Mart 30, 2026, 09:27:29 pre podne

Autor Tema: Kako MAS planira da zastiti SVE klubove od mogucih napada stranih klubova?  (Pročitano 26751 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
Odg: Kako MAS planira da zastiti SVE klubove od mogucih napada stranih klubova?
« Odgovor #40 poslato: Februar 02, 2010, 03:02:26 posle podne »
Iskreno mislim da ce bas ti manji klubovi da ulaze u bratstva,a mnogo vise ih ima nego clanova MAS-a puta dva.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže MirkoZX12

• Dobar Vozac
  • **
  • vozac
« Odgovor #41 poslato: Februar 04, 2010, 03:40:24 pre podne »
Braćo daj da razjasnimo nešto,nemožemo mi nikom zabraniti da pristupi nekom stranom klubu ili da taj klub preko nekih ljudi ili klubova udje na našu teritoriju.Ja sam lićno protiv toga kao i naš klub ali neki nemisle tako.Ti klubovi ili pojedinci misle da će preko noći steći slavu ili možda neku korist za sebe.To je braćo mač sa dve oštrice i ja vam savetujem dršte se vi svoje braće i netražite preko hleba pogaču.Cena nečije slave zna nekad biti i prevelika.Nemojte posle da bude ja sam mislio OVO ili ONO.Neminovno je da su oni već tu samo im treba dati do znanja da smo mi jedna jaka i složna organizacija i da se nemogu mešati u naš rad i funkcionisanje same organizacije i klubova u njoj.Činjenica je da ćemo morati ostvariti još bolju saradnju sa našom policijom koja i jeste tu da nas zaštiti od eventualnih klubova ili pojedinaca koji možda imaju nameru da ugroze našu slobodu ili nedaj bože živote.Moraćemo da uz pojačan broj policije i mi sami maksimalno prisustvujemo susretima koje organizuju naša braća iz MAS a da im se nadjemo i pomognemo u neželjenoj situaciji.Braćo znate onu staru SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE. Brkanlić Mirko član UO MAS a.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #42 poslato: Februar 04, 2010, 07:24:18 pre podne »
Znate onu narodnu - DAS DINAR DA SE UHVATIS U KOLO A DVA DA IZ NJEGA IZADJES

Van mreže MirkoZX12

• Dobar Vozac
  • **
  • vozac
« Odgovor #43 poslato: Februar 04, 2010, 11:58:40 pre podne »
Upravo tako brate moj,nisu oni ni svesni u šta se upuštaju,ali izbor je njihov.

urke

• Gost
« Odgovor #44 poslato: Februar 04, 2010, 10:18:30 posle podne »
Činjenica je da ima ljudi koji ne znaju u šta ulaze ili ulaze iz nekog avanturizma ili radoznalosti,šta već nije ni bitrno.
Ali takođe ima tu i ozbiljnih igrača koji uopšte nisu za potcenjivanje.
Postoje i oni kojima je interes glavna motivacija,što ja lično ne shvatam,jer za mene je motociklizam hobi,a hobi koji postane posao prestaje da bude hobi.
Takođe ima i ljudi koji su pronašli priču za koju su mislili da postoji samo u mašti,pa istom prilikom pronašli sebe i istomišljenike u tome.

Najveći problem među ljudima je to što nevezano za klubove kojima pripadaju,često su skloni da zaborave kako smo se upoznali i šta nas sve povezuje,a to je ljubav prema motorima.

Činjenica je da je ulaz u neki veliki motoklub priča za ceo život,i toga moraju svi da budu svesni.
Opet sa druge strane hijerarhija i organizacija takvih klubova nameće kvalitet sa jedne strane,a to se najbolje može videti kroz stepenice tj.statuse koje morate preći da bi došli do nekog ozbiljnog položaja u klubu u klubu.
Kod većine ozbiljnih klubova period do statusa Full member statuse neretko traje i po deset i više godina, a za to vreme veoma je teško sakriti svoje negativne osobine i mane.

