Mart 31, 2026, 03:30:20 posle podne

Autor Tema: Zahtevam da se sastane skupstina MAS-a i to u najkracem mogucem roku!  (Pročitano 15984 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Zahtevam da se sastane skupstina MAS-a i to u najkracem mogucem roku!
« Odgovor #40 poslato: Mart 05, 2010, 11:20:57 posle podne »
Sveto postredi nas majke ti,zasto se u svakom postu ti nadjes i zasto mislis da svi imaju nesto protiv tebe.
Pa nisi ti brate neka budza nemoj da skupljas publiku i da samo lupetas gluposti molim te.
Ne kapiram sto me sad cackas >:( lepo sam pito dekstera nije mi iskreno odgovorio i nemam sta vise da se raspravljam idem da  *346

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #41 poslato: Mart 05, 2010, 11:56:50 posle podne »
Na pitanje koje si mi postavio ja sam ti odgovorio. Ako zelis nesto vise slobodno reci. Ali vidi se da ti pecanje ide vise od ruke.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #42 poslato: Mart 06, 2010, 12:13:47 pre podne »
Na pitanje koje si mi postavio ja sam ti odgovorio. Ako zelis nesto vise slobodno reci. Ali vidi se da ti pecanje ide vise od ruke.
dekster ne zelim da se svadjam tvrdim da nisi u pravu sa odgovorom sto se tice pecanja mogu da predjem i na jahanje isti k samo drugo pakovanje ;) aj zajebi prepucavanje vecina zna da se citaju privatne poruke naravno neznamo ko to tacno radi al.... :D

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #43 poslato: Mart 06, 2010, 12:16:30 pre podne »
Ja ti tvrdim da nisi u pravu. Od prvog dana otvaranja ovog foruma sam na njemu i znam sta i kako. Ali boze moj ti si sam rekao da ces biti bezobrazan. Ali ne vredi ni da ti objasnjavam kad vidim da ne shvatas nista.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #44 poslato: Mart 06, 2010, 12:40:12 pre podne »
Ja ti tvrdim da nisi u pravu. Od prvog dana otvaranja ovog foruma sam na njemu i znam sta i kako. Ali boze moj ti si sam rekao da ces biti bezobrazan. Ali ne vredi ni da ti objasnjavam kad vidim da ne shvatas nista.
bezobrazan zbog VREDJANJA!  *26

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #45 poslato: Mart 06, 2010, 09:58:16 pre podne »
Sveto pazi,na ovom FORUMU se ne citaju tudje Privatne Poruke imamo dokaz za to,zato nemoj da siris lazne informacije, molim te i nemoj da nam unosis pometnju u radu.

Ne zelim da nas ljudi gledaju kao spijune ili tako slicno,svakome ovde mozemo da pogledamo u oci i da demantujemo tvoje reci.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #46 poslato: Mart 06, 2010, 11:01:36 pre podne »
Nemojte da mi skrecete sa zapocete teme! Otvorite novu temu! >:(
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #47 poslato: Mart 06, 2010, 02:00:29 posle podne »
A bre Sveto mani se belaja.Ne mogu nigde da se prikacim a da ti nisi tu neki buntovnik.Pa zar je moguce da je ceo svet protiv tebe,koji si ti da bi te svi mrzeli.Daj preslisaj se malo ili jednostavno kazi sta hoces:dali hoces da budes neki lider,vodja nekog klana,kontras i sl.
Kazi brate da znamo sta i kako da ti pomognemo.Pozdrav MIKA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #48 poslato: Mart 06, 2010, 02:09:59 posle podne »
A bre Sveto mani se belaja.Ne mogu nigde da se prikacim a da ti nisi tu neki buntovnik.Pa zar je moguce da je ceo svet protiv tebe,koji si ti da bi te svi mrzeli.Daj preslisaj se malo ili jednostavno kazi sta hoces:dali hoces da budes neki lider,vodja nekog klana,kontras i sl.
Kazi brate da znamo sta i kako da ti pomognemo.Pozdrav MIKA
Miko nije stvar u meni sto se neko plasi ako nije uradio nesto :icon_scratch: :D ;)nekazem samo ja za citanje poruka *346 Zahtevam sastanak skupstine MAS au sto kracem roku! To je tema netraba skretati *572

