Naravno da njiedna odluka ne sme da ugrozi članove MASa i da nijedan klub ne bi smeo da izadje iz MASa zbog pogrešne odluke UO ili predsednika, apsolutno se slažem sa tobom u tom delu. Mislim da bi bila velika šteta izgubiti makar jedan klub MASa, a kamoli 10 ili 15. Mada ako hoćemo realno, svi mnogo koriste taj termin ja ću da izadjem iz MASa ako se ovo ili ono ne usvoji. Daj jednom da se složimo i da svi ostanemo u MASu i da nam još klubova pridje i konačno napravimo jaku asocijaciju kakva dolikuje Srbiji i donesemo neki boljitak svima nama. Siguran sam u to da nijedan UO ne može ništa bez svih članova i da ne sme da donosi odluke bez članova, naravno može da predloži e da li će se usvojiti to je drugo. Neka je sad UO i loše procenio ovim predlogom ali jednostavno ovo je samo PREDLOG, ne vidim gde i kako može nekog da isprovocira da zbog ovog izadje iz MASa. Nek ima 150 prijavljenih ako skupština odbije predlog osnivanja matičnog kluba, ostaće prijavljenih 150 pa mogu da naprave klub i traže legalan prijem u MAS kao i svi klubovi. Samo hoću da kažem da je inicijativa za okopljanje ljudi u jedan zajednički klub dobra jer ti su ljudi sa nama i na akcijama i na vožnjama i možda ih ovo probudi pa se sami dogovore i naprave svoj klub, ko zna