Mart 30, 2026, 09:17:10 pre podne

Autor Tema: Kako MAS planira da zastiti SVE klubove od mogucih napada stranih klubova?  (Pročitano 26726 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
Odg: Kako MAS planira da zastiti SVE klubove od mogucih napada stranih klubova?
« Odgovor #20 poslato: Februar 01, 2010, 04:51:13 posle podne »
Dobar zakljucak,ali chapteri se ipak prave i  postoje,dok MAS nista ne  preduzima a ipak zna o tome, cak i ko preuzima    odgovornosti za chaptere.
Toliko od mene za sada.... 8)

Slažem se sa tobom da postoje... ali su osnovani u zadnjih nekoliko meseci...
...pa stoga reakcija MAS-a nije zakasnela i tek treba da se napravi stav...

Ni ja neću više tupiti po ovom pitanju dok se ne izjasne ostali članovi...
 Tebi Marko hvala na iskrenosti što i drugima preporučujem...

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #21 poslato: Februar 01, 2010, 05:28:34 posle podne »
Slažem se sa tobom da postoje... ali su osnovani u zadnjih nekoliko meseci...
...pa stoga reakcija MAS-a nije zakasnela i tek treba da se napravi stav...

Ni ja neću više tupiti po ovom pitanju dok se ne izjasne ostali članovi...
 Tebi Marko hvala na iskrenosti što i drugima preporučujem...

Nekoliko meseci? Mislim da nisi u pravu,capteri se prave jos od 2007 godine.To sigurno znam jer od tada ja pricam ali izgleda niko nije hteo da me saslusa jer nisam clan MAS-a.U tome je problem brate.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #22 poslato: Februar 01, 2010, 05:50:02 posle podne »
Malo si mi Marko nejasan,otvoris temu sta ce MAS da radi povodom dolaska klubova sa strane kako ce da zastiti nase klubove.Onda u drugom postu kazes ja sam za.Cemu onda ova tema i mislim da sa ovakvim temama oni dobijaju reklamu samo takvu.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #23 poslato: Februar 01, 2010, 06:07:40 posle podne »
Marko brate Mas ne treba zastititi sve klubove nego samo one koji su clanovi Masa.SVI klubovi su svojom voljom usli u Mas i svako ko se dogovara ili saradjuje sa stranim klubovima treba napustiti Mas jer direktno ugrozava njen rad.Mali klubovi i oni koji nisu u Masu imace mogucnost da se sami brane (ili da udju u neku stranu organizaciju) ili da legalno udju u Mas i pomognu Masu da se suprotstavi stranim organizacijama.Jedan od prvih zadataka Masa bice kako da zastite svoje clanove ali to je glupost pisati ovako javno jer ovo citaju i klubovi i pojedinci koji ne podrzavaju rad Masa.Mi smo to u M.K. extrem resili tako sto svaki pojedinac koji bude nosio prisivke stranih bandi bice izbacen iz kluba i bice mu oduzete boje.Ovo je za sada moje misljenje ali posto sam od skoro i Upravni Odbor MASA trudicu se da ovo udje i u statut Masa i da tako zastitimo nasu organizaciju.Pozdrav.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #24 poslato: Februar 01, 2010, 06:19:36 posle podne »
mas ima samo jedan nacin da pokusa da radi kako treba.
da se koliko toliko uvuce pod okrilje drzave
do tada nije nista drugo,no udruzenje kao i bilo koje.
drugo malo vise angazovanja na medije,saradnju klubova
a statutom,koji moraju da postuju svi pripadnici masa,koliko god imse to svidelo ili ne
a strani klubovi,nek udju i rade kako rade to nemoze niko spreciti
a ponajmanje mas,jer mas cine i klubovi koji vec imaju saradnju sa tim klubovima
tako da licno mislim da,svuda ima kukolja,ali podobnim radom i zalaganjem,a ne glupim ispadicama
mi ce mo ono  ovo....jer ko sto neko rece ovo je javno
netreba sebi stvarati neprijatelje
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Februar 01, 2010, 06:59:30 posle podne »
Dobra je tema, treba cuti sto vise razlicitih misljenja.
Mislim da bi MAS trebao ozbiljno da poradi na ovom problemu. Trebalo bi prvo utvrditi koliko su klubovi clanovi MASa uopste zainteresovani za pristupanje stranim klubovima, zatim klubovi koji zele da staziraju (pristupe) MASu trebaju da izloze stav kluba o ovakvim organizacijama iz inostranstva, takodje mislim da bi trebalo utvrditi realno brojno stanje clanova klubova u MASu, da bi se konacno utvrdilo sa koliko aktivnih bajkera raspolaze zajednica i koliko koji klub moze poslati ljudi na pojedine akcije MASa i eventualnu zastitu svojih bratskh klubova. Moze MAS da bude partner nekoj jacoj svetskoj organizaciji u smislu "ne diram te ne diraj me", a to moze samo brojnoscu, slogom i zastitom zajednickih interesa. 