Ja lično smatram da moto klubove u Srbiji ubija grabljenje za članovima,tj. važniji je kvantitet nego kvalitet i 90% članova bi posle učlanjenja jedno godinu dana da bude predsednik kluba.
Kod osnivanja čeptera u drugim zemljama kriterijumi stranih klubova su nešto blaži nego na domaćem terenu,pogotovu ako priči prilazi kompletan klub tj. radi se preuzimanje kluba.
U tom slučaju obično je polazna osnova nešto viši status kluba,jer se smatra da klub već funkcioniše i da ima provereno članstvo.
Tako se može videti da čepteri nekih klubova posle dve-tri godine imaju dosta full membera za šta bi im u matičnom klubu u inostranstvu trebalo najmanje 10 godina.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #45 poslato: Februar 05, 2010, 08:22:58 posle podne »

Marko te sto nazivas manjim klubovima su cesto klubovi koji su odradili par majica i nazivaju se klubovi.Nemaju clanstvo nikoga neznaju dodju na skup popiju pivo i beze kuci.Takvi klubovi i neka ulaze u strane organizacije ne vidim ih kao pretnju.Vise me interesuje sta ce da rade veliki klubovi i moja braca sa kojima se vidjam na svakom skupu.Jer kada budemo u razlicitim organizacijama vise necemo biti braca jer cemo morati da se pridrzavamo pravila te organizacije.I tu nema vise bratstva i drugarstva.

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #46 poslato: Februar 10, 2010, 11:15:07 posle podne »
kako god da bude moramo da se drzimo svi zajedno i da budemo jaki i istrajni
>>>Live to ride,ride to live<<<

Grk

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Februar 11, 2010, 04:06:48 posle podne »
Za početak želim da vas SVE pozdravim i da vam malo pojasnim situaciju!Za one koji me ne znaju ja sam Gordan Dizdarević Grk,vicepresident Red Devils MC iz Novog Travnika.Red Devils MC je svjetski support klub Hells Angels i u Bosni je osnovan u oktobru prošle godine.Naš najveći problem je na Balkanu taj što nas jebu predrasude!!!
Pod broj 1 : Ljudi žive u nekim uvjerenjima da su Hells Angels kriminalci i tako nešto pričaju a nemaju pojma da u redovima tog kluba ima mnoštvo advokata,inžinjera,doktora i ostalih uglednih ljudi
pod broj 2 : Što kaže moj brat Deki iz Familije,ljudi si daju za pravo da donose sud o nečemu o čemu nemaju pojma a i bolje je što ne znaju
pod broj 3 : biti PRAVI BAJKER znači željeti proputovati cijeli svijet a ne voziti se po "svom dvorištu" i kao što moj veliki prijatelj iz Niša koji sa svojom ćerkom vozi skupa,kaže kao što vi želite da se poštuju vaša pravila u Srbiji tako i vi morate poštovati tuđa pravila kad odete negdje.Ja sebe smatram PRAVIM BAJKEROM,znači čovjek sam oženjen,zaposlen,totalno neopterećen nacionalnom i regionalnom pripadnošću i putujem svuda po Evropi!Pravila su jasna,ne diraj nikoga i neće te niko dirati.Ali ako ste već u bajkerskom svijetu onda poštujte nečiji staž i ne ditrajte tuđe oznake i boje,to je svetinja u CIJELOM svijetu!
pod broj 4 : Komita za tebe obavještenje-OUTLAWS I HELLS ANGELS nisu jedno te isto nego veliki neprijatelji a ako te zanima zašto onda malo proguglaj a nemoj takve gluposti valjati javno po forumu.
pod broj 5 : svi smo odrasli uz fudbal i Rock'n'roll i ne sjećam se da je ikad IKOME smetalo što su kompletan Liverpool FC i Mick Jeger support Hells Angels

Ukratko,volio bih da se ljudi na Balkanu oslobode predrasuda,odnosno da ih boli dupe ko šta priča i ko je koje vjere i nacionalnosti-budite bajkeri,lijepo dočekujte goste i bićete lijepo i dočekani,poštujte i ne dirajte tuđe ambleme i niko vas neće dirati a ne sudite na prečac i bez dovoljno informacija...čuj Hellsi uz podršku murije izbacili nekoga iz kampa u Kaštelima-ne lupajte gluposti kad ne znate,podrške nikakve nije bilo,istjeran je čovjek koji je inače iz Bosne radi nepoštivanja nekog dogovora (nema potrebe da Vam o detaljima pričam) ali niko drugi nije pipnut i to treba da vam je kompliment jer je moj brat Deki sa Avale istjerao MURIJU zbog lošeg ponašanja prema mojim jaranima...i naravno niko drugi nije trpio zbog toga sem njih samih...što znači da ne donosite zaključke kad ne raspolažete sa dovoljno informacija...Nisu zlo klubovi koji nose oznake MC i koji su veliki kao što su Hells Angels,Gremium,Night Wolves,nego pojedinci kojih ima svuda i kojih će uvijek i biti zato znajte SVI da ste kod mene uvijek DOBRODOŠLI dok dolazite u miru i da ću Vas dočekati DIVNO kao što su mene dočekali Deki u Beogradu,NS riders u Novom Sadu,Mančula u Čačku o kojima i dan danas pričam o divnom gostoprimstvu NE SAMO BAJKERA nego cijelog grada prema meni,gostu iz Bosne!