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: Mart 06, 2010, 09:04:53 posle podne »
Ma pusti ga Miko vidis da skuplja publiku. Nego Sveto vidis da smo se svi sakrili u misje rupe od straha. A ja se ponadao da ce biti malo mira na forumu.

sta reci posle ovakvog posta nego da cutim i vreme da pokaze svoje :( :D :D

Ujedno se izvinjavam Vladici i ostalima sto sam off-ovao temu i obecavam da necu vise.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #50 poslato: Mart 06, 2010, 09:56:21 posle podne »
Op cvrc ge vezen zajn! :D
Небитни пролазник

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #51 poslato: Mart 07, 2010, 08:57:24 posle podne »
Ma pusti ga Miko vidis da skuplja publiku. Nego Sveto vidis da smo se svi sakrili u misje rupe od straha. A ja se ponadao da ce biti malo mira na forumu.

sta reci posle ovakvog posta nego da cutim i vreme da pokaze svoje :( :D :D

Ujedno se izvinjavam Vladici i ostalima sto sam off-ovao temu i obecavam da necu vise.
Ja sam pre 15 ghodina to radio za razliku od ovogodisnjih pardon proslogodisnjih nabedjenjih bajkera ;)

Van mreže Beli MK Vrsac

• Vozac
  • *
  • Yamaha XJ 650
« Odgovor #52 poslato: Mart 08, 2010, 12:21:25 pre podne »
Vanredna skupstina MAS-a moze i mora biti sazvana samo ako to zatrazi vise od 50% klubova MAS-a,tako da za sada ne vidim razloga za sazivanje  skupstine. Jos jednom molim sve clanove MAS-a koji su prisutni na ovoj temi da pazljivo citaju statut MAS-a jer ponavljam ne znam po koji put da dok sam na celu MAS-a sa UO koji imam pored sebe necemo dozvoliti da se statut narusi u bilo kom pogledu. Ne osporavam pojedince ili klubove koji se ne slazu sa necim sto UO radi i licno mislim da to nije lose ali pozivam iste da moraju postovati osnovna pravila rada UO i sacekati konacne odluke koja na kraju donosi SKUPSTINA tako da je najmanje bitno ko je sta predlozio. I zato jos jednom pozivam sve ucesnike foruma da se suzdrze od prekih komentara jer smo ovde da radimo svi zajedno i pomognemo jedan drugom koliko to budemo mogli jer cemo na kraju svi zajedno donositi konacne odluke. Ipak smo mi svi braca po onome sto nas sve veze pa se shodno tome i ponasajmo i postujmo jedni druge. Nadam se da ste shvatili moju porku. Veliki pozdrav za sve !
« Poslednja izmena: Mart 08, 2010, 04:42:51 posle podne od strane vudu »

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #53 poslato: Mart 08, 2010, 12:45:33 pre podne »
 AMIN , predsednice !

