Nisam član UO ali jesam predstavnik kluba i bio sam na sednici MASa u Valjevu i JEDINI GLASAO ZA OSNIVANJE MATIČNOG KLUBA MASa (UO i Predsednik NE GLASAJU)
Imam i ja par pitanja za "samostalne bajkere"
1. Da ne nabrajam sva imena (Zlaja,gremlin,Jefta,zemunac...) - SA KOLIKO- kojim brojem drugara (braće, komšija...) ste došli na protest?
2. Kako će jedan čovek predstavljati udruženje samostalnih bajkera pred MASom i ako imate predstavnika (ili predsednika) zar onda već niste u neku ruku klub koji mora da ima pravila da bi uopšte opstao?
3. Svi smo svesni velike reforme MASa (daće Bog pozitivne kako je krenula) i svi savesni klubovi su pristupili tome, što znači da će podržati MAS i u drugim akcijama tipa DDK,rely,podela paketića ili šta se već odredi MAS - da li će i tada samostalni bajkeri biti brojni kao sada kada imamo zajednički interes i ko će ih naterati na to Predstavnik samostalaca ili će biti odgovori "imam obaveze,radim..."
Jedan moto klub ima poprilično obaveza za svoje članove, a sam klub koji je u MASu ima obaveze prema MASu i u nekim akcijama koje nemaju ama baš nikakav interes.
Ajmo redom...