Za kraj Vam imam reći samo ovo,zbog svoje želje da obiđem cijeli svijet i vidim što je više moguće vozim za Internacionalni klub Red Devils MC,oficijelni support klub Hells Angels i siguran sam da mi niko NIKADA od mojih klubskih kolega neće zamjeriti zato što ću iskreno i srdačno pozdraviti i izljubiti mog Vudua,Mišu starog bajkera koga znam 6-7 godina,Dekija iz Beograda,Fonzu iz Niša,Nikolu iz Novog Sada,ekipu iz Mančule...Želim Vam široke i sigurne ceste,poštujte svoja uvjerenja i principe i držite se njih ali ne ugrožavajte tuđe i neće biti problema a ja lično jedva čekam sezonu da vas sve sretnem,pozdravim,da sjednemo i popijemo nešto...

P.S.A što se tiče ulaska velikih klubova-na to gledajte kao na nešto dobro,niko NIKOGA ne tjera da pređe u neki klub ali ko ima ambicije-pa zašto da ne-i ja bih volio da radim za neku internacionalnu IT kompaniju nego što radim ovako sam s kompjuterima i kompjuterskom opremom,sigurno bih više napredovao i prosperirao u nekoj internacionalnoj kompaniji nego u svojoj radnji od 20 i kusur kvadrata....

Sve VAS za kraj srdačno pozdravljam i pozivam da nas posjetite u Bosni i takodje se nadam da se NIKO nije uvrijedio zbog nečega što sam napisao.       Gordan Dizdartević-Grk,vicepresident Red Devils MC

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #48 poslato: Februar 11, 2010, 04:43:31 posle podne »
Ja imam samo jedno pitanje, moj jako dobar drugar (zovu ga GRK) isto je iz Travnika, ali koliko se ja secam on je u CROWSima. E sad jel si to ti druze ili neko koga isto tako zovu? Vidim pises da znas Nikolu iz NS, pa reko da to nisam ja?
Ova slika je od pre dve godine iz Sarajeva sa susreta.

Grk

• Gost
« Odgovor #49 poslato: Februar 11, 2010, 04:48:14 posle podne »
To sam ja prijatelju....prešao sam u Red Devils MC...

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #50 poslato: Februar 11, 2010, 04:53:33 posle podne »
HE HE pa pozdrav druze :) Samo promeni avatar i stavi onu ljutu Hondu :)
P.S. Pa rekao sam ti da smanjis sa akoholom ;) Vidimo se :)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #51 poslato: Februar 11, 2010, 04:53:58 posle podne »
 E,KAWO,folira te !!!
 Onaj Grk iz Travnika je lepsi  ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Grk

• Gost
« Odgovor #52 poslato: Februar 11, 2010, 04:55:38 posle podne »
Ej dok ja papak skontam...kako se to mijenja...hahahaha...

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #53 poslato: Februar 11, 2010, 05:02:57 posle podne »
E,KAWO,folira te !!!
 Onaj Grk iz Travnika je lepsi  ;D ;D ;D
Znam Doco, e kakva je to ljudina, voleo zene, kafane, motore i muziku :D :D
Reci Gordane ljudima da si ti pisao ovu pesmu, nemoj da se stidis :D

Grk

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Februar 11, 2010, 05:08:14 posle podne »
Bravo majstore kako si je našao...to je moj prijatelj Miško Jovičić iz Novog Sada a ja sam naravno petljao prste sa tekstom i komponovanjem....

