Mart 30, 2026, 07:33:28 posle podne

Autor Tema: PET VAZNIH PITANJA ZA MAS ! ! ! ? ? ?  (Pročitano 42450 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
Odg: PET VAZNIH PITANJA ZA MAS ! ! ! ? ? ?
« Odgovor #100 poslato: April 19, 2010, 10:13:30 posle podne »
Da, umal da zaboravim. Mangulice su bile protiv protesta. Razlozi su bili preslikani sa BJB-a.

Muuuukaaaa mi je od toga. Fuuuuuuuuuuj!
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #101 poslato: April 19, 2010, 10:18:36 posle podne »
Mnogo je ljudi i napustilo taj forum bas zbog teme oko protesta, jer je doslo do velikih neslaganja. Zato mislim da je i glupo u opste pominjati taj forum, ovde.
« Poslednja izmena: April 19, 2010, 11:35:14 posle podne od strane Crven Ban »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #102 poslato: April 19, 2010, 10:18:41 posle podne »
imam i ja jedno pitanje za MAS .... ...    hoce li MAS da izbaci jedno prasence i neku domacu mucenicu pa da uz vatru i akusticnu gitaru divanimo do ujutru..

Evo brate MAS za sve VAS

*44 *44 *44  *25 *25 *25  *42 *42
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #103 poslato: April 19, 2010, 10:18:49 posle podne »
Mangulice su ono sto bi se na engleskom zvalo JOKE, ali ljudima koji su tamo to prija i lepo je da je tako.
Ja licno i dalje ne bi zeleo da budem drug clan kluba, da nosim "boje", i da imam bilo kakve klubske obaveze i da moram da se uklapam u misljenje i stavove kluba. Jednostavno, ne zelim da mi bilo sta ogranicava slobodu misljenja i rada.

Mislim da su samostalci veliki deo moto populacije u Srbiji i da je MAS to vec prepoznao za razliku od nekih drugih moto portala, tako da smo zajednickim radom u subotu postigli najmasovnije okupljanje bajkera u Srbiji ikad,

;)

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #104 poslato: April 19, 2010, 10:20:16 posle podne »
Da, umal da zaboravim. Mangulice su bile protiv protesta. Razlozi su bili preslikani sa BJB-a.

nisam to video na njihovom forumu,ali sam video mangulicane na protestu
mada nisam im advokat da ih branim

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #105 poslato: April 19, 2010, 10:22:38 posle podne »

1. Sta MOTOASOCIJACIJA SRBIJE radi po pitanju ne zavisnih bajkera?
  2. Kako MOTOASOCIJACIJA SRBIJE vidi bajkere koji ne zele klubske obaveze?
  3. Sta MOTOASOCIJACIJA SRBIJE radi da te bajkere animira i stavi pod svoje okrilje?
  4. Da li MOTOASOCIJACIJU SRBIJE zanimaju ti bajkeri ?
  5. Da li ce MOTOASOCIJACIJA SRBIJE uraditi po tom pitanju i kad?

Da vas potsetim da se ne zaigrate sa mangulicama....

Idem na terasu da  *564 kad se vratim hocu konkretne odgovore i planove :D :D :D :D :D :D :D :D

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

joksa

• Gost
« Odgovor #106 poslato: April 19, 2010, 10:26:59 posle podne »
Ako si ti Jevta68 na bjb, evo ti odmah:

Jevta68
teska

Van mreže

Motor:: Yamaha XJ600s ,ATX 50

Odg: Uclanjivanje...
« Odgovor #322 poslato: 18.12.2009. 19:18 » 
--------------------------------------------------------------------------------

Da smo se svi koji smo imali nameru učlanili početkom sezone kada je sve to i najavljeno asocijacija bi do sada imala respektabilan broj članova.
Ovako ja znam da će asocijacija imati manje članova nego da je sve to urađeno kada je i rečeno.

Da ne trazim dalje.U koliko asocijacija zelis biti clan? Ili je u pitanju samo provokacija? Ovde se prijatelju radi o MAS-u. AMS je preko puta. ;)

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #107 poslato: April 19, 2010, 10:27:33 posle podne »
Mangulice su ono sto bi se na engleskom zvalo JOKE, ali ljudima koji su tamo to prija i lepo je da je tako.
Ja licno i dalje ne bi zeleo da budem drug clan kluba, da nosim "boje", i da imam bilo kakve klubske obaveze i da moram da se uklapam u misljenje i stavove kluba. Jednostavno, ne zelim da mi bilo sta ogranicava slobodu misljenja i rada.

Mislim da su samostalci veliki deo moto populacije u Srbiji i da je MAS to vec prepoznao za razliku od nekih drugih moto portala, tako da smo zajednickim radom u subotu postigli najmasovnije okupljanje bajkera u Srbiji ikad,

;)

Pa bas i u tome jeste poenta. Taj nazovimo ga klub bi imao svu papiorologiju kao i svaki drugi klub ali vi ne bi ste morali da se uopste pridrzavate nekih pravila niti da nosite obelezje ako necete. Dobili bi po jedan amblem MAS-a a da li ces da ga okacis ili neces je tvoja licna stvar. Nadam se da me razumes. Niko ne moze da te natera da nesto radis ako neces. Ali da bi sve to funkcionisalo po mom misljenju najlakse je ovim postupkom. Samo nadjite nekoga koji bi zastupao sve vas, to jest prenosio vase vidjenje i zelje na sastanku, kako bi svi mogli da radimo na ppboljsanju uslova za sve nas u ovoj drzavi.