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #26 poslato: Februar 01, 2010, 07:00:31 posle podne »
 Kasno je za sve to, nažalost.

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #27 poslato: Februar 01, 2010, 09:08:06 posle podne »
Koliko je bilo slucajeva nasilja u susednim zemljama na susretima i ulicama,skidaju se i cepaju prsluci,uzima se procenat od organizatora,reci da je HA bezazlen je pomalo neozbiljno,pravili su probleme nasim clanovima u Sloveniji,u Hrvatskoj su izbacili clanove drugog kluba iz kampa,u Kastelima 2007,sve u dogovoru sa policijom!!!Tj policija nije htela da intervenise u krugu kampa???ja sam bio 2008 tamo ali nisam video sranje,mada cujem da je i tad bilo nezgodno,u Hrvatskoj se stvori tenzija na svakom susretu gde se pojave,bilo je i na Hvaru gluposti...Pulu su upropastili...mozemo jos...

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #28 poslato: Februar 01, 2010, 09:13:41 posle podne »
Koliko je bilo slucajeva nasilja u susednim zemljama na susretima i ulicama,skidaju se i cepaju prsluci,uzima se procenat od organizatora,reci da je HA bezazlen je pomalo neozbiljno,pravili su probleme nasim clanovima u Sloveniji,u Hrvatskoj su izbacili clanove drugog kluba iz kampa,u Kastelima 2007,sve u dogovoru sa policijom!!!Tj policija nije htela da intervenise u krugu kampa???ja sam bio 2008 tamo ali nisam video sranje,mada cujem da je i tad bilo nezgodno,u Hrvatskoj se stvori tenzija na svakom susretu gde se pojave,bilo je i na Hvaru gluposti...Pulu su upropastili...mozemo jos...
Pa dobro, kako ovo sve navedeno spreciti u Srbiji, osim policiskom zastitom?
Небитни пролазник

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #29 poslato: Februar 01, 2010, 09:41:39 posle podne »
Pa dobro, kako ovo sve navedeno spreciti u Srbiji, osim policiskom zastitom?

Rešenja ima... ali nam je potrebana sloga i bratstvo a pre svega dogovor...

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #30 poslato: Februar 02, 2010, 10:20:01 pre podne »
 Mi smo imali ( i imamo jos uvek ) dosta dobru saradnju sa policijom. Siguran sam da , ako bude problema, odreagovace ako im to zatrazimo.

Moj stav se zna:

Ja nisam za to da nekog izbacujemo i uskracujemo mu gostoprimstvo samo zbog boja koje nosi. Kod nas je svako dobro dosao. Svaki brat koji postuje nasa pravila i nase gostoprimstvo, ko ne propagira nasilje i kriminal...

A ako to ne postuje, moramo naci nacina da mu skrenemo paznju da se to kod nas nemoze....

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #31 poslato: Februar 02, 2010, 11:31:07 pre podne »
  Ja nisam za to da nekog izbacujemo i uskracujemo mu gostoprimstvo samo zbog boja koje nosi. Kod nas je svako dobro dosao. Svaki brat koji postuje nasa pravila i nase gostoprimstvo, ko ne propagira nasilje i kriminal...

Noco... zašto bi nekom uskraćivali gostoprimstvo, naravno da su svi "gosti" dobro došli
ali ne mogu tražiti da im damo deo kuće ili stan...
Nije loše ni imati zbratimljene klubove sve dok  oni funkcionišu ravnopravno...

Ovde je reč da se na teritoriji SRB osnivaju klubovi podrške stranim klubovima
a u budućnosti je realno očekivati na osnovu iskustva u HR i SLO  da ti klubovi
dođu u sukob sa našim... 

Pitanje je na mestu... Kako MAS može da spreči takav tok događaja...

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #32 poslato: Februar 02, 2010, 11:46:14 pre podne »
Pa pozvace policiju... i...*555
A svi znamo,ako mogu da prave sranja da ih niko ne dira,verovatno imaju i pandure u saci,nas narod kaze:"Para vrti gde burgija nece..." A sto je za nas narod i jako tipicno.Voleo bih da uspete,ali ako radite kao i sve sto je do sada uradjeno...cisto sumnjam da ce te uspeti.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #33 poslato: Februar 02, 2010, 11:49:48 pre podne »
Malo si mi Marko nejasan,otvoris temu sta ce MAS da radi povodom dolaska klubova sa strane kako ce da zastiti nase klubove.Onda u drugom postu kazes ja sam za.Cemu onda ova tema i mislim da sa ovakvim temama oni dobijaju reklamu samo takvu.
Pitanje je na mestu Rajo.
Jedan od razloga zasto sam za jeste:"Bolje da delim kolac sa svima,nego da jedem go... sam!"
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #34 poslato: Februar 02, 2010, 12:39:28 posle podne »
 Pratiti - analizirati - sankcionisati....