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #55 poslato: Februar 11, 2010, 05:10:02 posle podne »
Vidite da ima i u Red Devilsima pitomih ljudi, prave Lale i prave najlepse Vojvodjanske pesme :)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #56 poslato: Februar 11, 2010, 05:31:02 posle podne »
Za početak želim da vas SVE pozdravim i da vam malo pojasnim situaciju!Za one koji me ne znaju ja sam Gordan Dizdarević Grk,vicepresident Red Devils MC iz Novog Travnika.Red Devils MC je svjetski support klub Hells Angels i u Bosni je osnovan u oktobru prošle godine.Naš najveći problem je na Balkanu taj što nas jebu predrasude!!!
Pod broj 1 : Ljudi žive u nekim uvjerenjima da su Hells Angels kriminalci i tako nešto pričaju a nemaju pojma da u redovima tog kluba ima mnoštvo advokata,inžinjera,doktora i ostalih uglednih ljudi
pod broj 2 : Što kaže moj brat Deki iz Familije,ljudi si daju za pravo da donose sud o nečemu o čemu nemaju pojma a i bolje je što ne znaju
pod broj 3 : biti PRAVI BAJKER znači željeti proputovati cijeli svijet a ne voziti se po "svom dvorištu" i kao što moj veliki prijatelj iz Niša koji sa svojom ćerkom vozi skupa,kaže kao što vi želite da se poštuju vaša pravila u Srbiji tako i vi morate poštovati tuđa pravila kad odete negdje.Ja sebe smatram PRAVIM BAJKEROM,znači čovjek sam oženjen,zaposlen,totalno neopterećen nacionalnom i regionalnom pripadnošću i putujem svuda po Evropi!Pravila su jasna,ne diraj nikoga i neće te niko dirati.Ali ako ste već u bajkerskom svijetu onda poštujte nečiji staž i ne ditrajte tuđe oznake i boje,to je svetinja u CIJELOM svijetu!
pod broj 4 : Komita za tebe obavještenje-OUTLAWS I HELLS ANGELS nisu jedno te isto nego veliki neprijatelji a ako te zanima zašto onda malo proguglaj a nemoj takve gluposti valjati javno po forumu.
pod broj 5 : svi smo odrasli uz fudbal i Rock'n'roll i ne sjećam se da je ikad IKOME smetalo što su kompletan Liverpool FC i Mick Jeger support Hells Angels

Ukratko,volio bih da se ljudi na Balkanu oslobode predrasuda,odnosno da ih boli dupe ko šta priča i ko je koje vjere i nacionalnosti-budite bajkeri,lijepo dočekujte goste i bićete lijepo i dočekani,poštujte i ne dirajte tuđe ambleme i niko vas neće dirati a ne sudite na prečac i bez dovoljno informacija...čuj Hellsi uz podršku murije izbacili nekoga iz kampa u Kaštelima-ne lupajte gluposti kad ne znate,podrške nikakve nije bilo,istjeran je čovjek koji je inače iz Bosne radi nepoštivanja nekog dogovora (nema potrebe da Vam o detaljima pričam) ali niko drugi nije pipnut i to treba da vam je kompliment jer je moj brat Deki sa Avale istjerao MURIJU zbog lošeg ponašanja prema mojim jaranima...i naravno niko drugi nije trpio zbog toga sem njih samih...što znači da ne donosite zaključke kad ne raspolažete sa dovoljno informacija...Nisu zlo klubovi koji nose oznake MC i koji su veliki kao što su Hells Angels,Gremium,Night Wolves,nego pojedinci kojih ima svuda i kojih će uvijek i biti zato znajte SVI da ste kod mene uvijek DOBRODOŠLI dok dolazite u miru i da ću Vas dočekati DIVNO kao što su mene dočekali Deki u Beogradu,NS riders u Novom Sadu,Mančula u Čačku o kojima i dan danas pričam o divnom gostoprimstvu NE SAMO BAJKERA nego cijelog grada prema meni,gostu iz Bosne!

Za kraj Vam imam reći samo ovo,zbog svoje želje da obiđem cijeli svijet i vidim što je više moguće vozim za Internacionalni klub Red Devils MC,oficijelni support klub Hells Angels i siguran sam da mi niko NIKADA od mojih klubskih kolega neće zamjeriti zato što ću iskreno i srdačno pozdraviti i izljubiti mog Vudua,Mišu starog bajkera koga znam 6-7 godina,Dekija iz Beograda,Fonzu iz Niša,Nikolu iz Novog Sada,ekipu iz Mančule...Želim Vam široke i sigurne ceste,poštujte svoja uvjerenja i principe i držite se njih ali ne ugrožavajte tuđe i neće biti problema a ja lično jedva čekam sezonu da vas sve sretnem,pozdravim,da sjednemo i popijemo nešto...

