ma.....nek ide ko gde hoće....stvar slobodnog izbora....dokle god niko ne pravi sranja,dotle je ok....sa svima se provozati,popričati popiti neko pivo,kao i do sad.....
svi bajkeri koje poznajem su uglavnom ekstra ljudi,nikad još nisam video nigde ovde kod nas da je neki bajker pravio neka velika sranja....tako da smatram da se dolaskom stranih klubova neće ništa bitno promeniti,a ako se"ne daj bože" promeni,sumnjam da ćemo sedeti skrštenih ruku(barem velika većina)........
ako je taj "dolazak stranih bajkera" neminovan......onda neka dođu.....
a kako stvari stoje,neće oni ni doći,već će ljudi sa kojima smo se sretali na skupovima,početi da nose boje stranih klubova......a sumnjam da će meni ili bilo kome od nas,neko koga poznajemo od ranije da zatraži da skidamo boje....i slične nebuloze.......
.....nije ovo divlji zapad....
a što se tiče ratovanja

pa mi smo pobedili amerikance na našem tlu,a ne neku bandu,koju u svim državama policija drži pod kontrolom......
a to dal su oni kriminalci i čime se bave......totalno me zaboli k. imamo mi kriminalce.....pa nas to ne dotiče uopšte
i gledam na jutubu.......potukoše se njih 200 i jedan umro......jel čitate vi novine....gledate televiziju....to što oni rade je smešno za ovo što se radi kod nas....
naravno treba mas da odreaguje na vreme,bolje sprečiti nego lečiti.....ali bar po meni nije to sve tako strašno kako to ljudi ovde dočaravaju.......
naravno ovo je moje lično mišljenje,a ne kluba kojeg sam član.....i ovo je moj poslednji post u ovoj GLUPOJ temi.........
naravno odgovoriću ukoliko se osetim prozvanim

(šta ću.takav sam)