Da li u opste treba da kazem da cu ispostovati Zlajin predlog
, ali mozda bi i UO MAS mogao da vidi oko ovog predloga pa da finalizujemo stvar. S tim ko ima ima ko nema nema, nije nista strasno.
Mislim da bi taj predlog mogao da se uzvede ako broj učesnika ne bi bio veći od 500... sve ostalo je veliki rizik u koji niko ne bi želeo da ulazi, jer tehnički je nemoguće da se recimo 1000 ili više učesnika sinhronizuje za takav gest, plus što bi vreme za izvođenje takvog performansa bilo nemoguće odrediti a o saobraćajnom kolapsu neću ni da govorim.
Ja sam za ipak lakše izvodljive načine da im skrenemo pažnju, a to je da se pored za nas bitnih institucija brzina smanji a pojačaju sirene.
Može neki drugi predlog koji je lakše izvodljiv...
jel cemo se parkirati ispred skupstine,ako se parkiramo ..ovo sa patikama nije problem
treba nam nesto sto ce mediji da snime,a i svi koji nas podrzavaju a nisu motoristi dosli bi pred skupstinu i poneli patike za bacanje...
ovo je cista medijska promocija i na ovaj nacin dajemo materijal za tv snimatelje i fotoreportere,
scena sa patikama ,ako nas bude 1000, bice i vise od 1000 patika,
to su snimci koji ce biti na yutube, a nadam se i u novinama i na tv-u
moramo da uradimo i nesto za promociju nasih zahteva
ako nas bude 1000 kolaps ce biti pa biti,ispred skupstine ima 3 trake,a i veliki trotoar za parkiranje