P.S.A što se tiče ulaska velikih klubova-na to gledajte kao na nešto dobro,niko NIKOGA ne tjera da pređe u neki klub ali ko ima ambicije-pa zašto da ne-i ja bih volio da radim za neku internacionalnu IT kompaniju nego što radim ovako sam s kompjuterima i kompjuterskom opremom,sigurno bih više napredovao i prosperirao u nekoj internacionalnoj kompaniji nego u svojoj radnji od 20 i kusur kvadrata....

Sve VAS za kraj srdačno pozdravljam i pozivam da nas posjetite u Bosni i takodje se nadam da se NIKO nije uvrijedio zbog nečega što sam napisao.       Gordan Dizdartević-Grk,vicepresident Red Devils MC
*603 *109 *200

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #57 poslato: Februar 11, 2010, 05:33:57 posle podne »
Nisam zeleo da se mesam nigde u ovakve teme na raznim forumima, ali samo cu jednu stvar da napisem. Mislim da se ovde puno pise, a da se materija bas ne poznaje. Ima dosta njih koji unose pometnju i neposredno i ne namerno plase ostale. Ja sve mogu da razumem. Ajde bio je rat, sankcije, nismo mogli nigde da putujemo, dosta smo bili zatvoreni, ali kako smo sad u mogucnosti da putujemo i da idemo gde pozelimo, mislim da bi se vise trebali bazirati na tim putovanjima, a manje na svadjama i prepucavanjima. Postujem sve ljude i njihova opredeljenja, sve dok mene neko licno ne dira i ne provocira. E, kad to pocne da se desava, da neko nekog iz cistog mira proziva i dira, e onda se stvari menjaju, sve dok je mirno, idemo dalje. Primera radi, od melna poznajem Lalu iz Zablja koji je u Vukovima, poznajem neke iz Gremijuma, eto sad vidim i da mi je Grk u RD, pa sta sad treba? Da se posvadjam sa nekim ili da se vise ne druzim sa nekim? A tolike smo godine se zajedno vozali, druzili i putovali. Bilo ko od njih da meni ili bilo kome drugom bilo sta prigovori, sto ovo, a sto ti imas takav prsluk ili bilo sta, za mene je zavrsio. Jer i ja nikog ne diram ni ne prozivam, ocekujem da tako bude i sa ostalima. Ali isto tako cu skociti na svaciju stranu, ako bilo ko bude bez razloga provociran. Ja svoje drugarstvo ne mesam sa necijim ubedjnjem i ideologijom sve dok mene to ne ugrozava. U stranim zemljama postujem pravila stranih gradjana, ocekujem da i stranci u nasoj zemlji postuju nasa pravila i mirna Backa :)
« Poslednja izmena: Februar 11, 2010, 06:10:06 posle podne od strane K_A_W_A »

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #58 poslato: Februar 11, 2010, 06:38:00 posle podne »
Moje viđenje...

Šta li će još doći u ovu našu napaćenu zemlju... ali sudeći po ovome do sad što
je pristiglo sigurno će i sve ostalo naći dobro tlo da pusti koren... 

Kada su stigli prvi kinezi... imali smo i izgovor, imaćemo jeftinu robu ne moramo više
ići za Bugarsku i Tursku, a i tržište treba da ima  konkurenciju,  pa neka se naše
fabrike i trgovine bore za kupce... Rezultat znate, samo u našem zlatiborskom
kraju zatvoreno je preko dvadeset fabrika tekstila (među kojima je i Cveta Dabić
čuvena po vrhunski  kvalitetnim peškirima) i brojne trgovine tekstilnomrobom na
desetine  hiljda  ljudi je ostalo bez posla...
Sada kada sagledamo sve posledice te odluke možemo da konsatujemo da je to
jedna od najvećih greški koja je direktno ugrozila egzistenciju naših građana...

Sada će neko da kaže... kakve veze sve ovo ima sa ovom temom... možda nema
nikakve ali u bliskoj budućnosti zemlje Srbije nebi bilo čudno videti gomilu kineza
bajkera sa oznakama HA ili nekog drugog svetskog MC-a na ulicama naših gradova...
a biće gotovo nemoguće videti  obeležja domaćih MK jer će se istopiti u moru
suporta i cheptera...

Ovo su samo slutnje, nadam se da se neće ostvariti... 

