Mart 28, 2026, 02:36:00 posle podne

Autor Tema: ZAŠTO MI AGREGAT KAŠLJUCA?  (Pročitano 8193 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
Odg: ZAŠTO MI AGREGAT KAŠLJUCA?
« Odgovor #20 poslato: Maj 17, 2010, 11:39:07 pre podne »
Auu Aco, baci me sad u rebus. Ne vredi mi pametovati više, red bi bio da se malo rastegnem kao pračka, da nešto uradim! Ta info. mi je bila potrebna jer znam da nisu tek tako ubacili 4 svečke! Honda je to...

Zverčice...hvala na ponudi samo mislim da bih dobio sve bolesti osim upale hipotalamusa (to već imam) kada bih po ovom vremenu krenuo do Banovaca...brrrr

Sve ovo je zbog mog ne znananja engleskog jer badava meni poskidani manuali kada 'ne kontam ič'! >:D >:D

Zverka

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Maj 17, 2010, 11:50:13 pre podne »

Sve ovo je zbog mog ne znananja engleskog jer badava meni poskidani manuali kada 'ne kontam ič'! >:D >:D

eeee smoto ...pa imas prevod na krstarici ...:)   POD RECNIK ...koji  jako dobro sljaka ( prevodi nekoliko recenica ) a ako i to treba javnio slobodno :)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: Maj 17, 2010, 01:42:04 posle podne »
eeee smoto ...pa imas prevod na krstarici ...:)   POD RECNIK ...koji  jako dobro sljaka ( prevodi nekoliko recenica ) a ako i to treba javnio slobodno :)

Lutko, ne znam za Krstaricu ali koristim 'Google translate' a drugi program je 'Babylon' i na oba 'ja tarzan a ti...' baš su loši prevodi!

Van mreže Clive Burr

• Suvozac
  • *
« Odgovor #23 poslato: Jun 07, 2010, 04:17:00 posle podne »
Meni nikad nije bilo jasno kako ljudi koji ne znaju doticni jezik uopste mogu da razumeju sta im kaze taj "prevodilac", to veze s mozgom nema.
Izvinjotina za off.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #24 poslato: Jun 07, 2010, 05:54:16 posle podne »
Pa i ja zastanem, iznerviram se i odustanem...srećom Goša je tip koji se razume i te kako u Afrike i samo mi kaže uradi to i to i za sad tako to ide....

Balansero

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Jun 07, 2010, 05:58:43 posle podne »
Kasljuca jer si ga vozio blizu VTR-a... ;D ;D ;D ;D ;D