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #54 poslato: Mart 08, 2010, 10:14:29 pre podne »
vanredna skupstina MAS-a moze i mora biti sazvana samo ako to zatrazi vise od 50% klubova MAS-a tako da za sada ne vidim razloga za sazivanje  skupstine jos jednom molim sve clanove MAS-a koji su prisutni na ovoj temi da pazljivo citaju statut MAS-a jer ponavljam ne znam po koji put da dok sam na celu MAS-a sa UO koji imam pored sebe necemo dozvoliti da se statut narusi u bilo kom pogledu ne osporavam pojedince ili klubove koji se ne slazu sa necim sto UO radi i licno mislim da to nije lose ali pozivam iste da moraju postovati osnovna pravila rada UO i sacekati konacne odluke koja na kraju donosi SKUPSTINA tako da je najmanje bitno ko je sta predlozio i zato jos jednom pozivam sve ucesnike foruma da se suzdrze od prekih komentara jer smo ovde da radimo svi zajedno i pomognemo jedan drugom koliko to budemo mogli jer cemo na kraju svi zajedno donositi konacne odluke ipak smo mi svi braca po onome sto nas sve veze pa se shodno tome i ponasajmo i postujmo jedni druge nadam se da ste shvatili moju porku veliki pozdrav za sve
I ja mislim da je ovako u redu

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #55 poslato: Mart 10, 2010, 02:58:58 posle podne »
Vanredna skupstina MAS-a moze i mora biti sazvana samo ako to zatrazi vise od 50% klubova MAS-a,tako da za sada ne vidim razloga za sazivanje  skupstine. Jos jednom molim sve clanove MAS-a koji su prisutni na ovoj temi da pazljivo citaju statut MAS-a jer ponavljam ne znam po koji put da dok sam na celu MAS-a sa UO koji imam pored sebe necemo dozvoliti da se statut narusi u bilo kom pogledu. Ne osporavam pojedince ili klubove koji se ne slazu sa necim sto UO radi i licno mislim da to nije lose ali pozivam iste da moraju postovati osnovna pravila rada UO i sacekati konacne odluke koja na kraju donosi SKUPSTINA tako da je najmanje bitno ko je sta predlozio. I zato jos jednom pozivam sve ucesnike foruma da se suzdrze od prekih komentara jer smo ovde da radimo svi zajedno i pomognemo jedan drugom koliko to budemo mogli jer cemo na kraju svi zajedno donositi konacne odluke. Ipak smo mi svi braca po onome sto nas sve veze pa se shodno tome i ponasajmo i postujmo jedni druge. Nadam se da ste shvatili moju porku. Veliki pozdrav za sve !
Beli ti dobro znas da vecina mk nisu na internetu znas kako se pozivalo do sad na sastanak MAS a.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #56 poslato: Mart 10, 2010, 03:39:55 posle podne »
 Kako?

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #57 poslato: Mart 10, 2010, 05:22:59 posle podne »
Noco, koliko vidim da jos uvek nemas stav po pitanju MATICNOG KLUBA ili si i ti od onih koji aminuju na odluku nekolicine ili cekas skupstinu pa da se izjasnis?
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #58 poslato: Mart 10, 2010, 06:32:40 posle podne »
Kako?
noco nemoj da drvis k.. daj da se kaze kog datuma i gde i pustite poruke ljudima nemoj da se pravis mnogo pametan jer znamo kako ste odradili i sta ste radili da bi se doslo do ovoga!!    SVAKO JE ZAMENJIV ;) i Nemoj ono AMIN i te fore! da se primetiti sta hoce neki ljudi da urade od MAS a
« Poslednja izmena: Mart 10, 2010, 06:57:54 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #59 poslato: Mart 10, 2010, 07:33:55 posle podne »
Kako?
noco nemoj da drvis k.. daj da se kaze kog datuma i gde i pustite poruke ljudima nemoj da se pravis mnogo pametan jer znamo kako ste odradili i sta ste radili da bi se doslo do ovoga!!    SVAKO JE ZAMENJIV ;) i Nemoj ono AMIN i te fore! da se primetiti sta hoce neki ljudi da urade od MAS a

Sta ti je bre Sveto  :icon_scratch:
 Pa ti si clan Nadzornog odbora i sigurno si obavesten da Noca nije vise u Upravnom odboru   :o
 Sto na njega zuč prosipas   :police:
« Poslednja izmena: Mart 10, 2010, 08:06:05 posle podne od strane vudu »
VALJEVSKA PODVALA