Nošenjem  prsluka sa oznakama svoga grada, svoje zemlje i grbom svoga kluba
treba svakom članu MK da bude čast jer predstavlja svoju sredinu, grad, klub,
način života,i svoje prijatelje... Mislim da nema lepšeg osećaja nego kada vas
neko prepozna po prsluku daleko od vašeg kraja i taj momenat je možda naj važniji
u celoj priči... Za mene će uvek vredniji i važniji biti jedan član domaćeg kluba
nego ceo strani MC...

Jbg... tako sam vaspitan i ne mogu da volim druge više od nas samih... 
za druge imam poštovanje i to onoliko koliko zasluže...

NAŠI A NJIHOVI
E sada "ovi" što biraju po meni gori put... 
Ili... kad hoćete da se računate kao naši a da se predstavljte kao njini... šta dobija
jedan takav član a šta gubi... Verovatno u nedostatku samopouzdanja i pažnje
svoje okoline nekih neostvarenih dečačkih snova, takav "biker" traži svoju šansu u
okrilju stranog kluba u nadi da će njegov ego utoliti svoju glad a on postati "glavni baja"...
Slaviće njihove slave, poštovaće njihove obrede,  braniće njihovu čast a nama će
držati predavanje kako je to zdravo za dušu i telo samo smo mi malo zaostali pa
nemožemo da pohvatamo suštinu...
Hvale se kako su prvi osnovali cheptere i suport klubove kod nas, ako su u nečemu
hteli da budu prvi zašto to nisu uradili "preko" da neki naš MK ima svoj chepter ili
suport u stranoj zemlji, pa da vide kako bi ih srdačno dočekali lokalni MC... 
Ali ako takve ljude usrećuje da budu poštari negog MC od tamo negde, neka im bude...

Ja se neću voziti u njihovom društvun i neći ići na njihove skupove, ne želim ni da
raspravljam oko njihovog izbora, i nisu mi dobro došli u goste... jer ne predstavljaju
sebe i svoje nego su poštari nekih meni nepoznatih ljudi i moto klubova... pa makar
to bio i moj rođeni brat...

...i još jednom da ponovim to je samo moje mišljenje...

Ništa od ovoga se ne odnosi na izvorne MC, nego samo na one koji u našoj zemlji
pokušavaju da budu "podrška" skidajući boje svog domaćeg kluba da bi ih zamenili
tuđim...

« Poslednja izmena: Februar 12, 2010, 02:19:59 posle podne od strane Squi »

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #59 poslato: Februar 11, 2010, 06:56:39 posle podne »
Šta li će još doći u ovu našu napaćenu zemlju... ali sudeći po ovome do sad što
je pristiglo sigurno će i sve ostalo naći dobro tlo da pusti koren... 
Rade druze, u ceo tvoj tekst necu da ulazim niti je moje da se mesam, postujem svaciji stav, jedino bih prokomentarisao ovo citirano. A to je sledece, setimo se Madjarske pre 15-20 god. One komunisticke i KGB zemlje, koja je bila grudobran SSSR-a. Eto nam Segedin tu blizu, ja letos odem u Segedin, prelep studentski grad u Panonskoj ravnici i isto tako se iznenadim kad na ulici vidim gomilu crnaca, Japanaca i ostalih naroda iz sveta. Svi studiraju, rade neke poslove, gledaju svoja posla i niko nikog ne dira. E to je ono sto mi kasnimo za svetom po 15-20 god, a sto sam naveo na pocetku mog teksta u vezi ratova, sankcija i zabrane putovanja. Dok drugi putuju, ujedinjuju se, vozaju se, druze se, mi i dalje drzimo ogradu i ne dozvoljavamo nista sa strane. Znam ja da i to sa strane moze da nam donese mnogo losega, ali zar to vec nije odavno uslo u ovu nasu zemlju. I kroz muziku, kulturu, nacin ponasanja itd. Jedno je samo bitno, NE DIRAJ ME, NE DIRAM TE. Ovo mislim figurativno. Znaci, druzimo se sa kime mi hocemo, radimo sta mi hocemo i idemo gde mi hocemo, a ako neko dodje kod nas i hoce da nam menja ta pravila, e to onda nece moci i mislim da cemo se mi svakako ujediniti po tom pitanju. Ako neko pravi sranja na skupu, pa ima da leti napolje sa istog, pa taman to bio i predsednik i domacin tog istog skupa.