Uopšte ne znam što se ti nalaziš prozvana i ko si ti da braniš nečije interese, niti si član MASa niti član Silver Rajdersa. Smederevo i smederevski klubovi nemaju veze sa ovom pričom, a da malo bolje poznaješ pravilnik MASa znala bi da je jedan grad jedan skup pravilo u MASu (odnosi se na klubove koji su u MASu, a iz istog su grada) i kad se učlane još 7 kluba iz Smedereva u MAS (nema ih 7 za tvoju informaciju, opet si loše čula), mi će mo praviti skup svake osme godine i opet nećemo da se bunimo već ćemo poštovati statut i pravilnik MASa, dokle god smo u njemu. Interes našeg kluba nije da pravi skup svake godine (2009.g nije pravio EXTREM), jer to je velika obaveza i odgovornost, a i novca treba baš puno da se napravi skup, a mi smo samofinansirajući klub.
Ja tvoj porodični klub nisam uporedjivao sa klubovima u Nišu i nisam spominjao tvoj skup i termin u bilo kom kontekstu niti dodavao bilo šta što je vezano za Niš i klubove u njemu, tako da nemaš potrebe da navodiš uporedjenja našeg kluba sa klubovima u mom gradu i da nagadjaš neke stvari po sistemu čaršijske priče.
I dalje tvrdim i trudiću se da se svim silama da se zabrani reklamiranje svih skupova i žurki klubovima koji nisu u MASu, a posebno ću podsetiti braću iz MASa na one koji su pljuvali i pljuju po ovoj organizaciji da obrate pažnju i recimo ne odu na takav skup.
[/quote]
Ja se ne nalazim prozvana,ljudi su me zamolili da objavim,izreklamiram skup u njihove ime i to upravo radim,prvi put prave skup i treba im pomoci.Dobro sam upoznata sa pravilnikom Mas-a iako to ne dovodi u pitanje iako moj klub izasao iz asocijacije.Ja tvoj klub nigde nisam spomenula niti sam ga uporidjivala sa ostalim i nemam nameru.Ja tvoj klub i ljude u njemu postujem i ne vredjam kao sto ti vredjas moj klub.Za tvoju informaciju moj klub je osnovan davne 94 kada mnogi klubovi nisu ni postojali,Rendi je pravio na Savskom pristanistu skup 94 i 15 godina organizujemo moto susrete sto u Nisu sto u Beogradu necu i ne mogu dozvoliti da tako vredjas.