.Uostalom svi kojima je stalo da organizacija ojača i bude još bolja dobro su došli jer posla ima i previše.
Kad bi neko objasnio zasto covek hoce da bude predsednik MASa a nece da njegov klub bude clan MASa,verovatno bi bilo vece podrske.Ovako se ceka 26 da se vidi ko ima vecinu i mozda bude jos neki kandidat.

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #64 poslato: Decembar 15, 2009, 02:55:36 posle podne »
Naravno da ce i Mićin HD klub biti član MAS a i još dosta dobrih i jakih klubova će nam se pridružiti sta mislite da bi neko pristao da bude predsednik a onda se trudio da ispadne smešan kako on tako i svi mi koji ga podržavamo, to je apsurd.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #65 poslato: Decembar 15, 2009, 02:58:23 posle podne »
Naravno da ce i Mićin HD klub biti član MAS a

Kad Ćoro ?
 Samo na to pitanje odgovori i više neće biti razloga ni za kakvu raspravu !
VALJEVSKA PODVALA

Zverka

• Gost
« Odgovor #66 poslato: Decembar 15, 2009, 03:00:31 posle podne »
Naravno da ce i Mićin HD klub biti član MAS a

ovd e nista  dr. netreba reci

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #67 poslato: Decembar 15, 2009, 03:21:32 posle podne »
 :icon_scratch: ???

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #68 poslato: Decembar 15, 2009, 04:03:33 posle podne »
Naravno da ce i Mićin HD klub biti član MAS a i još dosta dobrih i jakih klubova će nam se pridružiti sta mislite da bi neko pristao da bude predsednik a onda se trudio da ispadne smešan kako on tako i svi mi koji ga podržavamo, to je apsurd.

Koji su to dobri i jaki klubovi koji TOLIKO NE DOSTAJU MAS-u? I kada ce HD da postane clan MAS-a? Kad Mica postane predsednik?!? Svasta.... Prvo fotelja pa onda clanstvo.... Pa toga nema ni na Srpskoj politickoj sceni!!!

I sta je to Mica i " HD Srbija" , konkretno, doprineo Moto sceni Srbije da bi odjednom MAS morao da menja STATUT zbog njih, i popisa se na svoj dosadasnji rad???
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #69 poslato: Decembar 15, 2009, 04:05:36 posle podne »
Koji su to dobri i jaki klubovi koji TOLIKO NE DOSTAJU MAS-u? I kada ce HD da postane clan MAS-a? Kad Mica postane predsednik?!? Svasta.... Prvo fotelja pa onda clanstvo.... Pa toga nema ni na Srpskoj politickoj sceni!!!

I sta je to Mica i " HD Srbija" , konkretno, doprineo Moto sceni Srbije da bi odjednom MAS morao da menja STATUT zbog njih, i popisa se na svoj dosadasnji rad???

Mlad si u ovoj prici da se primetiti zato tako pricas  ;)

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #70 poslato: Decembar 15, 2009, 04:29:45 posle podne »
Mlad si u ovoj prici da se primetiti zato tako pricas  ;)

Jesam, svega 10 godina sam aktivni clan Valjevskih klubova( i godinu, dve pre toga samostalni jahac) pa bih te zamolio da mi pojasnis stvari, sveznajuci poznavaocu Moto Scene Srbije "kipece" pameti.

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #71 poslato: Decembar 15, 2009, 04:34:52 posle podne »
Zamolio bih samo da neko napise ko je jos bio kandidat  za predsednika  na skupstini kad je Noca izabran?
Ako sam pogresio,izvinjenje

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #72 poslato: Decembar 15, 2009, 05:00:16 posle podne »

Jesam, svega 10 godina sam aktivni clan Valjevskih klubova( i godinu, dve pre toga samostalni jahac) pa bih te zamolio da mi pojasnis stvari, sveznajuci poznavaocu Moto Scene Srbije "kipece" pameti.
aktivan clan valjevskog kog kluba 10godina ??? netreba da vredjas! 2007godine mk valjevo krece na moto skupove! RECI KOLIKO MOTO KLUBOVA IMA U VALJEVU ???JA NEZNAM pa ocekujem TVOJ ODGOVOR!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #73 poslato: Decembar 15, 2009, 05:01:15 posle podne »
Zamolio bih samo da neko napise ko je jos bio kandidat  za predsednika  na skupstini kad je Noca izabran?
Ako sam pogresio,izvinjenje
PITAS GLUPOSTI PA NOCA I SAMO NOCA

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #74 poslato: Decembar 15, 2009, 05:13:29 posle podne »
aktivan clan valjevskog kog kluba 10godina ??? netreba da vredjas! 2007godine mk valjevo krece na moto skupove! RECI KOLIKO MOTO KLUBOVA IMA U VALJEVU ???JA NEZNAM pa ocekujem TVOJ ODGOVOR!