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #108 poslato: April 19, 2010, 10:28:31 posle podne »
ja pusim u dnevnoj sobi, na terasi je hladno

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #109 poslato: April 19, 2010, 10:32:45 posle podne »
ja pusim u dnevnoj sobi, na terasi je hladno

Kod mene je topao ambijent... ;)

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #110 poslato: April 19, 2010, 10:40:10 posle podne »
I ja pusim na terasi. Sosa zabranila...JBG

Necu vise o mangulicama. Sve sto o njima zelite znati - pitajte naseg drugara sa otecenim uvetom. On ih ipak najbolje poznaje.

Mislim da je Jevta element...... Onaj...... Jeste, bas taj element....
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

darinjo

• Gost
« Odgovor #111 poslato: April 19, 2010, 10:41:30 posle podne »

Gremlin je to bas lepo rekao. Ja mislim da "samostalci" ne zele u klub, taman on bio , kako predlazete, bez obaveza. Da su hteli, bili bi u nekom od klubova u Srbiji (ima ih dosta, sa raznoraznim stavovima i statutima i koje cega). Nacin na koji ce se samostalno pristupati MAS-u je stvar koju treba dobro razmotriti i resiti na obostranu korist (kako? neznam tacno). Sa ovim protestom je MAS pokazao veliku ozbiljnost i resenost u istrajavanju zadatih ciljeva. Zasluga pripada i MAS-u, a i svima nama koji smo ucestvovali. Velicanstveno.
 Mislim da je pravna pomoc odlicna ideja, kao i ostali predlozi. Ne slazem se sa fondom. Imao sam iskustva i nije urodilo plodom. Postavlja se pitanje: ko i na koji nacin ce odlucivati o davanju novca i o kojoj je sumi rec, koji su prioriteti, maksimalan iznos, ako se da novac za popravku- rok za vracanje....vrlo nezahvalno i komplikovano.
 Uff, umalo da zaboravim. Umesto gice- pragnje. Zdravije je, a i manje kaloricno  ;) ;D ;D

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #112 poslato: April 19, 2010, 10:50:18 posle podne »
I ja pusim na terasi. Sosa zabranila...JBG

Necu vise o mangulicama. Sve sto o njima zelite znati - pitajte naseg drugara sa otecenim uvetom. On ih ipak najbolje poznaje.

Mislim da je Jevta element...... Onaj...... Jeste, bas taj element....

E sad ste nadrljali stigao admin sa mangulica ,,, ;) :D :D :D :D markodjurovic :D :D :police: :icon_scratch: :icon_scratch:

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #113 poslato: April 19, 2010, 10:50:39 posle podne »
Pitanje za UO MASa...

Da li želite da omogućite ulazak jednog udruženja samostalnih bajkera Srbije u vaše redove, kako bi zajedničkim radom i nastupima trasirali bolju budučnost motociklizmu u našij zemlji.

Ako niste protivni neka se UO telefonski dogovori šta i kako i neka nam daju smernice a mi će mo potom organizovati, na ovom forumu svoju temu u kojoj će mo izvršiti neformalni upis članova, odabir predstavnika za dogovor i na kraju sastanak sa vama za konkretan, liminaran dogovor oko načina na koji to da izvedemo! *3

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #114 poslato: April 19, 2010, 10:52:38 posle podne »
Pitanje za UO MASa...

Da li želite da omogućite ulazak jednog udruženja samostalnih bajkera Srbije u vaše redove, kako bi zajedničkim radom i nastupima trasirali bolju budučnost motociklizmu u našij zemlji.

Ako niste protivni neka se UO telefonski dogovori šta i kako i neka nam daju smernice a mi će mo potom organizovati, na ovom forumu svoju temu u kojoj će mo izvršiti neformalni upis članova, odabir predstavnika za dogovor i na kraju sastanak sa vama za konkretan, liminaran dogovor oko načina na koji to da izvedemo! *3

mislim da vec ima dve teme o tome...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #115 poslato: April 19, 2010, 10:56:00 posle podne »
Da ima dve teme ali nema konkretan predlog...pogledaj!

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #116 poslato: April 19, 2010, 10:58:08 posle podne »
Mislim da nece biti problem da se to odradi. Ali sad samo da se strpimo da se oglasi UO.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #117 poslato: April 19, 2010, 10:59:14 posle podne »
Prosto...ako se dogovore i budu (zvanično, ovog puta) ZA...otvorićemo temu kako da se organizujemo!
Sačekajmo odgovor...ne može se baš preko noći a ako imate još predloga ...na videlo!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #118 poslato: April 19, 2010, 11:01:01 posle podne »
 A stasmo napisali 8 strana ..

markodjurovic

• Gost
« Odgovor #119 poslato: April 19, 2010, 11:11:24 posle podne »

Netachno, shto su neki chlanovi i simpatizeri svojim prisustvom potvrdili, dok opet svako je imao pravo da lichno odluchi.

Registrovao sam se ovde da odgovorim o Mangulicama a i da pratim rad MASa. Mi zadrzavamo pravo da se zovemo klub ili kako vec (u proshlosti ili buducnosti), jer nam se tako svidja. Necemo se registrovati nigde dok ne odluchimo suprotno. Stav koji imate o Mangulicama i njihovoj organizaciji mozete slobodno iskazati bilo gde pa i na nashem forumu, ovde necemo raspravljati o tome jer nije tema. Zamoli bih vas da nas ne koristite kao orudje u raspravama, sa kojima mi nemamo veze. Inache drago mi je da je protest u organizaciji MASa u potpunosti uspeo. Kao je jedan pametan chovek iz nashe bliske istorije rekao "Ako vec ne mozesh da mi pomognesh, nemoj mi ni odmagati" to je ono odprilike chega se mi drzimo, tako da odmoc od nas necete dobiti, dok pomoc hocete :) (Nisam siguran da odmoc postoji kao rech)