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #35 poslato: Februar 02, 2010, 01:21:14 posle podne »
Zabrinjavajuci rezultati glasanja za sad  :(
Da jesam...    7 (31.8%)
Ne nisam...    15 (68.2%)
Ukupno glasova: 21

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=4626.0

Mare brate, ti si moj brat i znas da te gotivim i da ovo pricam iz srca, doooobro promisli kakvu odluku donosis.
Tvoje kolebanje misljenja odavno pratim, oces u MAS neces u MAS, a sad vidim da si na raskrsnici da udjes i u nesto drugo. Ne jede se sve sto leti, nisi mali  ;)

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #36 poslato: Februar 02, 2010, 02:23:04 posle podne »

Mare brate, ti si moj brat i znas da te gotivim i da ovo pricam iz srca, doooobro promisli kakvu odluku donosis.
Tvoje kolebanje misljenja odavno pratim, oces u MAS neces u MAS, a sad vidim da si na raskrsnici da udjes i u nesto drugo. Ne jede se sve sto leti, nisi mali  ;)
Brate Ivto,kakvu god odluku da donesem svi vi ce te ostati moji drugari i braca,MAS postoji koliko godina pa opet nista,bore se za "fotelju" i ko je koliko uradio za MAS,a u stvari nista.Oni znaju sta rade i odradice,samo polako.Ja sam bio protiv toga,ali jbg...
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #37 poslato: Februar 02, 2010, 02:32:22 posle podne »
Dok se ovde balavila tastatura o buducem predsedniku,oni su iskorisstili trenutak slabosti MAS-a,tj nasih svadja i razmimoilazenja i usli,u Hrvatskoj vise i nema ozbiljne asocijacije motorista,susreti se dele na one koje su HA "zauzeli" i one koje nisu,nisam hteo ranije da pokrecem,ali sad cu-Niko ovde nije ni primetio ili je cutao,ali oni su u direktnom kontaktu sa nama,MAS-om,i pre nego sto su dosli u Srbiju,nedavno je osnovan Red Devils-Brcko,koji ste dosta vas pozdravili ovde,ni ne razmisljajuci kako ce se to odraziti na SW iz Brckog,koji su clan MAS-a,da li je neko pitao Letu,kontaktirao ga neko iz MAS-a,mi jesmo razgovarali o tome sa njima,razmislite jos jednom dobro o svemu,samo ujedinjeni mozemo sacuvati nase jedinstvo,koje bez obzira na sve ipak imamo,svako ko je bio na susretu u HR ili SLO ce vam to reci!

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #38 poslato: Februar 02, 2010, 02:44:05 posle podne »
Mislim da gresis Beli,oni su tu jos odavno,napisao sam u predhodnom postu od kada.
Jesteli razmatrali na nekoj od skupstina o tome? NE i ako ste znali,nego se prepucavate ko je uzeo pare od koga,ko ce praviti skup a ko ne itd,da ne BAKLAVIM TATSTATURU VISE kako ti kazes nego preduzmite ozbiljne korake da se DOGOVORITE DA VAS NE DIRAJU!!! TO POKUSAVAM DA KAZEM SVO VREME!!!
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #39 poslato: Februar 02, 2010, 02:57:16 posle podne »
Mislim da gresis Beli,oni su tu jos odavno,napisao sam u predhodnom postu od kada.
Jesteli razmatrali na nekoj od skupstina o tome? NE i ako ste znali,nego se prepucavate ko je uzeo pare od koga,ko ce praviti skup a ko ne itd,da ne BAKLAVIM TATSTATURU VISE kako ti kazes nego preduzmite ozbiljne korake da se DOGOVORITE DA VAS NE DIRAJU!!! TO POKUSAVAM DA KAZEM SVO VREME!!!

Nisi me razumeo,ne bih komentarisao sastanke MAS-a,jer nisam prisustvovao ni jednom,nemam ni zelju iskreno,kada kazem znali,mislim na MC Srem,i takodje se slazem da o tome treba MAS na skupstini da resi,cak mislim da treba da donese jedinstvenu odluku o tome,da li su klubovi dobrodosli ili ne,da li ce braniti manje klubove ili ne i slicno....
Nisam mislio na balavljenje tastature konkretno na ovoj temi,nego na one prednovogodisnje,silne,o kandidatima i slicno!