To sto M.K. Valjevo postoji od 2007 godine ne znaci da je jedini klub u gradu. Za tvoju informaciju od '99 do '07 godine sam bio aktivni clan M.C. Slow Wheels-a! U Valjevu postoji 3 zvanicno registrovana( za 1 sam 100% siguran), M.K. Valjevo, M.C. Lion's i M.C. Slow Wheels i , mislim, 2 neregistrovana kluba.

Ja tebe niti jednog trenutka nisam uvredio! Po svemu dosad vidjenom od tebe smatram da nema pametnijeg i upoznatijeg u Moto Scenu Srbije i zato ti javno trazim da me( a verovatno i vecina ostalih ovde) prosvetlis i podelis to svoje znanje sa nama neukima!!!

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #75 poslato: Decembar 15, 2009, 05:15:14 posle podne »
To sto M.K. Valjevo postoji od 2007 godine ne znaci da je jedini klub u gradu. Za tvoju informaciju od '99 do '07 godine sam bio aktivni clan M.C. Slow Wheels-a! U Valjevu postoji 3 zvanicno registrovana( za 1 sam 100% siguran), M.K. Valjevo, M.C. Lion's i M.C. Slow Wheels i , mislim, 2 neregistrovana kluba.

Ja tebe niti jednog trenutka nisam uvredio! Po svemu dosad vidjenom od tebe smatram da nema pametnijeg i upoznatijeg u Moto Scenu Srbije i zato ti javno trazim da me( a verovatno i vecina ostalih ovde) prosvetlis i podelis to svoje znanje sa nama neukima!!!
I ja i ja!
Небитни пролазник

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #76 poslato: Decembar 15, 2009, 05:24:13 posle podne »

Ako si ti bio kod baje u klub GDE si se vozio od 99godine ja te nesto nisam vidjao TIH godina ???  Ja baju znam od pocetka naseg zezanja dolazio sam na skupove kad je pravio znam frku i njegovu ekipu jer se ti ljudi voze neznam mozda se mimoidjemo ili neznam OD 99 do sad nisam te nesto mnogo vidjao ??? od kad vozis intrudera ???

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #77 poslato: Decembar 15, 2009, 05:39:27 posle podne »
Ako si ti bio kod baje u klub GDE si se vozio od 99godine ja te nesto nisam vidjao TIH godina ???  Ja baju znam od pocetka naseg zezanja dolazio sam na skupove kad je pravio znam frku i njegovu ekipu jer se ti ljudi voze neznam mozda se mimoidjemo ili neznam OD 99 do sad nisam te nesto mnogo vidjao ??? od kad vozis intrudera ???

Bitno je da me ti nisi vidjao! Isto tako zajedno si stajao( iako me nisi vidjao!?!) ove godine samnom( i Jovanom) u Smederevu, Brckom.... ne mogu ni da se setim sve gde! Toliko o tome...
Intrudera vozim zadnjih godinu dana, pre toga Honda VF 750C, Yamaha XS 750, Yamaha XS 400 US Custom, Moto Guzzi Falcone 500( plavi Custom Baje Rusa), BMW R25/2( beli chopper, slican kao Sergejev( ako se secas kako je izgledao)).
Prema tome, pre nego sto pocnes da trucas, zapitaj se dali i ostali sa kojima polemises, mozda, ponesto znaju o Moto sceni!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #78 poslato: Decembar 15, 2009, 05:56:28 posle podne »
Bitno je da me ti nisi vidjao! Isto tako zajedno si stajao( iako me nisi vidjao!?!) ove godine samnom( i Jovanom) u Smederevu, Brckom.... ne mogu ni da se setim sve gde! Toliko o tome...
Intrudera vozim zadnjih godinu dana, pre toga Honda VF 750C, Yamaha XS 750, Yamaha XS 400 US Custom, Moto Guzzi Falcone 500( plavi Custom Baje Rusa), BMW R25/2( beli chopper, slican kao Sergejev( ako se secas kako je izgledao)).
Prema tome, pre nego sto pocnes da trucas, zapitaj se dali i ostali sa kojima polemises, mozda, ponesto znaju o Moto sceni!
Ja znamsa kim pricam i znam od kad vozis TI a znam da nisi posecivao vecinu skupova sa bajom ako si bio u njegovom klubu! Sto ste izasli iz bajinog kluba kad je on OSNIVAC MAS a naravno i drugi ljudi ??? Sto ima 3registrovana kluba i 2 neregistrovana kod vas ??? Nemas potrebe da jebes neke ljude kao da ste samo vi pa vi valjevci! ovo pisem bez ikakvog vredjanja to ocekujem i od tebe ;)

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #79 poslato: Decembar 15, 2009, 06:01:36 posle podne »
no coment